Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

canım iyi bari inşallah çabuk geçer ben 5 ay çektim biliyon hala arada çekiyom yaniiii canım oluyo ooo kuvvetli hapşurduğunda hele yeniyken çok oluyodu

inş canım benim,evet bayada kilo kaybetmiştin,bende 3 buçuk kilo vermişim,oğlumdada ben 4 ay çekmiştim inş bunda tez geçer.rabbim hayırlı hamilelik geçirmeyi nasip etsin cümlemize,handan neden bugün senden başka kimse görmüyo beni küslermi bana anlamadımki,zeynebinde nesi var öyle yazdım görmüyolarki beni.....

evet bende 8 kilo vermiştim şimdi 3 kilosunu aldım bir ayda amin inşallah canım canım işleri vardır canım zeynebin canı çok sıkkın içi rahat değil bebeğiyle evhamlı biraz ondan senle ilgisi yok bide eşi canını sıkmış ondan yaniii diğer kızlarda yazarlar şimdi

e slm verdimya şeker tek tek isimmi söyliyim yani ,neden sıkkın işte onu merak ediyorumya arkadaşım..

canım dr bebişin kaç haftalık olduğunu söylememiş oda şüpelenmiş eşine dr gidelim demiş tabi eşinden desstek yok kaynanası gil ordaymuış kısaca bunalmiş biraz bebişini görürnce rahatlar eminim

kızlar bana da pek alınmayın az önce eşimle konuştum çok canım sıkıldı sadece sizi takip ediyorum

evet canım bilmezmiyim,neyseki kötü günlerin geride kaldı bundan sonra kilo alımın devam eder zaten.

kepeklimmmmmmmmmmm hoşgeldin kuşummm nasılsınnn.

aa ben küsmem şeker,huyum deildir aşk olsun,sen nasılsın iyimisin.ya zeynebin bebğine bişimi olmuş nedir anlamadım neden morali bozuk ay söylesenize yaaa.

canım bi sey olmadı dr ilk gittiği zaman dr 4 veya 5 haftalık demiş sonra tekrar kontrole gidincede 5 haftalık demiş o da aklı karışmış diğer geldiğimde de öyleydi demiş dr yeterince açıklamamış yanlış bilmiyosam on beş gün sonra gel o zaman bakalım demiş tabi o da huzursuz olmuş başka dr gitmek istemiş eşi destek olmamış ama bu gün akşam gidecek inşallah hayırlı haberle döner

hehh şimdi aydınlandım işte çok saol süngercimmm,allah halla neyse dr gidip görür inş bebişini yaa hayırlı haberlerle gelir inş.

hehh şimdi aydınlandım işte çok saol süngercimmm,allah halla neyse dr gidip görür inş bebişini yaa hayırlı haberlerle gelir inş.

amin canım inşallah allah onu da bebişinide korusun inşallah tabi sizi ve hepinizide dimi ama

amin canım aminnn bütün iyi dualar hepimizin olsun inş,rabbim herkezin gönlüne göre versin....

bu ay isteyen herkezin bi bebişi olsa hatta hepsi ik,iz olsa ne süper olurdu yaaaaaaaaa zehradan ses yok mu ondan iyi bi haber duysak bari onu bekliyom yoksa kaçacam yemeğim yok sen ne yaptın akşama bi akıl ver bana olmamı

ayol noluyo bu eşlerinize yaaa moral bozup duruyolar afrcım nolduki şimdi allah halla kaşınıyolar galiba bu adamlar

canım ya benim görüşmemi istemedigi kişiler var haklı olarak ayrıntaya girmeyim şimdi bugün onu görmüş gece rüyasında eşimi görmüş onu anlatmış o kişiyle son görüştügümde ve onunla son konuştugumda ben işten çıkmıştım şimdi eşime sormuş evlilik nasıl gidiyo çocuk falan varmı demiş gerçi ikinizde çalışıyorsunuz zor olur demiş beni aradı nerden biliyo senin çalıştıgını diyo bende bilmiyom dedim kızmış benimde moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…