Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

bende salaklık edip bıraktım aöfyi ama neresinden dönersen kardır ısrar et bakarsın yumuşar seni üzmek istemez bakarın...

Huzursuz bir ortamda nasıl huzurlu olabilirimki oğlumda ben ağladıkça tekmeledi zaten diyorum sende üzeceksin beni bakalım senden neler çekeceğim

allah korusun belki de seni çok mutlu edecek üzme yavrunu insan hamillelikte daha sinirli ve daha alıngan oluo bişeylerle uğraş çikolata yede kuzun sevinsin anne üzülünce oda içerde tortop oluomuşş

taatlım inş bvardır ama test için erken gibi ama senin diğeride erken çıkmıştı dimi

şekerler ben yıkanıp paklanıp geliimm cilt bakımı falan uzun sürebilir

Sağol canım desteğin için aslında bizimki yetebilirdi ama eşim keyfi için gidip kredi çekip araba almasaydı tamda hamile olduğumu bildiği halde şimdi şu alınacak diyorum ne gerek var bu diyorum senin yok mu ya kaç kere hamile kalır insan evlenirken herşey içimde kaldı bari hamileliğimde doğumumda kalmasın niye ben annmlerden bişey istemek zorunda kalıyım mevzuda doğum için alınacak pijama gecelik düşün gerisni yorum sana annem alacak desem utanmaz amma ben babasından bir bebek arabası bekleyince düşman oluyorum(

bende salaklık edip bıraktım aöfyi ama neresinden dönersen kardır ısrar et bakarsın yumuşar seni üzmek istemez bakarın...

Yok canım üç senedir defalarca söyledim olmaz(

allah korusun belki de seni çok mutlu edecek üzme yavrunu insan hamillelikte daha sinirli ve daha alıngan oluo bişeylerle uğraş çikolata yede kuzun sevinsin anne üzülünce oda içerde tortop oluomuşş

Sağol canım desteğin için.

allah gönlüne göre versin inş ordadır ve ikizsdir inş ve yüksek yüksek değerler yazarsın
inşallah canım şu mübarek günler de güzel allahım duysun beni....

Yok canım üç senedir defalarca söyledim olmaz(
bak hepimiz aynı şeyleri diyoruz iki canlısın bebişin için güçlü olmak zorundasın.. kendini düşünmüyorsan onu düşün. ihtiyacın olanları al.. söylediğinde bebişimiz için aldım kusura bakma dfersin...

canım benim bizde geçen sene hamile olduğu öğrenir öğrenez araba almıştık ama bak bebiş düştü araba hala var evet masrafı oluyo ama onsuzda olmuyo be gülüm hele bide çocuk olunca daha iyi anlayacaksın artık sizde atakitle alırsınız 12 taksit falan eşyaları napcan başka türlü olmuyo bizde borç var ama bebek nasibiyle gelir inan yeterki sağ sağlim kucağımıza alalım tatlım hadi tatlı bişey yede ikinizede biraz mutluluk versin ağlama kıyamam ben sana

şekerler ben yıkanıp paklanıp geliimm cilt bakımı falan uzun sürebilir
oooh yap bakalım bıcı bıcını şimdiden sıhhatler olsun canım

Ah canım ben tek başıma bişey alamam tek çarşıya çıkamam tek hiçbirşey yapamam....

Kızlar çok teşekkür ederim desteğiniz için iyiki tanımışım sizleri hakkınızı helal edin ben kalkıyım yatıyım biraz başım ağrıyor iyi akşamlar.

Kızlar çok teşekkür ederim desteğiniz için iyiki tanımışım sizleri hakkınızı helal edin ben kalkıyım yatıyım biraz başım ağrıyor iyi akşamlar.
canım bol bol dua et gerisini allaha havale et kalbini rahat tut... gönlün ferah olduktan sonra tüm sıkıntıların sonu gelecektir allahın izniyle... hadi sana huzurlu uykular yarın seni böylegörmmeyeyim... gülen yüzün hiç solmasın biz hep burdayız.... doğumunda da birlikte olacağız....

Günaydınlar kuzucuklarım ilk haberi ben vereyim hala adet olmadım:) Sol yumurtalığımda acayip bir baskı var :) Ama beyaz akıntım devam ediyor çarşambaya kadar olmam lazım:) Beklemedeyim:)

günaydın yawru kuşlarım nasılsınız
rodiniacım yine erkencisin hergün olduğu gibi anacım yatıp uyusana yaw
zeynepcim ay hadi bakalım inş. olmazsın da onun yerine bebişi görürsün canım
ne zamandı beklenmeyen tarih çarşamba mı

ya kızlar sizde de site çok ağır mı yoksa benim bağlantıda mı sorun var
bi mesajı 10 dk gönderiyor ya
bu aradaaaaa bebekimin cinsiyeti kesinleşti
kızımmmmmm olacakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…