Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

niye canım yemek mi ağır geldi habire yemek yiyim gliyom yazıyon normal

yok kızzzz ondan değil ki şu an acıkmış vaziyetteyim zati
koca canımı sıktı bide evde biton işim var düşündükçe içinden çıkamıyom offf

hayat boş eğlen çoş boş ver koca ne istediki hayırdır

ay dün akşam kızdırdı beni kayınvalidenin dıdısının dıdısı nişanlanıyomuş bundan önce başka bi düğüne benimkinin abisi götürmüş bunada biz götürmeliymişiz ben hiç ses etmedim benimki atladı olur filan diye bende o zaman siz gidin anne oğul valla hiç benim düğün nişan modum yok dedim
benimki milletin içinde başladı yok sende gelcen filan diye sonra mutfağa gitti dedim allah aşkına 5 yıldızlı otelde nişan ve benim giyecek bişeyim yok ki bu gerçek öyle şık bi şey almadım ki hiç kendime günlük giyecek bişilerim var kıyafetlerin hiçbiri gelmiyo zaten alırmışız ya dedim ben çocuğun eksiklerinin derdindeyim sizin dıdınızın nişanı var diye masraf mı yapcam sinir oldum

sonra eve geldik koltukta uyumuşum inccik battaniyeyle kendide pc balına geçmiş mutfakta oyun oynuyo uyandım üşümüşüm insan değil ki bi kalk yerine yat desin sinirlendim pc kapattım bağırdım buna geçtim yatağa baktım hala gelmiyo gittim mutfağa açmış pc yi geçmiş gene başına bende kapattım yine sakladım pc yi sinir etti beni yaaa uyuzum bugün ona

ÖNCEKİ SAYFADAN KOPYALA YAPIŞTIR YAPTIM
AHANDA BÖLE BACIM

evhan aşk sarhoşu olmak istiyom kepekliekmek sesiniz çıkmıyo bende kaçıyom kızımın saati geldi öptüm hepinizi dscopur nereye kaçtın hesabını alcam senden unutma

oooofffffff anam offfffff canım sıkılıyoooooooo hiç içmem ama bu akşam bi içesim var anlatamam kızlarrrr kafayı dagıtacam adamada sayacak ertesi günde derim içkiliydim hatırlamıyom sarhoştum aydım ben bu işten caydım hesabı

topu aynı sıkma canını boş ver benimkine kalsa ana babasıyla aynı yerde yatardık her dmk boş verrr takma

al bendende o kadar valla
topu aynı sıkma canını boş ver benimkine kalsa ana babasıyla aynı yerde yatardık her dmk boş verrr takma
öyle yapcaz çare yok

şimdi ablamla konuşuyordum oda kocadan dertli aman herkes aynı kız ne bu kadınların çektigi oda yeni evli ve çocuk istiyorlar

amannnn anam beni niye kız doğurduysa

valla tüm kızlar öyle düşünüyo erkeklerde keşke kız olsak diyo aslında bi hafta degişecek vardıya kemal sunalın filminde onun gibi yapacan bakalım noluyo görsünler bizim çektigimiz zorlukları beyfendiler

dünür kız senlen benden başka yazan yok valla karıların hepsiiiiii artık öyle giriyo ama muhabbete katılmıyo kalbimiz geçen geldi hemileyim dedi bi daha ses çıkmaz olduu

dünür kız senlen benden başka yazan yok valla karıların hepsiiiiii artık öyle giriyo ama muhabbete katılmıyo kalbimiz geçen geldi hemileyim dedi bi daha ses çıkmaz olduu

valla bizim kızlara arada bişey oluyo bende anlamıyom

valla bizim kızlara arada bişey oluyo bende anlamıyom

aşk sarhoşuuuuuuu nerdesin kız bende yazmayacam artık ha sanki ikimiz muhabbet ediyoz öyle olsa msn den yazışırız dimi ama yazmayan kızlra bundan sonra slm vermeyecem bakın ona göre

aşk sarhoşuuuuuuu nerdesin kız bende yazmayacam artık ha sanki ikimiz muhabbet ediyoz öyle olsa msn den yazışırız dimi ama yazmayan kızlra bundan sonra slm vermeyecem bakın ona göre

ahaaaaaaaaaa dünürümü kızdırdınız

kızlarrrrrrrrrrrrr,napanızzzzz,noldu didem hanım yanlızmı kaldın heh,benim slmımı almadan gidersen öyle kalırsın işte...

kızlar ben geldim
ya kızlar bişey sorcam size çok korkuyorum bebeğe bişeymi oldu diye
normalde sağ tarafımda mideme çok yakındı kızım
öksürüten sonra hemen hemen sol kasığımda sizce neden
hemde fazla hareketli deil ordaki harekette bağırsakmı bebekmi anlamıyorum artk

kızlar ben çıkıyorum hadi iyi akşamlar iyi tatiller hepinize kendinize iyi bakın

dünür kızılmayacak gibi mi biz yazmasak hemen kızarlar ama onlarda hiç yazmıyo bak 3 sayfadır bi sen bi ben varız sen kızmıyon mu
kızıyom ama ben uğraşamam bu karılarla bizde msn da yazışalım

kızlarrrrrrrrrrrrr,napanızzzzz,noldu didem hanım yanlızmı kaldın heh,benim slmımı almadan gidersen öyle kalırsın işte...
kızz ne zaman gittim bacıııı
yimeğe giderkenemi

canım hoşgeldiin,geçmiş olsun bacım geçmedimi daha hastalığın,o bebektir canım bağırsaklar oynarmı hiç öyle,gaz olsa biyere kadar oynar bebiştir ooo merak etme sen,bende bu sabah bir hapşırdım aniden yandı sol tarafımmm bir canım acıdıki sorma,ama bişey olmaz öksürükten korkma şeker,arkadaşımda öyle olmuştu geçti sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…