Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

derlerya kiz olunca kalcadan kilo alirmis anne oglan olunca karnindan. kiz hic dogru degilmis be. kücük popolu dideme bakin kocaman karni var ama cimcimesi olacak. benimda kocaman popom oldu oglan diyo doktor....

Ayyyy kepeklim görmen lazım haaa:) geberiyom ağrıdan :) Uuuuuf Rabbim korktuklarımızı yaşatmasın
Maşallah çoook neşeliyiz bugün en kötü günümüz böyle olsun:)

amiiiiiiinnnnn. git kiz git icin rahat etmiyorsa. valla ben iste cuma günü kaydim buzdan esim tuttu, biryerim acimadi öyle sertte düsmedim ama icim rahat etmedim. kalbinin attigini gördüm rahatladim. sende bak gör rahatla canim

derlerya kiz olunca kalcadan kilo alirmis anne oglan olunca karnindan. Kiz hic dogru degilmis be. Kücük popolu dideme bakin kocaman karni var ama cimcimesi olacak. Benimda kocaman popom oldu oglan diyo doktor....
aman inanma sen onlara bacıııı

gene nere gidiyon patron olmadığın saatleri sayıyo hatırlatırım:)
şeker yüklemesine gidicem bacım yavvvvv

heee haydi hayırlı sonuçlarla gel didoş..ay ben geçenlerde havalanıp geziodum..cok şükür iyiyim sekerde yoktur diye..ama bu meret hiç belirti vermezmiş ki zaten..bende cumartesi sabah gidecem yüklenmeye..işallah ii cıkar..

bu arada devlete mi gideceksin sen..ben ozele gidecem 25 tl dedı ..nasıl acaba daha ucuzu varmıdır ki bıkac yere sorsam mı..

ya ben yeni katıldım siteye...benim yorum yazdığım yerlere verilen cvp ları nasıl görüceem yardımcı olurmusunuz arkadaşlar ...teşekkürler...

özele gidicem ya doktorumun olduğu hastaneye baktım bi kaç yere fiyatada aynı be gülüm hiç araştırmana gerek yok banada 25 dediler bide idrarla kan tahlilimiz var toplam 60 mış
devletede gidip rezillik çekilmez valla

herkese merahaba ben 7 aylık evliyim yeni bebek düşünmeye başladık 4. denememiz 25 aralıkta adet olmuştum... bir sorum var size hamile kalmak için pozisyon önemlimi

Canım kadının altta olduğu pozisyonun daha iyi olduğunu duymuştum:)
HAyırlısı olsun:)

amiiiiiiinnnnn. git kiz git icin rahat etmiyorsa. valla ben iste cuma günü kaydim buzdan esim tuttu, biryerim acimadi öyle sertte düsmedim ama icim rahat etmedim. kalbinin attigini gördüm rahatladim. sende bak gör rahatla canim

Ben henüz hiç duymadım yavrumun kalbini canım doktor bugün için çağırmıştı zaten inşallah duyarım yavrumu Allahım herkese versin bizimkileri de bizlere bağışlasın:)

ya ben yeni katıldım siteye...benim yorum yazdığım yerlere verilen cvp ları nasıl görüceem yardımcı olurmusunuz arkadaşlar ...teşekkürler...

tatlım geçen sayfalara bak ben cvp vermiştim sana tek tek okuman lazım ama msj ları yani göz gezdir bakalım bi

her gittiginizde kanla idrar tahlilinede mi para veriyorsunuz kiz? ben burasi pahali diyordumda ben bi 6 ultrason parasi ödiycem birde kendi istedigim testleri. sekeri galiba sigorta ödüyo, birde hepatit b testinide onlar ödüyo. 2li 3lü test burda mecburi degil o yüzden ödemiyo benim doktorda yapmamiza gerek yok dedi yaptirmadim valla. burda böyle. valla cok degisiklikler var ya

dün ve bugün evhan mutsuz ama beni kimse duymuyooo yaaaaaaaaaaaaaaaa

Kızlar ben biraz çıkıyorum geldiğimde yazarım daraldım namaz kılıp dinlencem biraz akşam olsun artık beeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…