günaydın canım inş. yoğun olmaz rahat edersin birazgünaydın herkese umarım dün ki kadar yoğun olmaz çok yorulmuşum dün eve gittiğimde saat 9 du
ee bi zahmet nimetcim git artık yaniikızlar ben bi sağlık ocağına gideyim bu ağrı rahatsız ediyor beni
hadi hadiii sen var yaadidooooş ziiiiiiiiiiiiiiii oş geldiniz.......... :97: :97:
ebuş bu arada anacım valla bişey yapmadık kıız.11 de uyudum halbukisem ama feci yorgunluk var üstümde..
haklısın cnmmm evt silik milik hayal gibi bişiler görünüyo. nasip artık gidicem doktora.
günaydın cnmmm. tmm toplandım üzülmüyom. kan yaptıramıyom bilon patron yarın geliyo bak aklıma geldi. belki yarın akşam giderim acile şansıma artık iyi dr. varsa yaparlar hcg. ivet ivet yarın akşam gidim acile.
sağol canım bi sen gördün beni....günaydın canım inş. yoğun olmaz rahat edersin biraz
ee bi zahmet nimetcim git artık yanii
hadi hadiii sen var yaa
yokk cnmm kaynanammm açmıyo bile konusunu 2 tane düştü senin olur çocun diyo. saolsun gerçekden bide onlardan duysam laf çok üzülürdüm. evt burda etkileniyosun herkes hamile istiyosun o güzellikleri yaşamak. ama sizlerden de uzak kalaamamkii bağımlılık gibisiniz. özlüyom konuşmasam sizleri.
funda gibi yapmak lazım aslında ayrıldı hamiş kaldı.
cook uykuluyum cook..
sağol canım bi sen gördün beni....
kasvetli sali resmen yaaa..herkeş uykusuz mutsuz.. :76: :76: :76:
kızlar valla benim uyku gözümden akıyo bide gece rüyamda evde ölü bi adam vardı onu tuttum camdan aşagıya attım kimse görmesin diye evin arka tarafında da yıkık dökük evler vardı dedim burda kimse kalmıyo gören olmaz dedim camdan attık o kadar hafiftiki anlatamam ay dedim demek insan ölünce hafifliyo diyodum bide sonra baktım ordan insanlar geliyo sonra indim aşagıya attıgım ölüyü aramaya başladım bulamadım çok saçma bi rüyaydı ya
Niye yarın akşam bu akşam gitsene bul bi bahane karnım ağrıyo hamile olabilirim diye ilaç içemiyom de de bişiler işte:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?