kızlar ben geldim
ya kızlar bişey sorcam size çok korkuyorum bebeğe bişeymi oldu diye
normalde sağ tarafımda mideme çok yakındı kızım
öksürüten sonra hemen hemen sol kasığımda sizce neden
hemde fazla hareketli deil ordaki harekette bağırsakmı bebekmi anlamıyorum artk
kızıyom ama ben uğraşamam bu karılarla bizde msn da yazışalım
kızz ne zaman gittim bacıııı
yimeğe giderkenemi
bilemiyorum artık orasını yemeğemi gidiyodun,görmekmi istemedin artık......nesseeee
kız ben seni görmek istemezmiyim yemeğe giderken yazdın herhalde sonrada bi türlü giremedim siteye
kızlar inş dediğiniz gibidir
inş. bişey yoktur çok tedirginim yaa
iyiyim canım benim sen nasılsın bulantılar ne alemdebelkide şekerrrrrr,naber nasılsınnnnn
bişey olmaz tatlım bende çok öksürüyodum üşüttüğümde korkuyodum senin gibi ama allahım korudu bişey olmadı rahat ol sendekızlar inş dediğiniz gibidir
inş. bişey yoktur çok tedirginim yaa
iyiyim canım benim sen nasılsın bulantılar ne alemde
bişey olmaz tatlım bende çok öksürüyodum üşüttüğümde korkuyodum senin gibi ama allahım korudu bişey olmadı rahat ol sende
ewet kuşum evdeyimkorkma bacımmm bişeycik olmazz evdemisin sen,yat dinlen öyleyse eğer didemin deiği gibi sol tarafına yat.
iyiyim canım benim sen nasılsın bulantılar ne alemde
bişey olmaz tatlım bende çok öksürüyodum üşüttüğümde korkuyodum senin gibi ama allahım korudu bişey olmadı rahat ol sende
ewet kuşum evdeyim
ya saolun kızlar ama ne bilim ya çok farklı şimdi
hem soluma yatınca canım acıyo hemde arada orda değişik bi sancı voluyo ona da sinir oldum
ayy of yaa inş bişi yoktur korkutma bukadar kendini canım benim dua et elini karnına koyarak,ayetel kürsi oku..
okuyorum canım okuyorum kızlar dua edin ya bişey olmasın kızıma
ya kusura bakmayın siz nasılsınız sormayı unuttum
oğlanmı doğurucan kızzzzzzzzzzzz inşallah biter en kısa zamanda bulantıların fazla aç kalmamaya bak ara öğünlerde meyve yebende iyi olucam gibi çok şükür bulantılarımda hafifledi gibi sanki sık sık acıkıyorum artık,açken daha çok kazınıp bulanıyo sanki,bide önceleri çiğköfte acılı ekşili yerdimya canım isterdi hep,şimdi hiç birini görmek bile istemiyorum tatlı canım çok çekiyo artık.
hoşgeldin tatlım bişey yoktur tatlım yorgunluktan olabilirya kıslar kalçamda kramp var vee kasığım çookk ağrıoo bişey yokturr
sağa yat o zaman ebrar sakin olsana bi yaewet kuşum evdeyim
ya saolun kızlar ama ne bilim ya çok farklı şimdi
hem soluma yatınca canım acıyo hemde arada orda değişik bi sancı voluyo ona da sinir oldum
kuzulaar nasılsınız..az işlerim vardı baktım geldım..
ebuşcuum nasılsın..korkma kuzucum ınsallah bebegının bıseycıgı yoktur..annenın yorgunlugundan hapsurugundan oksurugunden etkılenıo tabı bebısler..ama sıkıntı edecek bişey olmaz ınsallah..
kuzulaar nasılsınız..az işlerim vardı baktım geldım..
ebuşcuum nasılsın..korkma kuzucum ınsallah bebegının bıseycıgı yoktur..annenın yorgunlugundan hapsurugundan oksurugunden etkılenıo tabı bebısler..ama sıkıntı edecek bişey olmaz ınsallah..
canım çok şükür iyiyiz biz ne kusuru bacım,ben 3tane yolladım canım sana ayetel kürsi,bak şimdi bebişimiz öyle içi boş bir şey deil,ve seninki 5 aylık koca bebek nerdeyse,ve her hapşırıp öksürmeye bebeğe bişey olmaz korkma bacım allah onu öyle bir koruyup saklıyoki sen yeterki duanı eksik etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?