Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Esra nasılsın canım senin facen var mı bakayım bir sana allah ikimize de o günleri gösterirse belki kızını ogluma alırım. Hani derler ya anasına bak kızını al diye ondan yani

Esra nasılsın canım senin facen var mı bakayım bir sana allah ikimize de o günleri gösterirse belki kızını ogluma alırım. Hani derler ya anasına bak kızını al diye ondan yani

Var canım sende kimler var facede zeynep varmı mesela ordan bulabilirsin ismimi biliyorsun zaten doğan inan olarak bakarsan bulursun
Olsun yeterki camında ben verdim gitti

Var canım sende kimler var facede zeynep varmı mesela ordan bulabilirsin ismimi biliyorsun zaten doğan inan olarak bakarsan bulursun
Olsun yeterki camında ben verdim gitti

canım zeynepte çok senin adından var soy adının baş harfi ne. ayyy ne güzel olur. üzülme sen olacak seninde bebişin. daha sende çok küçüksün önünde yıllar yılllar var. belki biraz daha büyümen lazımdır. benim içime doguyor yakında bize müjdeli haber çok gelicek

"Doğan inan" canım bak bulursun
Inşallah canım

Kuşlar selam geldim ben nasılsınız bakayım ben çok gergin sinirli ve halsizim aaaaaa

aleyküm selam bugün kimseler yok cnm olanlarda yazmıyo. naber niye gerginsin hayrola.

Yaaa sorma dün bi heves doktora gittim bebeğimin kalpini dinliycem diye doktor demezmi sen 15.11.2010da SAT gördün ama 01.12.2010da hamile kaldın bebeğin daha çok küçük keseyi görebiliriz ancak Keseyide gördüm ama anlayamadım ki bişi büyük bir grilik var içinde bir yumarlak beyazlık o beyazlığın içinde de yatay bir siyah çizgi o çizgi kese mi bebekmi karar veremedim 13,7 mm 10,3 mm yazıyordu onun hakkında da bişi demedi aaaaaaaa deli ediyo bu doktor beni yaaa
Sonra bugünde müdürüm deli etti beni bana vermediği birşeyin takibini soruyo ayy dellendim oooof gelse bebişim gitsem burdan ben

cnmmm bebeişin küçükseeeee doktor napsın cnmm ne bu acelen daha durrr çok gerilceğin zamanların olcak.şimdiden böyleysen sen ohhhoooooo yandık.
müdürüne bişi diyemem kıl herif heryerde belli ediyo kendini.
sakin ol bebeği düşünnn relax

ahh dertli zeynom inan bana dogru düzgün kimsenin işyerinde huzur yok ahhh ahhh. güle anlattım neler çektigimi tek kurtuluşum bebiş. yoksa kolay kolay gidemem burdan. bu senin 3 üncü randevun degilmiydi. doktor nasıl şimdiye kadar anlamadı bebegin büyüklügünü. kanda da baktırmıştın oysaki kanında hcg ye göre dogru gidiyor gibiydin.

selam canım daha bebiş minicik tir o yüzden takma kafana ama iyi nbilgi vermeyen dr çekilmez f9 ay haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…