selam cnmm sonradan gördüm yazdını. iyilik çalışıyom sen nasılsın
Iyidir ne olsun aynı gelmemiş seninkiler hala test yaptın mi hiç
Esra nasılsın canım senin facen var mı bakayım bir sana allah ikimize de o günleri gösterirse belki kızını ogluma alırım. Hani derler ya anasına bak kızını al diye ondan yani
Var canım sende kimler var facede zeynep varmı mesela ordan bulabilirsin ismimi biliyorsun zaten doğan inan olarak bakarsan bulursun
Olsun yeterki camında ben verdim gitti
Var canım sende kimler var facede zeynep varmı mesela ordan bulabilirsin ismimi biliyorsun zaten doğan inan olarak bakarsan bulursun
Olsun yeterki camında ben verdim gitti
canım zeynepte çok senin adından var soy adının baş harfi ne. ayyy ne güzel olur. üzülme sen olacak seninde bebişin. daha sende çok küçüksün önünde yıllar yılllar var. belki biraz daha büyümen lazımdır. benim içime doguyor yakında bize müjdeli haber çok gelicek
Kuşlar selam geldim ben nasılsınız bakayım ben çok gergin sinirli ve halsizim aaaaaa
aleyküm selam bugün kimseler yok cnm olanlarda yazmıyo. naber niye gerginsin hayrola.
Yaaa sorma dün bi heves doktora gittim bebeğimin kalpini dinliycem diye doktor demezmi sen 15.11.2010da SAT gördün ama 01.12.2010da hamile kaldın bebeğin daha çok küçük keseyi görebiliriz ancakKeseyide gördüm ama anlayamadım ki bişi büyük bir grilik var içinde bir yumarlak beyazlık o beyazlığın içinde de yatay bir siyah çizgi o çizgi kese mi bebekmi karar veremedim 13,7 mm 10,3 mm yazıyordu onun hakkında da bişi demedi aaaaaaaa deli ediyo bu doktor beni yaaa
Sonra bugünde müdürüm deli etti beni bana vermediği birşeyin takibini soruyo ayy dellendim oooof gelse bebişim gitsem burdan ben
Yaaa sorma dün bi heves doktora gittim bebeğimin kalpini dinliycem diye doktor demezmi sen 15.11.2010da SAT gördün ama 01.12.2010da hamile kaldın bebeğin daha çok küçük keseyi görebiliriz ancakKeseyide gördüm ama anlayamadım ki bişi büyük bir grilik var içinde bir yumarlak beyazlık o beyazlığın içinde de yatay bir siyah çizgi o çizgi kese mi bebekmi karar veremedim 13,7 mm 10,3 mm yazıyordu onun hakkında da bişi demedi aaaaaaaa deli ediyo bu doktor beni yaaa
Sonra bugünde müdürüm deli etti beni bana vermediği birşeyin takibini soruyo ayy dellendim oooof gelse bebişim gitsem burdan ben
ben geldim <canlar
hoşgeldin canım nasılsın bakalım kaç gündür girmiyor nedir mesele neden yoksun burda
ben geldim <canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?