Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

yapamıyorum üstte oluyo sadece o şekilde hamile kalamam imkansızmı.... hemen sırt üstü yatıyorum dökülmüyor spermler dışarı bu şekilde olma ihtimali yomu

yok canim imkansiz degil. bende hep altta degildim yani. hemen yatarsin belinede bi yastik tmm. Allahim zamani gelince verir canim sen dert etme. biz 6 ay korunmadik. gerci hamile kalabilecegim günler bahane uydurup esimle birlikte olmadim veya hemen kalktim dusumu aldim yikadim falan. ozamanlar cok sik kavga ediyorduk. tam aramiz düzeldi yani cok sükür artik cok iyiz hamile kaldim. hemde ummadigim anda. izinden arabayla döndük. 3 gün yoldan sonra yorgunluk falan zaten olmaz diyordum. ama esim normaldende daha istekliydi. ve hamile kaldim o ay yani Allahtan hersey sen bol bol dua et canim. ha birde folik aside simdiden baslasan daha iyi olur aslinda

sertap stres etme birde. stresten adet düzenin bozulur. olucagina birak daha 7aylik evlisiniz zamani gelince olur diye düsün. bu kez bebek olacak diye birlikte olma esinle.

slmmmmmm kızlar ben geldimmmmmmmm şükür bu günlük işim bitti eeeee varmı yeni haberler gül abla hala adet olmamıştı öylen sordugumd aama bu arada gelen giden varmıymışşşşş

çok ediyorum dua 7 aylık evliyim daha önce prezervatifle korunduk ilaç içmedim 4. denememiz yeni karar verdik ben zaten ilk bir ay yapamadım daha yeni alışıyorum altta hiç denemedişm yapamam heralde korkuyorum...folik aside nedirr

rodinia bebegini neden kaybettin cnm
canım ben 6,5 aylık evliyimm evliliğimizin 2nci ayında hamile kaldım bebeğim normalde 12haftalık olması gerekirken lekelenme oldu.. doktora gittim kalp atışı yok dedi.. meğer 8nci haftada kalbi durmuş kese 10ncu haftaya kadar büyüyüp kalmışş.. böyle işte 2,5 ay oldu kürtaj olmayı beklerken hastanede kendisi düştüü.. bebeğim benide kurtarmış oldu ameliyattan... allahım benden daha çok sevmiş diye düşünüyorum... şimdi ise ikiz olsun diye dua ediyoruzz herşeyin hayırlısı... bu ay bakalım regl tarihini bekliyorumm umutlumuyum tabi neden olmasın ama kaptırmamak lazım ben arada ipin ucunu kaçırıyorum ama sağ olsun burdaki karılar :)) beni topluyorlar sende arada imkanın oldukça gel buraya moral veririz sana burdakilerin hemen hemen hepsi bizim gibi hamile kalmak için uğraşıyorlardı gördüğün gibi çoğu doğurmak üzere hayırlısıyla bizde katılacağpzı aralarına...

handan kuşum yaaaa eşinle konuştunmu bunları
bende öyle düşünüyordum ama bide şu var erkekler de ne yapacağını şaşıyor bizim bu hamilelik olayında sürekli şikayetlerimiz vb gibi şeyler bıktırıyo onlarıda

inşallah cnm yaaa herşeyin hayrlısı ikiz bebegin olur inşallah benimde eşim çok seviyo ikizde ben istemem ikiz zor olur heralde ama büyüdüklerinde çok güzel olur

slmmmmmm kızlar ben geldimmmmmmmm şükür bu günlük işim bitti eeeee varmı yeni haberler gül abla hala adet olmamıştı öylen sordugumd aama bu arada gelen giden varmıymışşşşş

hoşgeldin tatlım gülde gelen giden yokta sabah test yapmıştı negatifti bekliyo doktora gidecek sanırım

canım sen bize göre daha çok yenisin bak aramızda 1.5 sene korunmamasına ramen hamiş kalamayanlar var bende nerdeyse 1 senedir korunmuyorum ama olmadı henüz allahım hayırlısını versin senin altta olman daha iyi olur yapamam deme içindeki korkuyu at ve düşünme o an olurrr bende başta korkuyordum ama artık ben istiyorum ..... folik asit hamile kalmadan önce kullanılması bebiş için daha iyi oluyo Folik Asit (Folat-Polisin) B grubundan bir vitamin gidip ecz. para ile alabilirsin ve kullanımında hiç bir sakınca yok çok pahalıde degil.

evet haklısın cnm ama insan korkuyo olmaz diye eşimde bende 25 yaşındayız daha fazla geç olmasın istiyoruz..bazen düşünüyorum insanlar bir kere tecavüze ugradıklarında bile hamile kalıyolar biz niiyee jkalamıyoruzz

inşallah cnm yaaa herşeyin hayrlısı ikiz bebegin olur inşallah benimde eşim çok seviyo ikizde ben istemem ikiz zor olur heralde ama büyüdüklerinde çok güzel olur
canım sağlık ocağına git oradaki doktorun yazsın sana folik asit ilacını ben maltofer fol kullanıyorum hem demir hem folik asitit içeriyor... doktor sana ayrıntılı anlatacaktır.. bbebeğin tutunması ve gelişimi için kemik yapısını koruyor... hamile kaldıktan sonrada 3 ay devam ediyorsun... tavsiyemi dikkate al mutlaka sağlık ocağına yarın git gebe kalmak istediğini anlat folik asit yazmasınına rica et....

tamam cnm mutlaka gidicem

kiz korkma adam ezmez seni :) saka maka niye korkuyorsun canim? yavas ola askim falan de oda senin canini acitmak istemez zaten dikkat eder. yukarda kontrol senin elinde diye daha rahatsin galiba. neyse zamanla olur heralde ya.

canım sakın öyle düşünme insan bazen bunalıma giriyo dün akşam bende eşime dedim sen artık beni sevmiyorsun eskisi kadar ilgi göstermiyorsun dedim hayatım sakın öyle düşünme gerçekten seni çok seviyorum dedi ama demekki bunu sana yansıtamıyorum diyo senin eşinde eminim seni çok seviyordur ama bu aralar hem sen alıngansın hemde eşin çok düşüncelidir o yüzdende sana öyle geliyordum adamcaz düşüyordur nasıl olcak nasıl yapacagız hem bebişi hem seni hem kendini düşünmek zorunda artık o yüzdende bu biraz böyle gider emin olki seni çokkkkkkkk seviyo bunu istersen eşinle konuş

Olmayinca olmuyo canim. zamanini tutturman lazim. adet gününden sonraki 12 inci günden 18inci güne kadar calisin siz. yani biz 3gün üstü üste yaptik bir gün ara verdik sonre yine 2 gün. insan yoruluyo ama o ay hamis kaldim :)

eeeeee bizim aklımızdan hiç çıkmıyo ilişki durumunda bile acaba bu sefer olacak mı tutacakmı diye düşünüp duruyoruz o yüzdende olmuyo sakın korkma neden olmasın ki bi doktora git görün ne zamandır korunmuyorsun dersede evlendigimden beri de yoksa 1 sene dolmadan bakmıyorlar hem senin daha 4. denemenmiş doktorlar bile diyo en az 1 sene bekleyin sonra kontrole gelin diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…