Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

neyse canım takma canım anlamadım tam olarak ama biraz kıskançlık mı var acaba kocişinde bozma moralini

saoluun kuzulaar iiz şükür.sabah kalktım kendımı cok kotu hıssedıordum.işe cıkamadım oyle olunca esımde doktora goturdu.seker yuklemesını de yaptırdık.ama sonuclar cıkmadı daha.ii olur ısallah.bebısım buyumus.35 cm olmus 850 grda agırlıgı.masallah dedı doktorumuz.

sizlerden naber..

afrcim naber canım hayırdır ya neden sıkınldın esıne..havalardan galıba herkeslerin canı sıkkın..

melisa kusum senden naber..bulantların iimi biraz..

evhancım kuzucum.evine geldin mi..nasıl bebısın..

sarı sungerim sen nassın..calısmalara devam mı..

bu ay isteyen herkezin bi bebişi olsa hatta hepsi ik,iz olsa ne süper olurdu yaaaaaaaaa zehradan ses yok mu ondan iyi bi haber duysak bari onu bekliyom yoksa kaçacam yemeğim yok sen ne yaptın akşama bi akıl ver bana olmamı

vallahi bacım bende ocağa yemek koydum ısınıyo acıktım,kayınvalidem geldi biliyosun o yapıyo yemeklerimi,ben menüyü hazırlıyorum o yapıyo saolsun,köy usülü yayla çorbası,mısır yarmalı lahana dolması,kıymalı ıspanak,mercimek çorbası,beyaz lahanalı bulgur pilavı,turşu salata var bugünkü menüde dünden yapmıştık bitmedi......yetermi şeker.....

anam one be okuyarak bitmiyoki yiyerek bitsin azıcığınıda bana gönder be ne olur yemek yapasım yok

anladım canım eşler böyledir işte illaki dedikleri olucak ama biz söylersek olmazzzzz,çünkü onlar erkek biz kadınız,vallahi dünyaya birdaki gelmeme erkek gelmek istiyorum bu benim artık kılasik lafım ama doğru yani,sıkma be tatlım canını sen ne kadarda anlatsan kendini ona şimdi,o anlicağını anlar o yüzden bir kere anlat yeter,düşme üstüne ben anlattım onu anla,fazlası yok de,benim gibi yap yani...ne yıpratcan ay kendini.

azimliyim canı ama bu ay dr gitmedim niyetim yok bekleyelim bakalım çalışmalara hız verdik biraz daha

afrcim yaa sıkılma hiic..kıskanclık işte ..arada fazla olmadan boylesıde lazım hiç uzulme sen.inşallah oda uzatmaz mevzuyu ..

melisaaaaa masallah kıız..kım yıyecek o kadar seyii..bız bı corba olsa sukredıoruz :)) masallah Allah muhabbetınızı artırsın kaynananla..

neyse canım takma canım anlamadım tam olarak ama biraz kıskançlık mı var acaba kocişinde bozma moralini

bırazcık mı eşim aşırı kıskançtır ya moralimi bozmuyorumda canım sıkılıyo işte ister istemez aman işte akşam gidince sorar işte nerden ögrendi yemin et falan filan der o kadar sonra geçer onun siniride ben azcık cilve yaparım ona olur biter

canım maşallah senin kuzuya boylu olacak desene kırkbir kere yok canım nasipse yarın akşam alıcak eşim beni ohhhh eşim yanımda olacak çok özledim sevgilimi:)

yap anam yap cilveni işveni allah bozmasın aslında ne güzel seni kıskanması bakma bizler kızıyoz ama kıskanmasa o da bi dert ne varsa kocanda var allah başımızdan eksik etmesin giyin kuşan hazırlan akşama şöyle seni görünce ne söyleyecegini unutsun emi canım

kkızlar öptüm kendinize iyi bakın yemek yapmam lazım öptüm hepinizi bi ara yine bakarım hberler ne var diye

güül naber senın kırmızılardan..anacım bı test yapaydın yaaww...ayy yıne merak merakk..hayırlısı bakalım..

afr davsanın pek tatlımısss...işallah seninkide cok bekletmeden gelır..

zeynepppppp nassın kuşum başladımı bulantıların.

zeynep diyomya ay duymuyonmuuuu,slm verdim vee noldu bişimi oldu didim,varmı bulantın filan didim nassın didim.aaa

aaa zeynep beni görmüyo galiba küsmüdür nedir neyse sen bilirsin,,,,,
zaten kimsede görmedi beni nedense.

Kuşum melisim pardon yaaa kendimde değildim namazımı kılmaya gittim birde yazdıklarınızı görüyorum ama bişi yazmak geçmiyodu içimden şükür namazımı kıldım rabbim içimi aydınlattı. Doktora gitmekten vazgeçtim zaten 2 gün önce gitmiştim kötü bişi olsa derdi bana herhalde dimi?
Melisa midem hafif hafif bulanıyo sabah aç karnına bi ilaç içiyorum o feci bi bulantı yapıyo sana cevap vermedim diye sakın kırılma bana gerçekten kötü hissediyordum. Allahım içime huzur verdi.

gül abla yok dimi gelen giden
yooookkkkk cnm gelen gidennnn işallahda gelmez.
sen nasılsınn
güül naber senın kırmızılardan..anacım bı test yapaydın yaaww...ayy yıne merak merakk..hayırlısı bakalım..

afr davsanın pek tatlımısss...işallah seninkide cok bekletmeden gelır..

evt cnmmm gelmedi kırmızılar. bulantılarım artttı bakalım inşallah bebekdendir bulantı. ptesiye kadan beklicem cnmmm test için. ptesi sabahı gelmedi yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…