Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kız cırcır mı oldun aman geçmiş olsun kola ve demli çayda işe yarar

selam canlar ne yaptınız zkol hayırdır canım ne oldu gül78 eflalim dscopur selam kız sende uzak dur merdiven silmede ne işn var

Süngerim ne bileyim bebeğimle ilgili endişelerim var doktorum kaç haftalık olduğunu söylemiyor falan filan kocamada çok sinirlendim şimdi aradım akşam doktora gidecem karnım ağrıyo diye bu psikoloji iyi bir psikoloji değilmiş gerzek korkuyos diyemedim anası ablası bizde ya eksik olur hizmetleri diye korkuyo herhal kuş beyinli:)

sünger hoşgeldin kızlar ben kaçar gidip karnımı doyurayım sonrada uzanıyım sizi dinliyimde bugün yatıyım bari:)

slm sünger hoşgeldin tatlım
ya viledayla silcem napim kızlar anam yokki yakınımda yapsın

şaka maka değil sen essahtan okkalı bi dayak istiyon hele bi doğur sonra gece gündüz durma sil bacım etme be boşver sen canına bak lütfen seni bu haldeyken kimse kınamaz merak etme bırak kokısun

anacım ne bu kadar canını sıkıyon takma kocanı hepsi aynı ama canım sen kimseye sorma ya gi y üstünü git bi dr başka dr tabi merakını gider sen ne yapacan kocanı ne yapacan başkasını

evhan ne yaptın varsın sesin çıkmıyo ben yeni geldim yada ondan görmedim ne var ne yok
ayyy ne yapayım canım ya buralardayım sen nasılsın canımmm

ben azcık yemek yiyip gelcem karılar bekleyin beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hadi yede gel ohh afiyet bal şeker olsun size:)

kızzzzzz coştun sen buaralar hamilelik seni fena vurdu agresifleştin hamilelik böyle bişey işte tatlım insanı çok değiştiriyooo dur bi rahat ol haklısın da işte he de geççç artık

selam canım kızmamak elde değil hamile olunca en büyük destek kocan olmalı ama malesef bunu yaşayan pek yoktur sanırım

anacım ne bu kadar canını sıkıyon takma kocanı hepsi aynı ama canım sen kimseye sorma ya gi y üstünü git bi dr başka dr tabi merakını gider sen ne yapacan kocanı ne yapacan başkasını

Offf sünger anası danası bizdeler eve geç gitsem soracaklar nerdesin ne yapıyordun diye bende kocama diyim bari dedim millete 40 açıklama yapana kadar oda boşyere endişeleniyorsun dedi durdu aradım doktoru gel için rahat etsin dedi dedim bakalım akşam götürecekmiş beni hastaneye:)
Hastaneyi de aradım doktor varmış 6dan sonra bakalım gidecem ona:)

yine aynı dr mı gidecen başlarım ansına danasına canını onlar mı yarattı

Ne bileyim kuşum yaaa ben merak ediyorum işte oda bu evhamlarıma kızıyo
aklım hep bebekte bugün var bi sıkıntı bakalım hayırdır inşallah:)

Ne bileyim kuşum yaaa ben merak ediyorum işte oda bu evhamlarıma kızıyo
aklım hep bebekte bugün var bi sıkıntı bakalım hayırdır inşallah:)

dr söylediklerinin haricinde ne sıkıntı olarak adlandırdığın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…