Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

geçti 7 sinde olmam gerekiyordu 4 gün kadar geçti

kan testi yaptır bence çünkü ben 3 gün gecikince idrara yaptım negatif çıktı kan tahlilinde hamilelik olabilir dendi sonra değerlerim yükseldi ve hamileliğim kesinleşti.adetim 9 gün geçtikden sonra evde test yaptım o zaman pozitif çıktı

kızlaar buraya yeni dahil oldumda biz 3 aydır korunmuyoruz fakat olmadı bebeği çok istiyoruz ama nasip işte gelmedi bebişimiz sizce erkenmi korkmaya başladım ya olmazsa diyorum korkuyorum lütfen yardımcı olun sizlerin bir bilgisi warmı

arkadaşlar çikolata kisti rahatsızlığım var genetik testlerim temiz çıktığı halde daha önce 3 kez düşük yapmış biri olarak bu ay hamilelikten şüpheleniyorum ama adetime 4 gün var sizce progestan hapı kullansan bi faydası olurmu zararı sadece adetin omlasını etkiler diye biliyorum.ben zaten 3 gün sonra idrar testi yapıcam ama elim kolum bağlı durmakta istemiyorum bu hapı içmemin bi zararı olurmu yada fikri olan çaresiz kaldım.

güüüüüüüüünnnnnnnnnnaaaaaaaaayyyyyyyyyyddddddddıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrr gerçi kimse yok ama olsunnnn :92::92::92:

coooook uykum var cooook... :85: :85:

evime gitmek istiyorum.

rodinia gözün sevem gir yat yavvv.nolur benım için on dakak sıcak yatakta yuvarlan :85: :85:

Günaydın hanımlar bende geldim gül test yapıcak diye erkenden girdim nasılsınız?

eflaal hosgeldin cicimm..nasılsın ..kaffaltıda ne var..benım içim dısım tost oldu.kendıme ufak beslenme kapları alıcam işe kahvaltılık getırecem azmettim.

sumrucuk sende hosgeldiin..dünden pek bi havadis yok.Gülün adeti hala gelmemişti.bugun sabah test yapacaktı bekliyoruz işte.sen nasılsın.dün neden yoktun.

günaydın kızlar nabersiniz... ben üzgün test yaptımm amaaaa sanki kendimi kadırmaya çalıştığım zorla çizgi gördüğümü sandığım bir 2ci gölgelik var ama güneş ışığında bile zor görünen bi çizgi.
oyüzden ben umutlu deilim artıkım. ikinci düşen bebekde üstüne görme olmuştu bir hafta geçti leke gelince test yaptıydım çok silikdi çizgi.
kaynanamla konuştum şimdi. görümcemin 10 gün geçmiş 10 gün içinde hep yapmış çıkmamış 10 gün geçmiş çok silik çıkmış. ondan erken daha diyo inanma diyo teste. en az 15 gün geçince kesin sonuç veriyomuş görümceme doktorda öyle sölemiş.
nebilimyaaaaaa bukadan belirtiye göre böyle sonuç alınca ister istemez moralim bozuluyo.
neyse bekliyelim baakalım bir hafta daha. buarada para alabilirsem patrondan dr. giderim buhafta içi.

Eflalll sumru hoşgeldiniz nasılsınız kızlarr
kepeklim ne ettin kız dün gece hıh söyle bakim neden uykusuz kaldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…