e hamileysen bildirmicenmi yaniiii
aaa zeynep beni görmüyo galiba küsmüdür nedir neyse sen bilirsin,,,,,
zaten kimsede görmedi beni nedense.
canım iyi bari inşallah çabuk geçer ben 5 ay çektim biliyon hala arada çekiyom yaniiii canım oluyo ooo kuvvetli hapşurduğunda hele yeniyken çok oluyodu
ben vgördüm ama senden bana selam yok zeynebin canı sıkkın canım hoş gör olmamı
inş canım benim,evet bayada kilo kaybetmiştin,bende 3 buçuk kilo vermişim,oğlumdada ben 4 ay çekmiştim inş bunda tez geçer.rabbim hayırlı hamilelik geçirmeyi nasip etsin cümlemize,handan neden bugün senden başka kimse görmüyo beni küslermi bana anlamadımki,zeynebinde nesi var öyle yazdım görmüyolarki beni.....
e slm verdimya şeker tek tek isimmi söyliyim yani ,neden sıkkın işte onu merak ediyorumya arkadaşım..
anladım sende bana küssün
evet bende 8 kilo vermiştim şimdi 3 kilosunu aldım bir ayda amin inşallah canım canım işleri vardır canım zeynebin canı çok sıkkın içi rahat değil bebeğiyle evhamlı biraz ondan senle ilgisi yok bide eşi canını sıkmış ondan yaniii diğer kızlarda yazarlar şimdi
kızlar bana da pek alınmayın az önce eşimle konuştum çok canım sıkıldı sadece sizi takip ediyorum
hanıımlaarr biz geldiiikkk nasılsınızzz.
aa ben küsmem şeker,huyum deildir aşk olsun,sen nasılsın iyimisin.ya zeynebin bebğine bişimi olmuş nedir anlamadım neden morali bozuk ay söylesenize yaaa.
canım dr bebişin kaç haftalık olduğunu söylememiş oda şüpelenmiş eşine dr gidelim demiş tabi eşinden desstek yok kaynanası gil ordaymuış kısaca bunalmiş biraz bebişini görürnce rahatlar eminim
hanıımlaarr biz geldiiikkk nasılsınızzz.
hehh şimdi aydınlandım işte çok saol süngercimmm,allah halla neyse dr gidip görür inş bebişini yaa hayırlı haberlerle gelir inş.
amin canım inşallah allah onu da bebişinide korusun inşallah tabi sizi ve hepinizide dimi ama
amin canım aminnn bütün iyi dualar hepimizin olsun inş,rabbim herkezin gönlüne göre versin....
ayol noluyo bu eşlerinize yaaa moral bozup duruyolar afrcım nolduki şimdi allah halla kaşınıyolar galiba bu adamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?