dün ve bugün evhan mutsuz ama beni kimse duymuyooo yaaaaaaaaaaaaaaaa
Ben henüz hiç duymadım yavrumun kalbini canım doktor bugün için çağırmıştı zaten inşallah duyarım yavrumu Allahım herkese versin bizimkileri de bizlere bağışlasın:)
evet tatlım her tahlile para veriyoz burda maalesefher gittiginizde kanla idrar tahlilinede mi para veriyorsunuz kiz? ben burasi pahali diyordumda ben bi 6 ultrason parasi ödiycem birde kendi istedigim testleri. sekeri galiba sigorta ödüyo, birde hepatit b testinide onlar ödüyo. 2li 3lü test burda mecburi degil o yüzden ödemiyo benim doktorda yapmamiza gerek yok dedi yaptirmadim valla. burda böyle. valla cok degisiklikler var ya
tatlım o kadar sohbet yaptık neden katılmadın neden böle oldun sen yaaaadün ve bugün evhan mutsuz ama beni kimse duymuyooo yaaaaaaaaaaaaaaaa
dün ve bugün evhan mutsuz ama beni kimse duymuyooo yaaaaaaaaaaaaaaaa
evet tatlım her tahlile para veriyoz burda maalesef
tatlım o kadar sohbet yaptık neden katılmadın neden böle oldun sen yaaaa
bende duymadimki. yani sadece ultrasonda gördüm kalbinin attigini. 28inci haftadan sonra dinliycez dedi doktor. yani birdahaki degil ondan sonraki randevu oluyo bende. burda ctg oluyo trde galiba nts diyorlar ona baglicakmis
devlet hastanelerine gidip rezillik çekiyolar burda tatlım allah durumunda olmayanlara yardım etsinya millet yine iyi cocuk yapiyo ya. yani gercekten iyi düsünmek gerek cocuk dogmadan masrafi birsürü oluyo. yani elinde olmiyanlar yazik nasil yapiyoki. Allahim herkesin yardimcisi olsun.
dinletmeseler bile gösterirler artık görebilirsin kalp atışlarını ben hiç dinlemedim doplere girdiğimde dinletti bana doktor sadece hep bakıyoruz kalp atışlarınaBilmem bence dinletecekler bana kızlarrrrr tecrübeliler 7+2 de dinleniyomu kalp yaaa doktor niye çağırdı bugün beni sizce?
sen altta olsan tabi daha iyi canim. birde iliskiden sonra belinin altina bi yastik koy
devlet hastanelerine gidip rezillik çekiyolar burda tatlım allah durumunda olmayanlara yardım etsin
dinletmeseler bile gösterirler artık görebilirsin kalp atışlarını ben hiç dinlemedim doplere girdiğimde dinletti bana doktor sadece hep bakıyoruz kalp atışlarına
devlet hastanelerine gidip rezillik çekiyolar burda tatlım allah durumunda olmayanlara yardım etsin
dinletmeseler bile gösterirler artık görebilirsin kalp atışlarını ben hiç dinlemedim doplere girdiğimde dinletti bana doktor sadece hep bakıyoruz kalp atışlarına
canım olmayacak diye birşey yok allah nasip ettiyse uygun zamanda gelecektir...yapamıyorum üstte oluyo sadece o şekilde hamile kalamam imkansızmı.... hemen sırt üstü yatıyorum dökülmüyor spermler dışarı bu şekilde olma ihtimali yomu
yaa evhaaannn ..
eminimki bu senin yok yere cıkardıgın bırseydır..bılıyorsun artık klıse oldu ama hamılelıkte ılgıye daha fazla ıhtıyacımız oluyo adamlar ne yapsa kanımıza dokunuo..ama emınım eşine soylesen bu dusunduklerı kızar sana ..sen toparla kendını aglayıp uzulme bıde..sen onun bebegını tasıyorsun nasıl sevmez senı ..
sanırım eşim beni sevmiyo artık yada benden soğudu bilmiyorum ama kesinleşti kafamda bu düşünceee artık ilgisiz evde olduğum zaman bile öpmüyo artık ilgilenmiyoooooo anlayın işteeeeee dün zeynebe bahsetmiştim biraz eşim beni görmek için 5 dk bile ayırmıyo ki görmek isteyen insan fırssat yaratı eskiden böyle değildi biz birgün bile görüşmemizlik yapmazdı beni görmeden içi rahat etmezdi ama neyseeeee sanırım yakında bneden ayrılır neyse ağlıyorum bak yineeee sizin canınızı sıkmayayım daha fazla
canım olmayacak diye birşey yok allah nasip ettiyse uygun zamanda gelecektir...
bende ilk gebeliğimde çok dikkat etmedimm ama hamile kaldımm. ama güzel allahım çabuk aldı onu benden şimdi tekrar umutluyumm... çok kafana takarsan benim gibi kafayı yersin siz çalışmalarınıza devam edin emin ol duanıda eksik etmezsen oluyor... tabiki tıbbi açıdan bir sorunda yoksa olacaktırr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?