tamam canım hemen bakıyorummmm... bizde yeni kurt köpeği aldık eşim dükkanda bakıyor onun resimlerini eşimin face sine atıyordummm...
avatara koydum ve hırkaya bayıldımmm...ya bende görmek istiommmmmmm
canım biz yatıyoruz sana iyi geceler koskocamann öpüyorummm...
iyi geceler arkadaşlarrr bir sorum olacak benim ilişkiden 1 saat sonra duş almak hamileleige engel olurmu arkadaşım sabaha kadar banyo yapma diyor o şekilde uyumakta günahhhh:2::2:
iyi geceler bende eltime sormuştum bu soruyu oda bana dedi duş alma yat uyu tutma ihtimali daha yükssek oluyormuş sabah alırsın demişti. ( düşününce mantıklı çünkü duşta yıkanıyo birden kalkıp duş almak ayaktasın akıp gidebilir) bende aynen günah deilmi dedim eşin dışında biriyle kasrşılaştıgında günah oluyo hem evden çıkmıyorsun gece zaten ilişki olduktan sonra yatıp uyunuyor . sabahda duş alırsın dedi ben öle yaptım bilgimi paylaşmak istedim . umarım yardımcı olurum.
teşekkürler cnm bende öle yapıcam inşallah olur
inş. ben öle yaptım ertesi gün duş aldım inş. bebişşim benimledir 2 gün sonra adet günüm inş. bebiş vardır . inş. sende güzel bebiş haberleri alırsın dualarım kendimle birlikte tüm anne adaylarıyla .... İYİ GECELER herkese ...
günaydınlar canısıı... insan ne kadar sevinir biliyormusun bulantısı olunca ben şükür midem bulanıyor derdim sabahları çünkü bebişimin orada olduğunu anlardım... inşallah gül bu bulantılarında ona işarettirr...günaydınnnnnnnnn canlarr kısaca yazimmm regli yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mide bulantım çooooookkkkkk. sabahlerı kalkınca oluyo.bugün diş fırçalarken azıcıkkkk öğğğğğğğğğğğğğğğğ yaptımmm. akşamda arasıra bulanfı hafif hafif. şimdi bile arada bulanıyo geçiyo.
offffya herhalde psikolojik oyüzden aldırmıyom. regli bekliyom bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınlar hamarat hanfendi...Günaydın hanımlar nasılsınız hem ütü yapıcam hem sizle sohbet edicem burdayım yani:))
günaydınlar canısıı... insan ne kadar sevinir biliyormusun bulantısı olunca ben şükür midem bulanıyor derdim sabahları çünkü bebişimin orada olduğunu anlardım... inşallah gül bu bulantılarında ona işarettirr...
teşekkürler cnm bende öle yapıcam inşallah olur
bende de iki gündür var az az bulantı eşim dün rahatsız olduğu için çalışmalara ara verdik... zaten doğurganlık haftamda bugün sondu bu ayıda yedik yanii.. bakalım regle kaldı 15 gün..sabmıyom ama cnmmmm inşallah ondandır adet e 2 gün kala sadece sabha vardı adet geçti gün içindede olmaya başladı dün akşamda oldu. ama hafifce bulanıyo çok deil. ve ara ara oluyo. bu reflü bulantısına benzzemiyo ya şaştım kaldım. umutlanmak istemiyom. adeti bekliyom o güzden.
sen nasıl oldun cnm iyimisin
günaydınnnnnnnnn canlarr kısaca yazimmm regli yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mide bulantım çooooookkkkkk. Sabahlerı kalkınca oluyo.bugün diş fırçalarken azıcıkkkk öğğğğğğğğğğğğğğğğ yaptımmm. Akşamda arasıra bulanfı hafif hafif. şimdi bile arada bulanıyo geçiyo.
Offffya herhalde psikolojik oyüzden aldırmıyom. Regli bekliyom bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?