bende salaklık edip bıraktım aöfyi ama neresinden dönersen kardır ısrar et bakarsın yumuşar seni üzmek istemez bakarın...Bekarken olduda eşim çalışmaya karşı evlendiğimde açıköğretim okuyordum bıraktım onun yüzünden öyle bir salağım ben işte zaten onu binde bir ikna edebilecek olsamda babası varken mümkün değil.
Huzursuz bir ortamda nasıl huzurlu olabilirimki oğlumda ben ağladıkça tekmeledi zaten diyorum sende üzeceksin beni bakalım senden neler çekeceğim
aslında normalde ayın 1-2 si gibi... ama düşükten son ilk kasım 25inde oldum o yüzden tam tarih konusunda emin değilim...düşükten 20 gün sonra benim ısrarımla çalışmalara başladık son sürat gidiyoruz.. neetten bakmıştım aralık 1-2-3 uygun günlermiş bende kaçırmadım.. bol bol eşimin üstüne atladım ))) o yüzden acabalarım çok... 2 haftadır mide bulantılarım ve baş ağrılarım ara ara var... bel ağrım ikigündür başladı.. bir haftadır sabahları ateşim var... midemin sancıları ve kasılmalarıda var.. bugünde bi kaç kez tuvalete çıktım.. kaç gündür de deli gibi yemek yiyiyorum özellik turşu ve ekşili şeyler :)) daha ne olsun desenize :)))
adetim 8 gün geçince öğrenmiştim... ne bileyim ya yeni yıla mutlu haberle girmek istiyorum...taatlım inş bvardır ama test için erken gibi ama senin diğeride erken çıkmıştı dimi
ay canım inşallah hamilesindir de bunlar hamilelik belirtisidir tatlıııımmmmmmm hadi bakalıımmmmmm
canım sıkma canını bak bende çalışmıyoruum evet yetmiyooo bazen ama ne yapcannn her evlilte o sorunlarrr ama sen şuan bebişini düşün ve üzmeee kendini daha fazlaaaa olrmu cannıım
tamam canım sana şimdiler saatler olsun... misler gibi gel tamammı :)))şekerler ben yıkanıp paklanıp geliimm cilt bakımı falan uzun sürebilir
adetim 8 gün geçince öğrenmiştim... ne bileyim ya yeni yıla mutlu haberle girmek istiyorum...
bende salaklık edip bıraktım aöfyi ama neresinden dönersen kardır ısrar et bakarsın yumuşar seni üzmek istemez bakarın...
allah korusun belki de seni çok mutlu edecek üzme yavrunu insan hamillelikte daha sinirli ve daha alıngan oluo bişeylerle uğraş çikolata yede kuzun sevinsin anne üzülünce oda içerde tortop oluomuşş
inşallah canım şu mübarek günler de güzel allahım duysun beni....allah gönlüne göre versin inş ordadır ve ikizsdir inş ve yüksek yüksek değerler yazarsın
bak hepimiz aynı şeyleri diyoruz iki canlısın bebişin için güçlü olmak zorundasın.. kendini düşünmüyorsan onu düşün. ihtiyacın olanları al.. söylediğinde bebişimiz için aldım kusura bakma dfersin...Yok canım üç senedir defalarca söyledim olmaz(
canım benim bizde geçen sene hamile olduğu öğrenir öğrenez araba almıştık ama bak bebiş düştü araba hala var evet masrafı oluyo ama onsuzda olmuyo be gülüm hele bide çocuk olunca daha iyi anlayacaksın artık sizde atakitle alırsınız 12 taksit falan eşyaları napcan başka türlü olmuyo bizde borç var ama bebek nasibiyle gelir inan yeterki sağ sağlim kucağımıza alalım tatlım hadi tatlı bişey yede ikinizede biraz mutluluk versin ağlama kıyamam ben sanaSağol canım desteğin için aslında bizimki yetebilirdi ama eşim keyfi için gidip kredi çekip araba almasaydı tamda hamile olduğumu bildiği halde şimdi şu alınacak diyorum ne gerek var bu diyorum senin yok mu ya kaç kere hamile kalır insan evlenirken herşey içimde kaldı bari hamileliğimde doğumumda kalmasın niye ben annmlerden bişey istemek zorunda kalıyım mevzuda doğum için alınacak pijama gecelik düşün gerisni yorum sana annem alacak desem utanmaz amma ben babasından bir bebek arabası bekleyince düşman oluyorum(
oooh yap bakalım bıcı bıcını şimdiden sıhhatler olsun canımşekerler ben yıkanıp paklanıp geliimm cilt bakımı falan uzun sürebilir
inşallah canım şu mübarek günler de güzel allahım duysun beni....
bak hepimiz aynı şeyleri diyoruz iki canlısın bebişin için güçlü olmak zorundasın.. kendini düşünmüyorsan onu düşün. ihtiyacın olanları al.. söylediğinde bebişimiz için aldım kusura bakma dfersin...
canım bol bol dua et gerisini allaha havale et kalbini rahat tut... gönlün ferah olduktan sonra tüm sıkıntıların sonu gelecektir allahın izniyle... hadi sana huzurlu uykular yarın seni böylegörmmeyeyim... gülen yüzün hiç solmasın biz hep burdayız.... doğumunda da birlikte olacağız....Kızlar çok teşekkür ederim desteğiniz için iyiki tanımışım sizleri hakkınızı helal edin ben kalkıyım yatıyım biraz başım ağrıyor iyi akşamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?