Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

amannn napcan zaten kağıtlara abuk subuk şeyler yazmışlar

yavrunmmm e-okul die sistem var 15 gün içinde okumazsan kapanıo tarihleri girion ya yazılı tarihlerini eskisi gibi 2 3 ay sonra okuyamıon kağıtlarııı

yavrunmmm e-okul die sistem var 15 gün içinde okumazsan kapanıo tarihleri girion ya yazılı tarihlerini eskisi gibi 2 3 ay sonra okuyamıon kağıtlarııı

hocalara saygımız sonsuz hadi gitte oku kağıtları bak notları kırma haaaaaa

Yok bacım yapışmaz aklımdan geçti sizede yapmak ama mümkün değil bacım benim adama ne diycem internetteki kılzların bebeklerine desem ne interneti der delirir o sebepten hayatım sevmiyor net muhabebetini

kaynananın yazdan hazırlayıp koydugu taze fasulye yanına salata çorba pilavvv yeter bide yoğur koydum mu mis gibi yemek işte dimi daha ne olsun

Kız sen kaynananın yanında değilmisin yapmıyormu yemek?

onu bende bilmiyom işteee
aaaaa unuttum kız ben bugün kaynanaya gidicem kıskanç haset görümcem geliyoda

abuu ne güzel davet var yanii.görümcen geldiyse, kaynana kesin güzel yemekler yapmıstır..gerçi senin kayınbaba hamarattı deil mii.olsun kim yaparsa yapsın hazır sofraya oturmayı ozledım valla..

abuuu afr valla sahane cok severım ben taze fasulyeyı..
Bu yaz benım bulantıyla gecti diye bir cop koyamadım buzluga ..olsaydı bende yapardım.karnıbaharım var bende onu yapıım barıme..

seastar senınde iimiş yaw ..en azından gidecek bı kapın var..ohh ne güzel..

eflal kız hamarat bacım sende ne var ne yok bugun konusamadık..sende de menu hazırdır sımdı..

Kız sen kaynananın yanında değilmisin yapmıyormu yemek?

aaaaaaaaa ben söylemedim dimiiii geçen hafta pazar izmire gitti görümcem yılbaşı için gelmişti giderken kaynanayı da götürdü yoksa gittigimde sofra hazır oluyo ben direk oturuyorum sonrada canım isterse bulaşıkları yıkkıyorum çok yağlıysa falan zaten kendi yıkkıyo elletmiyo bana çamaşır suyu falanda yaptırmıyo elin kokar diyo ama şimdi 1 ay yok yemekler bana kaldı

ay niye sustunuz yine

Allah kavusursun o zaman ne dıyelım bacıım..size balayı günleri yanii iiymiş..

Ne olsun kız iş güç kasıklarımda sürekli ağrı var bebek hep aşağıda artık çıkamadı bir türlü yukarıya ağrı yapıyor o da yemekde hazır haftasonu tembellik yaptım bugün adam gibi yemek yapıyım dedim:) söylemiyim şimdi canınız çeker falan.

Hım iyi bacım sizde bol bol çalışırsınızıdedim yoksa bunun kaynanası yapar yemek:) bir ay sen yap yemeği boşver çalışma daha mühim

Hım iyi bacım sizde bol bol çalışırsınızıdedim yoksa bunun kaynanası yapar yemek:) bir ay sen yap yemeği boşver çalışma daha mühim[/QUOTE]

valla bizde artık bol bol çalışıyoruz ama dün eşime kızdım akşam gelmiş sırnaşıyo bende saçlarımı düzleitirmeye başladım baktı ben yüz vermiyom gitti nette flim izliyo sonra ben yanına gittim bi ara durdurdu su içmeye gitti bende yanlışlıkla başlattım neymiş net başına geçince kendimi kaybediyomuşum kurcalamadan duramıyormuşum falam filan bende sinirlendim salona geçtim akşamda küs yattım sabah canım falan demeye başladı bende affettim bakalım bu akşam belki çalışırım ama canım isterse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…