bizimkide apartman toplantısına gitti bitince ararım inersin aşağıya gezeriz dedi...
Eşim böyle aniden hadi der gideriz bi yerlere burada kimsem yok yanlız kalmamı istemiyor....
canım benim aynı durumlar bizdede var bir türlü eşime borcum olduğun söyleyemiyorum.. oda biliyordu ama unuttu ne yapacağımı bilmiyorum.. .herkesde var o dert fazla üzme kendini bak sana bişi olmasın.....
merak etme bende başladım eşime bana iş bul demeye dayanamıyorum evde oturmaya ama ya hamiş olursam diyede korkuyorum.. evlenmeden önce çalışmaya ihtiyacın olmayacak demişti ama çalışmadan olmuyor işteÖyle canım benim öfkem kendime çalışmadığıma evlilğimin yarısı ağlayarak geçti bu saaten sonra düzelmeyeceğini mükemmel bir evlilik olmayacağını biliyorum ağlamaktan başım ağrıdı şimdi şarkı diniiyorum bir yandan doğumn hikayeleri okuyup ağlıyorum ağlak oldum iyice:))
olsun biz birbirimizi ısıtıyoruz... :))
kızlar aklıma geldi eşim kaç gündür sürekli sabahları yine ateşli uyanıyorsun diyor :)) yanlış anlamayın ateşim çıkıyor yani... Ve bugün bayağı sık tuvalete çıktım... Ve karnımda ara ara sancılar batmalar oluyor... karar verdim perşembe test olacağım :)) dayanamadım yine...
Hadi canım inşaalllah beklediğin haberdir hayırlısıyla.
merak etme bende başladım eşime bana iş bul demeye dayanamıyorum evde oturmaya ama ya hamiş olursam diyede korkuyorum.. evlenmeden önce çalışmaya ihtiyacın olmayacak demişti ama çalışmadan olmuyor işte
Öyle canım benim öfkem kendime çalışmadığıma evlilğimin yarısı ağlayarak geçti bu saaten sonra düzelmeyeceğini mükemmel bir evlilik olmayacağını biliyorum ağlamaktan başım ağrıdı şimdi şarkı diniiyorum bir yandan doğumn hikayeleri okuyup ağlıyorum ağlak oldum iyice:))
niye kız bakarsın çocuk büyüdükten sonra çalışabilrsin.. hiç çalışma hayatın olmadı mı kiBenim öyle bir imkanım hiç olmayacak ölene kadar muhtacım ona(
kızlar aklıma geldi eşim kaç gündür sürekli sabahları yine ateşli uyanıyorsun diyor :)) yanlış anlamayın ateşim çıkıyor yani... Ve bugün bayağı sık tuvalete çıktım... Ve karnımda ara ara sancılar batmalar oluyor... karar verdim perşembe test olacağım :)) dayanamadım yine...
Öyle canım benim öfkem kendime çalışmadığıma evlilğimin yarısı ağlayarak geçti bu saaten sonra düzelmeyeceğini mükemmel bir evlilik olmayacağını biliyorum ağlamaktan başım ağrıdı şimdi şarkı diniiyorum bir yandan doğumn hikayeleri okuyup ağlıyorum ağlak oldum iyice:))
tatlım sölemesi kolay biliom ama böle yapmayınca insan çok yıpranıorr boşver ya bebişinin tadını çıkar onu da üzme yoksa hep kendine ve bebişine yapıosun onlara bişey olmuo
aslında normalde ayın 1-2 si gibi... ama düşükten son ilk kasım 25inde oldum o yüzden tam tarih konusunda emin değilim...düşükten 20 gün sonra benim ısrarımla çalışmalara başladık son sürat gidiyoruz.. neetten bakmıştım aralık 1-2-3 uygun günlermiş bende kaçırmadım.. bol bol eşimin üstüne atladım ))) o yüzden acabalarım çok... 2 haftadır mide bulantılarım ve baş ağrılarım ara ara var... bel ağrım ikigündür başladı.. bir haftadır sabahları ateşim var... midemin sancıları ve kasılmalarıda var.. bugünde bi kaç kez tuvalete çıktım.. kaç gündür de deli gibi yemek yiyiyorum özellik turşu ve ekşili şeyler :)) daha ne olsun desenize :)))canım beklenmeyen tarih ne zaman umarım allah gönlüne göre verir heyecan yaptımm ayy inş vardır
niye kız bakarsın çocuk büyüdükten sonra çalışabilrsin.. hiç çalışma hayatın olmadı mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?