günaydın zeynoooooooooo... bende perşembe test yaptırmayı düşünüyorum.. dayanamadım :)))Günaydınlar kuzucuklarım ilk haberi ben vereyim hala adet olmadım:) Sol yumurtalığımda acayip bir baskı var :) Ama beyaz akıntım devam ediyor çarşambaya kadar olmam lazım:) Beklemedeyim:)
alllahhhh yine bir kız daha geliyor ben en iyisi ikiz erkek doğurayım alayım kızlarınızı elinizden :)))ya kızlar sizde de site çok ağır mı yoksa benim bağlantıda mı sorun var
bi mesajı 10 dk gönderiyor ya
bu aradaaaaa bebekimin cinsiyeti kesinleşti
kızımmmmmm olacakkkk
günaydın canım ne yapayım alışkanlık uzanıp size yazmak daha rahatlatıcı benim için...Günaydıın kızlaar. nasılsınızz.
harbi rodinia yat uyu arkadasım yaa.erkenden uyanıosun(
zii haydi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah..
ebrarcıkım nasılsın cici.. gördün mü bebeğini nasılmıs..
günaydın yawru kuşlarım nasılsınız
rodiniacım yine erkencisin hergün olduğu gibi anacım yatıp uyusana yaw
zeynepcim ay hadi bakalım inş. olmazsın da onun yerine bebişi görürsün canım
ne zamandı beklenmeyen tarih çarşamba mı
ya kızlar sizde de site çok ağır mı yoksa benim bağlantıda mı sorun var
bi mesajı 10 dk gönderiyor ya
bu aradaaaaa bebekimin cinsiyeti kesinleşti
kızımmmmmm olacakkkk
Günaydıın kızlaar. nasılsınızz.
günaydın zeynoooooooooo... bende perşembe test yaptırmayı düşünüyorum.. dayanamadım :)))
alllahhhh yine bir kız daha geliyor ben en iyisi ikiz erkek doğurayım alayım kızlarınızı elinizden :))):
52:
Günaydıın kızlaar. nasılsınızz.
günaydın zeynoooooooooo... bende perşembe test yaptırmayı düşünüyorum.. dayanamadım :)))
alllahhhh yine bir kız daha geliyor ben en iyisi ikiz erkek doğurayım alayım kızlarınızı elinizden :)))
İnşallah canım 17ekim 15 kasımda olmuştum
şimdi 13ünde olmalıyım diye düşünüyorum. Klomen 2 gün öne alıyor çünkü:) Yaaa çoook sevindim 1 kızımız daha oluyo desene Allah utandırmasın:)
zeyno bende aslında birşey yapmıcaktım ama ne bileyim doktor sinüzit filmi çektir dedi cesaret edemedim.. mecbur yaptırıp öğrenmeliyim diye düşündüm... Bikaç belirtide kafamı kurcalıyor çünkü... Ama hamiş çıkarsam varya tesadüfmüdür bilemem ama yine oruçluyken hamiş olduğumu öğrenmiş olacağım :)))Hadi bakalım kızlar bugün itibariyle sayım başladı:)
Nimetcim ben bişi yapmıycam cumartesiye kadar beklerim gelmezse doktora gidecem:)
aaa yani günün bugünn ay allahım inş. olmazsın
ya rabbim zeynoma ve nimete üçüz bebişler ver hayırlısıyla
amin deyin kızz
ewet canım bi prenses daha oluyor inş.
evet ebrarcım bizde gittik doktora ..gördük kızımı (kesin kız dedi doktor.)480 gr olmus boyuda 28 cm miş. masallaahh :))
salı gunude ayrıntılı ultrasona randevu aldık.
aminn ebrarım ağzın hep bal yesin..aaa yani günün bugünn ay allahım inş. olmazsın
ya rabbim zeynoma ve nimete üçüz bebişler ver hayırlısıyla
amin deyin kızz
ewet canım bi prenses daha oluyor inş.
günaydın ne ne güzel dinlenmişsin. güzel bir hafta geçirirsin inşallah...günaydınlarrrrrr güsel hamişlerimiz. nabersiniz. bebişleriniz nasıl.
bende iyim akşam elektrikler kesikdi 7 de bi yattım sabah uyandım oykumu almış dinlenmiş şekilde geldim.
günaydın kuzucum oh maşallah ne güzel uyumuşsun öylegünaydınlarrrrrr güsel hamişlerimiz. nabersiniz. bebişleriniz nasıl.
bende iyim akşam elektrikler kesikdi 7 de bi yattım sabah uyandım oykumu almış dinlenmiş şekilde geldim.
oy oy oyyy maşallah kuzuya ee canım çizelgenden belli kız sığıyor orayaevet ebrarcım bizde gittik doktora ..gördük kızımı (kesin kız dedi doktor.)480 gr olmus boyuda 28 cm miş. masallaahh :))
salı gunude ayrıntılı ultrasona randevu aldık.
hadi bakalım nimetcim inş. gönlündeki olurzeyno bende aslında birşey yapmıcaktım ama ne bileyim doktor sinüzit filmi çektir dedi cesaret edemedim.. mecbur yaptırıp öğrenmeliyim diye düşündüm... Bikaç belirtide kafamı kurcalıyor çünkü... Ama hamiş çıkarsam varya tesadüfmüdür bilemem ama yine oruçluyken hamiş olduğumu öğrenmiş olacağım :)))
aminn canım benimAmiiiin ebrarım ağzın bal yesin:) Rabbim dualarını duysun inşallah:)
günaydınlarrrrrr güsel hamişlerimiz. nabersiniz. bebişleriniz nasıl.
evt kıslar iyi dinlendim. zkolum inşallah hamilesindir klomenmi kullanmıştın.
rondinecım sende yap bakalım sendede vardır inşallah bebiş.
bende buay daha denicez olmadı ocakda nsip olursa kesin dr. gidicem. ne olcak bakalım.
kıslar bişi sorcam adet otlarla gününde geldi böyle olunca hormonlarda bişi yoktur dimi. kafayı hormonlara taktım bugünlerde.
kepeklim maşallah kısss kızın sen gibi irimi olcak yoksam allah nazardan korusun.
Gülüm hormonlar adetin gelmesini engeller bu ay hormonlarına bişi olmamış demekki:) Evet canım ben 3 aydır klomen kullanıyorum yumoşum çatladığı gece değil sonraki gece ilişkiye girmiştik emin değilim ama aldıysam bebişi o gece küçük ihtimalle almışımdır bakalım:)
saol cnmmm günü gününe geldi tam. demekki hormonlar düzgün.
inşallah tutmuştur cnm.
bişi sorcakmışın bildiğim bişiyse yardımcı olurum söle cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?