Offf sünger anası danası bizdeler eve geç gitsem soracaklar nerdesin ne yapıyordun diye bende kocama diyim bari dedim millete 40 açıklama yapana kadar oda boşyere endişeleniyorsun dedi durdu aradım doktoru gel için rahat etsin dedi dedim bakalım akşam götürecekmiş beni hastaneye:)
Hastaneyi de aradım doktor varmış 6dan sonra bakalım gidecem ona:)
düzenli adet oluyosan ve normalde hiç gecikmemişse bence bi dene ve bize de haber ver merak edriz ne duruyon hadi hadi
canım korkunun ecele faydası yok bence yap ben dokuz kere yapmıştımslm ben yeniyim :)
Bir bucuk aydir reglim gelmedi test yapsam mi acaba ?
hoşgeldin tatlım sanada hayırlı cumalar olsun inşallah bugün nasılsınSlm kızlarr herkeze hayırlı cumalarrr biz geldiiik nassınız bakem.
he ya hep yiyiyom demi süngerim bak bugün az yedim yemeği beğenmedimde
teşekkür ederiz handan teyzesi doydukta geldik şimdi
slm ben yeniyim :)
Bir bucuk aydir reglim gelmedi test yapsam mi acaba ?[/QU
hatta hemen eczaneden al bı tane o bıle yeterlı olacaktır bence bu kadar gectiği için
yine aynı dr mı gidecen başlarım ansına danasına canını onlar mı yarattı
canım korkunun ecele faydası yok bence yap ben dokuz kere yapmıştım
hoşgeldin tatlım sanada hayırlı cumalar olsun inşallah bugün nasılsın
oohhh yarasın tosuncuklarıma:)
slm ben yeniyim :)
Bir bucuk aydir reglim gelmedi test yapsam mi acaba ?
Yok canım başka doktora gidecem akşam eşim aradı 1 saattir beni sakinleştirmeye çalışıyo akşam gitcez doktora inşallah:)
selam bayanlar bend eyeniyimmmm
:) korkudan tek cizgi cikar diye
hakklisiniz ben gidiyim test aliyim 35 dk sonra haber edecem ama hamile degilsem
Yok canım başka doktora gidecem akşam eşim aradı 1 saattir beni sakinleştirmeye çalışıyo akşam gitcez doktora inşallah:)
Kızlar ben kaçar sağolun bana yardımcı oldunuz gidip işlerimi tamamlayayım:)
hoşbuldum kuşumm iyiyim çok şükür geçicek heralde bulantılarım yavaştan öyle hissediyorum,ya handan bu sabah bi hapşırdım yatakta varya sol tarafımdan sanki bişi yırdıldı yandı biber gibi sol tarafım ayy bi korktum varya bişi olcak diye sizlerede öyle oluyomu ay hapşırırken.
:) korkudan tek cizgi cikar diye
hakklisiniz ben gidiyim test aliyim 35 dk sonra haber edecem ama hamile degilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?