saol didoşum yaaa öldüm öldüm dirildimmm kısssssssss
oğlanmı doğurucan kızzzzzzzzzzzz inşallah biter en kısa zamanda bulantıların fazla aç kalmamaya bak ara öğünlerde meyve ye
hoşgeldin tatlım bişey yoktur tatlım yorgunluktan olabilir
sağa yat o zaman ebrar sakin olsana bi ya
tamam didem sakin olcamm
kızım iyidir allahın izniylee
saol didoşum yaaa öldüm öldüm dirildimmm kısssssssss
öylemi oluyomuş didemmmm,rabbim sağlıklısını versin inş,çorba yapmış kaynanam içtim şimdi sıcakk sıcak,kız didem karnım nasıl büyüdü varya seninde erken çıkmıştı dimi,ayol herkez şaşırıyo ki karnım normalde dümmm düzdür.
ebrarım bak kaynanamada sordum şimdi yok canım korkmasın okadar öksürmeye bişi olmaz dedi.
canım çok saol yaaöylemi oluyomuş didemmmm,rabbim sağlıklısını versin inş,çorba yapmış kaynanam içtim şimdi sıcakk sıcak,kız didem karnım nasıl büyüdü varya seninde erken çıkmıştı dimi,ayol herkez şaşırıyo ki karnım normalde dümmm düzdür.
ebrarım bak kaynanamada sordum şimdi yok canım korkmasın okadar öksürmeye bişi olmaz dedi.
ay siz zeyneptende evhamlısınız karılarrrrrrrrr kendünüze gelin ebrar sen biraz yat bakim tooxic sende ayaklarınınaltına bi yastık koyup uzan biraz bişeyciğiniz kalmaz sonraaaa ilk doktor randevunuzda söleyin doktorunuza magnezyum yazsın size olurmu
canım çok saol yaa
ay tabi onlar bizden iyi bilirler dimii
tamam didoşum kızma sen yeterki
tamam kızmıyom ama karnınızdakinide strese sokuyonuz
bu arada şunu biliyonuzmu siz huzursuz olunca bebkte hareket etmez
anacımm onlarda bizi huzursuz etmesin o zaman
ay ebrarım kaburgana kaburgana tekmeleri atsında gör o zaman ben 2 büklüm oturuyom şu an sizide bırakıp kalkamıyom
aha benden bitane dahaa
ay ebrarım kaburgana kaburgana tekmeleri atsında gör o zaman ben 2 büklüm oturuyom şu an sizide bırakıp kalkamıyom
kızlar ben biraz uyuyıcam kusura bakmayın
ayrıca çok çok saolun rahatladım biraz öpüyorum hepinizi
millett telaştann slm falan dememişim kusura bakmayınnnnn
rica edrim kuşum nedemek,hadi yat dinlen sen.
uyy uyy kepeklisinede küsermiş..
anam ben sana yazdım bekle bekle cevap gelmeyince işe dalmısım..bide aylar sonra yemekteyiz seyrediorum agzımı actım :)) onnar yemek yaptıkca ben acıktım vallaa..
neyse kızlar bende azıcık uzanıyim öptüm çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?