hadi inşallah bacıııııııııııııııı
hoşgeldin canım maşallahımız var bugün sen nasılsın
sizde hiç bişeyi unutmuyonuz
aman unutmayın bacım unutmayınnnnn ama benim sadece karnım büyüyo popom değil
Ya sabah ben yokum
güle resmini gösterirmisiniz rica etsem
Ya sabah ben yokum
güle resmini gösterirmisiniz rica etsem
nirdesin sen sabah...
Yine mi yatış yine mi kaçış...
Ayyyy kepeklim görmen lazım haaa:) geberiyom ağrıdan :) Uuuuuf Rabbim korktuklarımızı yaşatmasın
Maşallah çoook neşeliyiz bugün en kötü günümüz böyle olsun:)
aman inanma sen onlara bacııııderlerya kiz olunca kalcadan kilo alirmis anne oglan olunca karnindan. Kiz hic dogru degilmis be. Kücük popolu dideme bakin kocaman karni var ama cimcimesi olacak. Benimda kocaman popom oldu oglan diyo doktor....
şeker yüklemesine gidicem bacım yavvvvvgene nere gidiyon patron olmadığın saatleri sayıyo hatırlatırım:)
herkese merahaba ben 7 aylık evliyim yeni bebek düşünmeye başladık 4. denememiz 25 aralıkta adet olmuştum... bir sorum var size hamile kalmak için pozisyon önemlimi
aman inanma sen onlara bacıııı
şeker yüklemesine gidicem bacım yavvvvv
heee haydi hayırlı sonuçlarla gel didoş..ay ben geçenlerde havalanıp geziodum..cok şükür iyiyim sekerde yoktur diye..ama bu meret hiç belirti vermezmiş ki zaten..bende cumartesi sabah gidecem yüklenmeye..işallah ii cıkar..
Bu arada devlete mi gideceksin sen..ben ozele gidecem 25 tl dedı ..nasıl acaba daha ucuzu varmıdır ki bıkac yere sorsam mı..
herkese merahaba ben 7 aylık evliyim yeni bebek düşünmeye başladık 4. denememiz 25 aralıkta adet olmuştum... bir sorum var size hamile kalmak için pozisyon önemlimi
merhaba ne diyim şimdii ayaklar havada olsun beline yastık koy hemen kalma sıcak suyla hemen yıkanma ve işeme derler :)))arkadaşlar cevap verin lütfennn
arkadaşlar cevap verin lütfennn
arkadaşlar cevap verin lütfennn
amiiiiiiinnnnn. git kiz git icin rahat etmiyorsa. valla ben iste cuma günü kaydim buzdan esim tuttu, biryerim acimadi öyle sertte düsmedim ama icim rahat etmedim. kalbinin attigini gördüm rahatladim. sende bak gör rahatla canim
ya ben yeni katıldım siteye...benim yorum yazdığım yerlere verilen cvp ları nasıl görüceem yardımcı olurmusunuz arkadaşlar ...teşekkürler...
özele gidicem ya doktorumun olduğu hastaneye baktım bi kaç yere fiyatada aynı be gülüm hiç araştırmana gerek yok banada 25 dediler bide idrarla kan tahlilimiz var toplam 60 mış
devletede gidip rezillik çekilmez valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?