Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Ben henüz hiç duymadım yavrumun kalbini canım doktor bugün için çağırmıştı zaten inşallah duyarım yavrumu Allahım herkese versin bizimkileri de bizlere bağışlasın:)

bende duymadimki. yani sadece ultrasonda gördüm kalbinin attigini. 28inci haftadan sonra dinliycez dedi doktor. yani birdahaki degil ondan sonraki randevu oluyo bende. burda ctg oluyo trde galiba nts diyorlar ona baglicakmis

evet tatlım her tahlile para veriyoz burda maalesef

dün ve bugün evhan mutsuz ama beni kimse duymuyooo yaaaaaaaaaaaaaaaa
tatlım o kadar sohbet yaptık neden katılmadın neden böle oldun sen yaaaa

evhaaan ben sana yazdıydım bee..yada yazmayı düşündüm yazmadım mı acaba.... :44:

noldun bacım sana ya kim üzdü seni..moralını kım bozdu bakıım

evet tatlım her tahlile para veriyoz burda maalesef

tatlım o kadar sohbet yaptık neden katılmadın neden böle oldun sen yaaaa

ya millet yine iyi cocuk yapiyo ya. yani gercekten iyi düsünmek gerek cocuk dogmadan masrafi birsürü oluyo. yani elinde olmiyanlar yazik nasil yapiyoki. Allahim herkesin yardimcisi olsun.

bende duymadimki. yani sadece ultrasonda gördüm kalbinin attigini. 28inci haftadan sonra dinliycez dedi doktor. yani birdahaki degil ondan sonraki randevu oluyo bende. burda ctg oluyo trde galiba nts diyorlar ona baglicakmis

Bilmem bence dinletecekler bana kızlarrrrr tecrübeliler 7+2 de dinleniyomu kalp yaaa doktor niye çağırdı bugün beni sizce?

ya millet yine iyi cocuk yapiyo ya. yani gercekten iyi düsünmek gerek cocuk dogmadan masrafi birsürü oluyo. yani elinde olmiyanlar yazik nasil yapiyoki. Allahim herkesin yardimcisi olsun.
devlet hastanelerine gidip rezillik çekiyolar burda tatlım allah durumunda olmayanlara yardım etsin

Bilmem bence dinletecekler bana kızlarrrrr tecrübeliler 7+2 de dinleniyomu kalp yaaa doktor niye çağırdı bugün beni sizce?
dinletmeseler bile gösterirler artık görebilirsin kalp atışlarını ben hiç dinlemedim doplere girdiğimde dinletti bana doktor sadece hep bakıyoruz kalp atışlarına

sen altta olsan tabi daha iyi canim. birde iliskiden sonra belinin altina bi yastik koy

yapamıyorum üstte oluyo sadece o şekilde hamile kalamam imkansızmı.... hemen sırt üstü yatıyorum dökülmüyor spermler dışarı bu şekilde olma ihtimali yomu

amin.

he bak bende ayni iste. bizde hep görüyoruz. doplerde duydum bende ilk kez.

benim bi 5 dak çıkmam lazım yani açığım ama yazamayacam
birazdan gelirim

Hııım anladım kk da bazı kadınlar duymamış ama geç döllenme olabilir diyolar neyse akşam ararım didoş seni ben kaçtım:)

sanırım eşim beni sevmiyo artık yada benden soğudu bilmiyorum ama kesinleşti kafamda bu düşünceee artık ilgisiz evde olduğum zaman bile öpmüyo artık ilgilenmiyoooooo anlayın işteeeeee dün zeynebe bahsetmiştim biraz eşim beni görmek için 5 dk bile ayırmıyo ki görmek isteyen insan fırssat yaratı eskiden böyle değildi biz birgün bile görüşmemizlik yapmazdı beni görmeden içi rahat etmezdi ama neyseeeee sanırım yakında bneden ayrılır neyse ağlıyorum bak yineeee sizin canınızı sıkmayayım daha fazla

yaa evhaaannn ..

eminimki bu senin yok yere cıkardıgın bırseydır..bılıyorsun artık klıse oldu ama hamılelıkte ılgıye daha fazla ıhtıyacımız oluyo adamlar ne yapsa kanımıza dokunuo..ama emınım eşine soylesen bu dusunduklerı kızar sana ..sen toparla kendını aglayıp uzulme bıde..sen onun bebegını tasıyorsun nasıl sevmez senı ..

yapamıyorum üstte oluyo sadece o şekilde hamile kalamam imkansızmı.... hemen sırt üstü yatıyorum dökülmüyor spermler dışarı bu şekilde olma ihtimali yomu
canım olmayacak diye birşey yok allah nasip ettiyse uygun zamanda gelecektir...
bende ilk gebeliğimde çok dikkat etmedimm ama hamile kaldımm. ama güzel allahım çabuk aldı onu benden şimdi tekrar umutluyumm... çok kafana takarsan benim gibi kafayı yersin siz çalışmalarınıza devam edin emin ol duanıda eksik etmezsen oluyor... tabiki tıbbi açıdan bir sorunda yoksa olacaktırr....

neyse canım çok sebep var ona kızmam için am anlatmayayım burda neyseeee ben alınganlık yapmıyorum bunu bilin olurmuuuuu

aaaaa canim sacmalama. bu dönemler hassasizda sana öyle geliyordur. esim eskiden daha cok kizardi bagirirdi bana bukadar cabuk aglamazdim ben simdi birsey desim hemen aglyiorum. aglama canim bebeginide kendinide üzme. neden sevmicekmis seni ya. bi nedeni mi var?

inşşallah Allah isteyen herkese versin....seninde gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…