Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

tatlım öksürükle bişey olacağını sanmam
sen şimdi biraz sol tarafına uzan sonra sırt üstü dön tabi uzanmadan önce meyve suyu çikolata yani kısacası tatli bişiler ye hareketlenir merak etme

iyiyim canım benim sen nasılsın bulantılar ne alemde

bişey olmaz tatlım bende çok öksürüyodum üşüttüğümde korkuyodum senin gibi ama allahım korudu bişey olmadı rahat ol sende

bende iyi olucam gibi çok şükür bulantılarımda hafifledi gibi sanki sık sık acıkıyorum artık,açken daha çok kazınıp bulanıyo sanki,bide önceleri çiğköfte acılı ekşili yerdimya canım isterdi hep,şimdi hiç birini görmek bile istemiyorum tatlı canım çok çekiyo artık.

ya kıslar kalçamda kramp var vee kasığım çookk ağrıoo bişey yokturr

korkma bacımmm bişeycik olmazz evdemisin sen,yat dinlen öyleyse eğer didemin deiği gibi sol tarafına yat.
ewet kuşum evdeyim

iyiyim canım benim sen nasılsın bulantılar ne alemde

bişey olmaz tatlım bende çok öksürüyodum üşüttüğümde korkuyodum senin gibi ama allahım korudu bişey olmadı rahat ol sende

ya saolun kızlar ama ne bilim ya çok farklı şimdi
hem soluma yatınca canım acıyo hemde arada orda değişik bi sancı voluyo ona da sinir oldum

ewet kuşum evdeyim

hem soluma yatınca canım acıyo hemde arada orda değişik bi sancı voluyo ona da sinir oldum

ayy of yaa inş bişi yoktur korkutma bukadar kendini canım benim dua et elini karnına koyarak,ayetel kürsi oku..

kuzulaar nasılsınız..az işlerim vardı baktım geldım..

ebuşcuum nasılsın..korkma kuzucum ınsallah bebegının bıseycıgı yoktur..annenın yorgunlugundan hapsurugundan oksurugunden etkılenıo tabı bebısler..ama sıkıntı edecek bişey olmaz ınsallah..

okuyorum canım okuyorum kızlar dua edin ya bişey olmasın kızıma
ya kusura bakmayın siz nasılsınız sormayı unuttum

canım çok şükür iyiyiz biz ne kusuru bacım,ben 3tane yolladım canım sana ayetel kürsi,bak şimdi bebişimiz öyle içi boş bir şey deil,ve seninki 5 aylık koca bebek nerdeyse,ve her hapşırıp öksürmeye bebeğe bişey olmaz korkma bacım allah onu öyle bir koruyup saklıyoki sen yeterki duanı eksik etme.

oğlanmı doğurucan kızzzzzzzzzzzz inşallah biter en kısa zamanda bulantıların fazla aç kalmamaya bak ara öğünlerde meyve ye

ya kıslar kalçamda kramp var vee kasığım çookk ağrıoo bişey yokturr
hoşgeldin tatlım bişey yoktur tatlım yorgunluktan olabilir

ewet kuşum evdeyim

sağa yat o zaman ebrar sakin olsana bi ya

ben sana küstümmmmmmmmmmmmm

nasıl olim kuşum ya kendimi unuttum bu sıpanın yüzünden
inş. dediğiniz gibidir

ay canımsın ya allah razı olsun çok saol
rabbim hepimizin bebişlerini korusun bize bağışlasın inş.

saol didoşum yaaa öldüm öldüm dirildimmm kısssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…