Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

üzülme abla ya. pozitif olunca silik olsada fark etmez ki yani silik olsada pozitif pozitiftir. Allahim hayirlisini versin abla. o degilde e senin adetin niye gecikti ozaman bu kadar? doktora gidebilsen iyi olacak valla. insallah verir su patronun parada gidersin ablam. üzülme ama

günaydin bacilar. nasilsiniz bakim? dün giremedim özledim sizi valla. anlatin kiz, birsey kacirdim mi?

Günaydın canım nasılsın?

günaydınlarrr kızlarr.. gülü beklemekten ağaçolduk nerde bu yaaa.....

Evet ya adı varda yazmadı bişey

Hoşbuldum canım kahvaltı yapalı çok oldu eşimle yapıyorum ben yedik işte bişeyler bencede hergün tost yeme canım için kurur ya zaten akşamlarıda her zaman yemek yapamıyorsun azcık sağlıklı beslen kız

canım günaydın üzülme bekle bi hcg baktır kesinleşsin bence
zaten yoksa da üzülmicektin hani dr gitceksin ya

gül ablacım ne olur üzülme belki belli olmadı belki vakti var doktora git o sana kesin sonuç söyler belki geç döllenme olmuştur ondan çıkmamıştır herşey olabilir ablacım ya hakkında heyırlıısı olsun

canım günaydın üzülme bekle bi hcg baktır kesinleşsin bence
zaten yoksa da üzülmicektin hani dr gitceksin ya

yaaa insan ister istemez kaptırıyo kendini. neyse bakalım bekliyelim ya doktorda belli olucak gidemessem 1 hafta içinde kesinleşir herşey
bu zaman içinde unutucam düşünmüycem.yokmuş gibi hayatıma devam edicem yoksa ister istemez etkileniyosun

canım kan testinden başka birşey yapma bende öyle yapacağım nasıl olsa o kesin sonuç.. böyle kendinide üzüyorsun daha çok kafanı yoruyorsun... dualarımız senle enkısa zamanda kan testini yaptır canım benim...

Canım insan kendi kendini kandırırmı gördünki söylüyorsun biliyorsun burda silik çizgiyi gören çok ama seninki böyle idrar testiyle olmayacak artık doktor şart sana yazık sinirlerin yıprandı patronunlada konuş artık ya versin para böyle olmazki git bir an önce doktora erteleme biliyorum borç olunca zor oluyor ama bebeği çok istiyorsun bir yolunu bulman lazım, bencede hemen umutsuzluğa kapılma kayınvaldeni dinle kız maşaallah çok şanslısın ne iyi kayınvalden var şükret gerçekten:))

Eflalll sumru hoşgeldiniz nasılsınız kızlarr
kepeklim ne ettin kız dün gece hıh söyle bakim neden uykusuz kaldın

Hoşbuldum canım.

ya kızlar göbek deliğin alt kısmı vardır ya orasında inanılmaz bir ağrım var bu sabah yataktan kalkamadımm.. sanki bibi içerden bıçakla kesiyor.. ve bu ağrı gittikçe artıyor yürürken birşey yok ama eğilip kalkarsen sağa sola dönerken çok fena ya anlamadım gitti şimdide bu çıktı...

canım geçmiş oolsun senin adete kaçgün vardı

günaydin canim hosbuldum. iyiz valla nolsun yuvarlanip giciyoruz iste. ne evde ne iste canim is yapmak istemiyor. uykum var. salak gibi gece gac yatiyorum hep sabahta böyle kalkamiyorum

haklısın cnm seninde çıkmamıştı dimi idrarda.

saolsun kaynanam çok destekdir bana ben çocunuz olmuycak die dşünmüyom diyo. en az 15 gün geçsin adeten diyoo bekle diyo. nasipde varsa olur artık. napalım beklicez

Güüüül kuzucum dün bende demiştim ya sana..bende görünür görünmez çizgilerle ugrasmıstım.dur bakalım inşallah benimki gibidir.bu işin en kesini kan testı yaptırmakta bes dakka gıdıp gelsen keske kan versen..

canım geçmiş oolsun senin adete kaçgün vardı
10 gün kadar var....

evet canım adetten önce ultrasyona girdim çıkmadı... 5 gün geçti yine çıkmadı bayram geliyor arife günü yaptırayım dedim çıktı :)))

Canım göbeğin düşmüş olabilir mide bulantısıda var mı biraz gaz sancısınada benzer onun ağrısı

günaydin canim hosbuldum. iyiz valla nolsun yuvarlanip giciyoruz iste. ne evde ne iste canim is yapmak istemiyor. uykum var. salak gibi gece gac yatiyorum hep sabahta böyle kalkamiyorum

E erken yat sende uykusuz kalırsan tabi bişey yapmak istemezsin:)

benim catlak kaynanamda konu acilinca hep daha erken ama meyvasiz agacin altinada kimse oturmaz diyordu. ne kaynanalar var be

günaydın güzel topiğin güzel hanımları
:119::119::119::119::119::119::119::119:

Canım göbeğin düşmüş olabilir mide bulantısıda var mı biraz gaz sancısınada benzer onun ağrısı

ya bende her sabah kendime kiziyorum. kaynanayla konus, esimin ödevleri falan derken gec oluyo. oda bi kalkip kurstan sonra yapmiyorki yemek yiyoruz, oturup tv izliyoruz taaa sonra 100000 kere dedikten sonra kitaplarini aciyo anca. dün mesela. 12yi gecmisti yattigim. valla uyuyakaliyorum artik koltukta

neden düşsünkü ağır birşey kaldırmadım... bu ağrı olduğundan beri bulantım çok yok ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…