günaydın kızlar nabersiniz... ben üzgüntest yaptımm amaaaa sanki kendimi kadırmaya çalıştığım zorla çizgi gördüğümü sandığım bir 2ci gölgelik var ama güneş ışığında bile zor görünen bi çizgi.
oyüzden ben umutlu deilim artıkım. ikinci düşen bebekde üstüne görme olmuştu bir hafta geçti leke gelince test yaptıydım çok silikdi çizgi.
kaynanamla konuştum şimdi. görümcemin 10 gün geçmiş 10 gün içinde hep yapmış çıkmamış 10 gün geçmiş çok silik çıkmış. ondan erken daha diyo inanma diyo teste. en az 15 gün geçince kesin sonuç veriyomuş görümceme doktorda öyle sölemiş.
nebilimyaaaaaa bukadan belirtiye göre böyle sonuç alınca ister istemez moralim bozuluyo.
neyse bekliyelim baakalım bir hafta daha. buarada para alabilirsem patrondan dr. giderim buhafta içi.
günaydin bacilar. nasilsiniz bakim? dün giremedim özledim sizi valla. anlatin kiz, birsey kacirdim mi?
günaydınlarrr kızlarr.. gülü beklemekten ağaçolduk nerde bu yaaa.....
eflaal hosgeldin cicimm..nasılsın ..kaffaltıda ne var..benım içim dısım tost oldu.kendıme ufak beslenme kapları alıcam işe kahvaltılık getırecem azmettim.
sumrucuk sende hosgeldiin..dünden pek bi havadis yok.Gülün adeti hala gelmemişti.bugun sabah test yapacaktı bekliyoruz işte.sen nasılsın.dün neden yoktun.
günaydın kızlar nabersiniz... Ben üzgünTest yaptımm amaaaa sanki kendimi kadırmaya çalıştığım zorla çizgi gördüğümü sandığım bir 2ci gölgelik var ama güneş ışığında bile zor görünen bi çizgi.
Oyüzden ben umutlu deilim artıkım. Ikinci düşen bebekde üstüne görme olmuştu bir hafta geçti leke gelince test yaptıydım çok silikdi çizgi.
Kaynanamla konuştum şimdi. Görümcemin 10 gün geçmiş 10 gün içinde hep yapmış çıkmamış 10 gün geçmiş çok silik çıkmış. Ondan erken daha diyo inanma diyo teste. En az 15 gün geçince kesin sonuç veriyomuş görümceme doktorda öyle sölemiş.
Nebilimyaaaaaa bukadan belirtiye göre böyle sonuç alınca ister istemez moralim bozuluyo.
Neyse bekliyelim baakalım bir hafta daha. Buarada para alabilirsem patrondan dr. Giderim buhafta içi.
günaydın kızlar nabersiniz... ben üzgüntest yaptımm amaaaa sanki kendimi kadırmaya çalıştığım zorla çizgi gördüğümü sandığım bir 2ci gölgelik var ama güneş ışığında bile zor görünen bi çizgi.
oyüzden ben umutlu deilim artıkım. ikinci düşen bebekde üstüne görme olmuştu bir hafta geçti leke gelince test yaptıydım çok silikdi çizgi.
kaynanamla konuştum şimdi. görümcemin 10 gün geçmiş 10 gün içinde hep yapmış çıkmamış 10 gün geçmiş çok silik çıkmış. ondan erken daha diyo inanma diyo teste. en az 15 gün geçince kesin sonuç veriyomuş görümceme doktorda öyle sölemiş.
nebilimyaaaaaa bukadan belirtiye göre böyle sonuç alınca ister istemez moralim bozuluyo.
neyse bekliyelim baakalım bir hafta daha. buarada para alabilirsem patrondan dr. giderim buhafta içi.
üzülme abla ya. pozitif olunca silik olsada fark etmez ki yani silik olsada pozitif pozitiftir. Allahim hayirlisini versin abla. o degilde e senin adetin niye gecikti ozaman bu kadar? doktora gidebilsen iyi olacak valla. insallah verir su patronun parada gidersin ablam. üzülme ama
canım günaydın üzülme bekle bi hcg baktır kesinleşsin bence
zaten yoksa da üzülmicektin hani dr gitceksin ya
gül ablacım ne olur üzülme belki belli olmadı belki vakti var doktora git o sana kesin sonuç söyler belki geç döllenme olmuştur ondan çıkmamıştır herşey olabilir ablacım ya hakkında heyırlıısı olsun
canım kan testinden başka birşey yapma bende öyle yapacağım nasıl olsa o kesin sonuç.. böyle kendinide üzüyorsun daha çok kafanı yoruyorsun... dualarımız senle enkısa zamanda kan testini yaptır canım benim...günaydın kızlar nabersiniz... ben üzgüntest yaptımm amaaaa sanki kendimi kadırmaya çalıştığım zorla çizgi gördüğümü sandığım bir 2ci gölgelik var ama güneş ışığında bile zor görünen bi çizgi.
Eflalll sumru hoşgeldiniz nasılsınız kızlarr
kepeklim ne ettin kız dün gece hıh söyle bakim neden uykusuz kaldın
ya kızlar göbek deliğin alt kısmı vardır ya orasında inanılmaz bir ağrım var bu sabah yataktan kalkamadımm.. sanki bibi içerden bıçakla kesiyor.. ve bu ağrı gittikçe artıyor yürürken birşey yok ama eğilip kalkarsen sağa sola dönerken çok fena ya anlamadım gitti şimdide bu çıktı...
Günaydın canım nasılsın?
Evet ya adı varda yazmadı bişey
Hoşbuldum canım kahvaltı yapalı çok oldu eşimle yapıyorum ben yedik işte bişeyler bencede hergün tost yeme canım için kurur ya zaten akşamlarıda her zaman yemek yapamıyorsun azcık sağlıklı beslen kız
haklısın cnm seninde çıkmamıştı dimi idrarda.canım kan testinden başka birşey yapma bende öyle yapacağım nasıl olsa o kesin sonuç.. böyle kendinide üzüyorsun daha çok kafanı yoruyorsun... dualarımız senle enkısa zamanda kan testini yaptır canım benim...
Canım insan kendi kendini kandırırmı gördünki söylüyorsun biliyorsun burda silik çizgiyi gören çok ama seninki böyle idrar testiyle olmayacak artık doktor şart sana yazık sinirlerin yıprandı patronunlada konuş artık ya versin para böyle olmazki git bir an önce doktora erteleme biliyorum borç olunca zor oluyor ama bebeği çok istiyorsun bir yolunu bulman lazım, bencede hemen umutsuzluğa kapılma kayınvaldeni dinle kız maşaallah çok şanslısın ne iyi kayınvalden var şükret gerçekten:))
Hoşbuldum canım.
10 gün kadar var....canım geçmiş oolsun senin adete kaçgün vardı
evet canım adetten önce ultrasyona girdim çıkmadı... 5 gün geçti yine çıkmadı bayram geliyor arife günü yaptırayım dedim çıktı :)))haklısın cnm seninde çıkmamıştı dimi idrarda.
saolsun kaynanam çok destekdir bana ben çocunuz olmuycak die dşünmüyom diyo. en az 15 gün geçsin adeten diyoo bekle diyo. nasipde varsa olur artık. napalım beklicez
ya kızlar göbek deliğin alt kısmı vardır ya orasında inanılmaz bir ağrım var bu sabah yataktan kalkamadımm.. sanki bibi içerden bıçakla kesiyor.. ve bu ağrı gittikçe artıyor yürürken birşey yok ama eğilip kalkarsen sağa sola dönerken çok fena ya anlamadım gitti şimdide bu çıktı...
günaydin canim hosbuldum. iyiz valla nolsun yuvarlanip giciyoruz iste. ne evde ne iste canim is yapmak istemiyor. uykum var. salak gibi gece gac yatiyorum hep sabahta böyle kalkamiyorum
Canım göbeğin düşmüş olabilir mide bulantısıda var mı biraz gaz sancısınada benzer onun ağrısı
E erken yat sende uykusuz kalırsan tabi bişey yapmak istemezsin:)
neden düşsünkü ağır birşey kaldırmadım... bu ağrı olduğundan beri bulantım çok yok ...Canım göbeğin düşmüş olabilir mide bulantısıda var mı biraz gaz sancısınada benzer onun ağrısı
E erken yat sende uykusuz kalırsan tabi bişey yapmak istemezsin:)
günaydın güzel topiğin güzel hanımları
:119::119::119::119::119::119::119::119:
günaydin tatlim. hosgeldin. nasilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?