canım ya benim görüşmemi istemedigi kişiler var haklı olarak ayrıntaya girmeyim şimdi bugün onu görmüş gece rüyasında eşimi görmüş onu anlatmış o kişiyle son görüştügümde ve onunla son konuştugumda ben işten çıkmıştım şimdi eşime sormuş evlilik nasıl gidiyo çocuk falan varmı demiş gerçi ikinizde çalışıyorsunuz zor olur demiş beni aradı nerden biliyo senin çalıştıgını diyo bende bilmiyom dedim kızmış benimde moralim bozuldu
bu ay isteyen herkezin bi bebişi olsa hatta hepsi ik,iz olsa ne süper olurdu yaaaaaaaaa zehradan ses yok mu ondan iyi bi haber duysak bari onu bekliyom yoksa kaçacam yemeğim yok sen ne yaptın akşama bi akıl ver bana olmamı
vallahi bacım bende ocağa yemek koydum ısınıyo acıktım,kayınvalidem geldi biliyosun o yapıyo yemeklerimi,ben menüyü hazırlıyorum o yapıyo saolsun,köy usülü yayla çorbası,mısır yarmalı lahana dolması,kıymalı ıspanak,mercimek çorbası,beyaz lahanalı bulgur pilavı,turşu salata var bugünkü menüde dünden yapmıştık bitmedi......yetermi şeker.....
canım ya benim görüşmemi istemedigi kişiler var haklı olarak ayrıntaya girmeyim şimdi bugün onu görmüş gece rüyasında eşimi görmüş onu anlatmış o kişiyle son görüştügümde ve onunla son konuştugumda ben işten çıkmıştım şimdi eşime sormuş evlilik nasıl gidiyo çocuk falan varmı demiş gerçi ikinizde çalışıyorsunuz zor olur demiş beni aradı nerden biliyo senin çalıştıgını diyo bende bilmiyom dedim kızmış benimde moralim bozuldu
anam one be okuyarak bitmiyoki yiyerek bitsin azıcığınıda bana gönder be ne olur yemek yapasım yok
azimliyim canı ama bu ay dr gitmedim niyetim yok bekleyelim bakalım çalışmalara hız verdik biraz dahasaoluun kuzulaar iiz şükür.sabah kalktım kendımı cok kotu hıssedıordum.işe cıkamadım oyle olunca esımde doktora goturdu.seker yuklemesını de yaptırdık.ama sonuclar cıkmadı daha.ii olur ısallah.bebısım buyumus.35 cm olmus 850 grda agırlıgı.masallah dedı doktorumuz.
sizlerden naber..
afrcim naber canım hayırdır ya neden sıkınldın esıne..havalardan galıba herkeslerin canı sıkkın..
melisa kusum senden naber..bulantların iimi biraz..
evhancım kuzucum.evine geldin mi..nasıl bebısın..
sarı sungerim sen nassın..calısmalara devam mı..
olur şeker gönderirim nedemk....
neyse canım takma canım anlamadım tam olarak ama biraz kıskançlık mı var acaba kocişinde bozma moralini
saoluun kuzulaar iiz şükür.sabah kalktım kendımı cok kotu hıssedıordum.işe cıkamadım oyle olunca esımde doktora goturdu.seker yuklemesını de yaptırdık.ama sonuclar cıkmadı daha.ii olur ısallah.bebısım buyumus.35 cm olmus 850 grda agırlıgı.masallah dedı doktorumuz.
sizlerden naber..
afrcim naber canım hayırdır ya neden sıkınldın esıne..havalardan galıba herkeslerin canı sıkkın..
melisa kusum senden naber..bulantların iimi biraz..
evhancım kuzucum.evine geldin mi..nasıl bebısın..
sarı sungerim sen nassın..calısmalara devam mı..
bırazcık mı eşim aşırı kıskançtır ya moralimi bozmuyorumda canım sıkılıyo işte ister istemez aman işte akşam gidince sorar işte nerden ögrendi yemin et falan filan der o kadar sonra geçer onun siniride ben azcık cilve yaparım ona olur biter
Güüüül
ziiiiiiiii
nerelerdesinizzzzz işleriniz mi cooook..
kkızlar öptüm kendinize iyi bakın yemek yapmam lazım öptüm hepinizi bi ara yine bakarım hberler ne var diye
patron gelcekkkkkk die yazamıyommmm naber iyimisin. patron gelirrrr şimdi siz yazın okuyorum
zeynepppppp nassın kuşum başladımı bulantıların.
hoşbuldum kuşumm iyiyim çok şükür geçicek heralde bulantılarım yavaştan öyle hissediyorum,ya handan bu sabah bi hapşırdım yatakta varya sol tarafımdan sanki bişi yırdıldı yandı biber gibi sol tarafım ayy bi korktum varya bişi olcak diye sizlerede öyle oluyomu ay hapşırırken.
zeynep diyomya ay duymuyonmuuuu,slm verdim vee noldu bişimi oldu didim,varmı bulantın filan didim nassın didim.aaa
sakin ol canım hiç bişey senden kıymetli değil bunu untma dr gelince haber ver ama inşallah hayırlı haberlerini alırsın oluyo canım böyle evhamlar ben ilk hamileliğimde ilk üç ay sürekli test yapmıştım korkumdan ama bak teyzesi şimdi 6 yaşında koca dana oldu
aaa zeynep beni görmüyo galiba küsmüdür nedir neyse sen bilirsin,,,,,
zaten kimsede görmedi beni nedense.
yooookkkkk cnm gelen gidennnn işallahda gelmez.gül abla yok dimi gelen giden
güül naber senın kırmızılardan..anacım bı test yapaydın yaaww...ayy yıne merak merakk..hayırlısı bakalım..
afr davsanın pek tatlımısss...işallah seninkide cok bekletmeden gelır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?