Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

hava çok soğuk benim kocişte f.b maçını izliyoooo ayy canım sıkıldı yaaaaaaaaa

benimki de uyuyo bende bi duşa giriim diom da üşeniomm

canım benim aynı durumlar bizdede var bir türlü eşime borcum olduğun söyleyemiyorum.. oda biliyordu ama unuttu ne yapacağımı bilmiyorum.. .herkesde var o dert fazla üzme kendini bak sana bişi olmasın.....

Öyle canım benim öfkem kendime çalışmadığıma evlilğimin yarısı ağlayarak geçti bu saaten sonra düzelmeyeceğini mükemmel bir evlilik olmayacağını biliyorum ağlamaktan başım ağrıdı şimdi şarkı diniiyorum bir yandan doğumn hikayeleri okuyup ağlıyorum ağlak oldum iyice:))

olsun biz birbirimizi ısıtıyoruz... :))
kızlar aklıma geldi eşim kaç gündür sürekli sabahları yine ateşli uyanıyorsun diyor :)) yanlış anlamayın ateşim çıkıyor yani... Ve bugün bayağı sık tuvalete çıktım... Ve karnımda ara ara sancılar batmalar oluyor... karar verdim perşembe test olacağım :)) dayanamadım yine...

merak etme bende başladım eşime bana iş bul demeye dayanamıyorum evde oturmaya ama ya hamiş olursam diyede korkuyorum.. evlenmeden önce çalışmaya ihtiyacın olmayacak demişti ama çalışmadan olmuyor işte

Hadi canım inşaalllah beklediğin haberdir hayırlısıyla.

merak etme bende başladım eşime bana iş bul demeye dayanamıyorum evde oturmaya ama ya hamiş olursam diyede korkuyorum.. evlenmeden önce çalışmaya ihtiyacın olmayacak demişti ama çalışmadan olmuyor işte

Benim öyle bir imkanım hiç olmayacak ölene kadar muhtacım ona(

tatlım sölemesi kolay biliom ama böle yapmayınca insan çok yıpranıorr boşver ya bebişinin tadını çıkar onu da üzme yoksa hep kendine ve bebişine yapıosun onlara bişey olmuo

ay canım inşallah hamilesindir de bunlar hamilelik belirtisidir tatlıııımmmmmmm hadi bakalıımmmmmm

canım sıkma canını bak bende çalışmıyoruum evet yetmiyooo bazen ama ne yapcannn her evlilte o sorunlarrr ama sen şuan bebişini düşün ve üzmeee kendini daha fazlaaaa olrmu cannıım

canım beklenmeyen tarih ne zaman umarım allah gönlüne göre verir heyecan yaptımm ayy inş vardır

tatlım sölemesi kolay biliom ama böle yapmayınca insan çok yıpranıorr boşver ya bebişinin tadını çıkar onu da üzme yoksa hep kendine ve bebişine yapıosun onlara bişey olmuo

Huzursuz bir ortamda nasıl huzurlu olabilirimki oğlumda ben ağladıkça tekmeledi zaten diyorum sende üzeceksin beni bakalım senden neler çekeceğim

canım beklenmeyen tarih ne zaman umarım allah gönlüne göre verir heyecan yaptımm ayy inş vardır
aslında normalde ayın 1-2 si gibi... ama düşükten son ilk kasım 25inde oldum o yüzden tam tarih konusunda emin değilim...düşükten 20 gün sonra benim ısrarımla çalışmalara başladık son sürat gidiyoruz.. neetten bakmıştım aralık 1-2-3 uygun günlermiş bende kaçırmadım.. bol bol eşimin üstüne atladım ))) o yüzden acabalarım çok... 2 haftadır mide bulantılarım ve baş ağrılarım ara ara var... bel ağrım ikigündür başladı.. bir haftadır sabahları ateşim var... midemin sancıları ve kasılmalarıda var.. bugünde bi kaç kez tuvalete çıktım.. kaç gündür de deli gibi yemek yiyiyorum özellik turşu ve ekşili şeyler :)) daha ne olsun desenize :)))

niye kız bakarsın çocuk büyüdükten sonra çalışabilrsin.. hiç çalışma hayatın olmadı mı ki

Bekarken olduda eşim çalışmaya karşı evlendiğimde açıköğretim okuyordum bıraktım onun yüzünden öyle bir salağım ben işte zaten onu binde bir ikna edebilecek olsamda babası varken mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…