Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

öylemi oluyomuş didemmmm,rabbim sağlıklısını versin inş,çorba yapmış kaynanam içtim şimdi sıcakk sıcak,kız didem karnım nasıl büyüdü varya seninde erken çıkmıştı dimi,ayol herkez şaşırıyo ki karnım normalde dümmm düzdür.

ebrarım bak kaynanamada sordum şimdi yok canım korkmasın okadar öksürmeye bişi olmaz dedi.

tamam didem sakin olcamm
kızım iyidir allahın izniylee

saol didoşum yaaa öldüm öldüm dirildimmm kısssssssss

ay siz zeyneptende evhamlısınız karılarrrrrrrrr kendünüze gelin ebrar sen biraz yat bakim tooxic sende ayaklarınınaltına bi yastık koyup uzan biraz bişeyciğiniz kalmaz sonraaaa ilk doktor randevunuzda söleyin doktorunuza magnezyum yazsın size olurmu

ben şu an kaburgama tekme yiyiyorum oturamayacak pozisyona getirdi kız beni ayyy canım acıyooooooooooo
evet tatlım benim karnımda erken çıktı valla tatlı yiyince erkek diyolar

canım çok saol yaa
ay tabi onlar bizden iyi bilirler dimii

tamam didoşum kızma sen yeterki

uyy uyy kepeklisinede küsermiş..
anam ben sana yazdım bekle bekle cevap gelmeyince işe dalmısım..bide aylar sonra yemekteyiz seyrediorum agzımı actım :)) onnar yemek yaptıkca ben acıktım vallaa..

kızlar ben biraz uyuyıcam kusura bakmayın
ayrıca çok çok saolun rahatladım biraz öpüyorum hepinizi

millett telaştann slm falan dememişim kusura bakmayınnnnn

uyy uyy kepeklisinede küsermiş..
anam ben sana yazdım bekle bekle cevap gelmeyince işe dalmısım..bide aylar sonra yemekteyiz seyrediorum agzımı actım :)) onnar yemek yaptıkca ben acıktım vallaa..

bende işe dalmışım kuşum yaaaaa
ay izleme onlar cıssss zararlı kilo olarak dönüyo bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…