Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

hadi dinlen biraz hayatım öptüm senide

öenmli değil tatlım hoşgeldin

hoşbuldum canım ayy kociş almasa gelemezdim oturunca geçioo çok şükürr salsun yemeğide hazır etti şmdi ben yemek yiyimm öpüüm hepinisiii

afiyet olsun tatlımmmm

çok öksürmüş bebeğe bişey oldumu diye korkuyor

Hoşgeldin zeynep diyeydiniz ona
bebeğim kızdı bana herhalde bugünkü sıkıntılarımdan dolayı, midemi bulandırarak ceza veriyo feci bulantım var çok şükür Rabbime:)

herkese merhaba
bi yerde okumuştum bulantı olması bebeğin daha sağlıklı olduğu anlamıyo geliyormuş bu aslında iyibirşey

günaydın hatunlarrrrr ama kimse yokk rondinacım selam cnm naber iyimisin ben iyim regli gelmedi daha.
sabahları çok zorlanıyomyaaa kalkmak için uyku gözümden akıyo yorgun bitkin kalkıyorum.

günaydın hatunlarrrrr ama kimse yokk rondinacım selam cnm naber iyimisin ben iyim regli gelmedi daha.
sabahları çok zorlanıyomyaaa kalkmak için uyku gözümden akıyo yorgun bitkin kalkıyorum.
günaydın canımmm.. dün gece snki aet olacakmışım gibi göğüslerim inanılmaz ağrısı sanki biri iğne sürtüyor gibi.. belimin ağrısıda çok arttıı şimdide midem bulanıyorr.
hamilelikte sabah uykusu çok olur yorgun uyanırsın :))))

cnmm inşallah sende hamişsindirrr.. ciddimisinnn sabah uykusu çok olurmu yorgunmu kalkarsınnn. ayy iyice belirtiler çoğalmaya başladı. inanmak istemiyorum. çoook yorgun kalkıyomya 2-,3 gündür dayak yemişim gibi elimi kaldırcak halim olmuyo.
hadi hayırlısı bakalım karnım sol tarafı baya dolgunlaştı dışardan bşile farkediliyo. göğüslerr kocaman yaaaaa ağır nasıl akşam eşim diyoo gündne güne büyüyo bunlar tartsan 5 kg gelir biri o bile hayret ediyo nasıl olmuşlar diye.

tabiki ciddiyim benki sabah erken kalkar ve uyuyamazdım ama hamileyken hiç uyanmak istemezdim bide uzanır uzanmaz uyurdum.. allahım hep biryerlere kafamı koysamda uyusam derdim... harbiden yorgunluk inanılmaz olur.. zaten hamilelik belirtileri arasında sabah uykusu kesinlikle vardır...
bende ilk defa dün gece acaba mı dedim.. bide eşimle küsüzz moralim zaten bozuktu zor uyudum...

hayırdır cnmm neden ksüsün kocanla. ay ben hiç küs duramam.

hayırdır cnmm neden ksüsün kocanla. ay ben hiç küs duramam.
eşime yüz kere dedimki birileri varken bana sesini yükseltme dün yine babasının yanında böyle bişi yaptı da bende kızdım eve çıktımmm konuşmadım birdaha şimdi kendi haklıymış gibi eşim benle konuşmuyor :)))
günaydın karılarrrr
günaydınn zeynonunnn anasıııı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…