Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Benim enerji tükendi valla

Senin enrji tükenmez inanmam:)

ay kız aynennn yaaaaaaaaaaaa
inşallah acıkmayız kızzz inşallah kaynanada adam gibi bişiler yapmıştır

Hım iyi bacım sizde bol bol çalışırsınızıdedim yoksa bunun kaynanası yapar yemek:) bir ay sen yap yemeği boşver çalışma daha mühim

valla bizde artık bol bol çalışıyoruz ama dün eşime kızdım akşam gelmiş sırnaşıyo bende saçlarımı düzleitirmeye başladım baktı ben yüz vermiyom gitti nette flim izliyo sonra ben yanına gittim bi ara durdurdu su içmeye gitti bende yanlışlıkla başlattım neymiş net başına geçince kendimi kaybediyomuşum kurcalamadan duramıyormuşum falam filan bende sinirlendim salona geçtim akşamda küs yattım sabah canım falan demeye başladı bende affettim bakalım bu akşam belki çalışırım ama canım isterse[/QUOTE]

Çalış bacım çalış aman önce yapıyorlar sonra canım cicim ay birde onlara kalsa dünyanın en iyi kocası onlar sen boşver amacına ulaşta sonra küsersin

ehh bana müsade artıkım..size ii aksamlar bacılarrrr..dıkkat edın kendılerınıze,,,kocalarınıza ii bakın kızmayın onlara,,sevgiye muhtaç şeyler onlar...haydee byeeeee

kızlar müdür geldi ben kaçıyom kib..... öpüldünüz hepiniz iyi akşamlar karılarrrr :92::92::92::92::92::92:

slmm hanımlar ben geldimmm

Hoşgeldin

Benim enerji tükendi valla

E o kadar güldünüz tabi:)

Canım mercimek çorbası fellah köfte birde hurma tatlısı yaptım:)

kızım maşallah yaaa ne beceriklisin

Yok kız ne becerisi epeydir istiyordu canım köfteyle tatlıyı sonunda yaptım artık:) yoksa kaç aydır yapıcam ama boşuna erinmiyormuşum köfte uğraştırıyor ya iyice ağrıdı kasığım yaparken

anacım artık herşey bize zor geliyo

kızlar ben çıkıyorum malum evimdeyim artık yemek yapıcam sonrada uzanayım biraz hadi iyi akşamlar

evet ya herşey zor ağır çok uykum var en iyisi biraz uzanıyım hep ayaktaydım bugün hadi ben kaçtım

kızlar ben çıkıyorum malum evimdeyim artık yemek yapıcam sonrada uzanayım biraz hadi iyi akşamlar

Canım senin cetvelde 87 gün kaldığı yazıyor yanlışlık yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…