amannn napcan zaten kağıtlara abuk subuk şeyler yazmışlar
yavrunmmm e-okul die sistem var 15 gün içinde okumazsan kapanıo tarihleri girion ya yazılı tarihlerini eskisi gibi 2 3 ay sonra okuyamıon kağıtlarııı
yavrunmmm e-okul die sistem var 15 gün içinde okumazsan kapanıo tarihleri girion ya yazılı tarihlerini eskisi gibi 2 3 ay sonra okuyamıon kağıtlarııı
aksama ne yemek yapiciik??
ya ben sana küstüm işte küstümmmmm
vah vah garibim benimmmmmm kızım bi tanede bizim çocuklara ör ne var elinemi yapışır
hoşgeldin kızzzzz
bizde seni öptük kuşum iyi akşamlar
dananinninini yaprak dökümü başladımı ne akşam oluy yaaaa
yaaa gönder ben okurum hepsini valla bakkkk ciddennnnnnnnnnnn
kaynananın yazdan hazırlayıp koydugu taze fasulye yanına salata çorba pilavvv yeter bide yoğur koydum mu mis gibi yemek işte dimi daha ne olsun
onu bende bilmiyom işteee
aaaaa unuttum kız ben bugün kaynanaya gidicem kıskanç haset görümcem geliyoda
yaaa gönder ben okurum hepsini valla bakkkk ciddennnnnnnnnnnn
Kız sen kaynananın yanında değilmisin yapmıyormu yemek?
aaaaaaaaa ben söylemedim dimiiii geçen hafta pazar izmire gitti görümcem yılbaşı için gelmişti giderken kaynanayı da götürdü yoksa gittigimde sofra hazır oluyo ben direk oturuyorum sonrada canım isterse bulaşıkları yıkkıyorum çok yağlıysa Yasakli Sitean zaten kendi yıkkıyo elletmiyo bana çamaşır suyu Yasakli Siteanda yaptırmıyo elin kokar diyo ama şimdi 1 ay yok yemekler bana kaldı
abuuu afr valla sahane cok severım ben taze fasulyeyı..
Bu yaz benım bulantıyla gecti diye bir cop koyamadım buzluga ..olsaydı bende yapardım.karnıbaharım var bende onu yapıım barıme..
seastar senınde iimiş yaw ..en azından gidecek bı kapın var..ohh ne güzel..
eflal kız hamarat bacım sende ne var ne yok bugun konusamadık..sende de menu hazırdır sımdı..
Hım iyi bacım sizde bol bol çalışırsınızıdedim yoksa bunun kaynanası yapar yemek:) bir ay sen yap yemeği boşver çalışma daha mühimaaaaaaaaa ben söylemedim dimiiii geçen hafta pazar izmire gitti görümcem yılbaşı için gelmişti giderken kaynanayı da götürdü yoksa gittigimde sofra hazır oluyo ben direk oturuyorum sonrada canım isterse bulaşıkları yıkkıyorum çok yağlıysa falan zaten kendi yıkkıyo elletmiyo bana çamaşır suyu falanda yaptırmıyo elin kokar diyo ama şimdi 1 ay yok yemekler bana kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?