Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

zeynepppppp nassın kuşum başladımı bulantıların.

slm ben yeniyim :)

Bir bucuk aydir reglim gelmedi test yapsam mi acaba ?
canım korkunun ecele faydası yok bence yap ben dokuz kere yapmıştım

Slm kızlarr herkeze hayırlı cumalarrr biz geldiiik nassınız bakem.
hoşgeldin tatlım sanada hayırlı cumalar olsun inşallah bugün nasılsın

he ya hep yiyiyom demi süngerim bak bugün az yedim yemeği beğenmedimde
teşekkür ederiz handan teyzesi doydukta geldik şimdi

oohhh yarasın tosuncuklarıma:)

canım korkunun ecele faydası yok bence yap ben dokuz kere yapmıştım

hoşgeldin tatlım sanada hayırlı cumalar olsun inşallah bugün nasılsın

oohhh yarasın tosuncuklarıma:)

hoşbuldum kuşumm iyiyim çok şükür geçicek heralde bulantılarım yavaştan öyle hissediyorum,ya handan bu sabah bi hapşırdım yatakta varya sol tarafımdan sanki bişi yırdıldı yandı biber gibi sol tarafım ayy bi korktum varya bişi olcak diye sizlerede öyle oluyomu ay hapşırırken.

slm ben yeniyim :)

Bir bucuk aydir reglim gelmedi test yapsam mi acaba ?

peki hiç böyle oldugu olmuşmuydu denemekle ne kaybedersin bence git sağlık ocagına test yaptır yoksa bile en azından neden geciktigini anlarsın

Kızlar ben kaçar sağolun bana yardımcı oldunuz gidip işlerimi tamamlayayım:)

Yok canım başka doktora gidecem akşam eşim aradı 1 saattir beni sakinleştirmeye çalışıyo akşam gitcez doktora inşallah:)

sakin ol canım hiç bişey senden kıymetli değil bunu untma dr gelince haber ver ama inşallah hayırlı haberlerini alırsın oluyo canım böyle evhamlar ben ilk hamileliğimde ilk üç ay sürekli test yapmıştım korkumdan ama bak teyzesi şimdi 6 yaşında koca dana oldu

canım iyi bari inşallah çabuk geçer ben 5 ay çektim biliyon hala arada çekiyom yaniiii canım oluyo ooo kuvvetli hapşurduğunda hele yeniyken çok oluyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…