Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

günaydın herkese umarım dün ki kadar yoğun olmaz çok yorulmuşum dün eve gittiğimde saat 9 du
günaydın canım inş. yoğun olmaz rahat edersin biraz

kızlar ben bi sağlık ocağına gideyim bu ağrı rahatsız ediyor beni
ee bi zahmet nimetcim git artık yanii

didooooş ziiiiiiiiiiiiiiii oş geldiniz.......... :97: :97:

ebuş bu arada anacım valla bişey yapmadık kıız.11 de uyudum halbukisem ama feci yorgunluk var üstümde..
hadi hadiii sen var yaa

Niye yarın akşam bu akşam gitsene bul bi bahane karnım ağrıyo hamile olabilirim diye ilaç içemiyom de de bişiler işte:)

ya kizlar ben su mide yanmasi cok kötü ya. sabahlari yemeden önce soguk süt veya su icince önce bi olmuyo ama öglen yemekten sonra yine cok kötü oluyo ya. hele aksamlari karnim ac ama yemek yiyesim olmuyo.

Canım bende çok özlüyordum ama o dönemde çok takılmamşıtım faydasını gördüm bir konuyu hergün konuşmak farklı haftada bir konuşmak çok farklı insanın üstünde çok etkisi oluyor bende üzülüyordum hamile haberleri okudukça içim burkuluyordu resmen o yüzden anlıyorum sizi bazen bebekten bahsederken acaba kırılırlarmı diye düşünüyorum çünkü ben kırılıyordum:)

Hoşbuldum kızlar feciii uykum var bide böööğk diye dolanıyom ortalıkta millet dalga geçiyo valla:) Oooof yaaa çok sıkıldım kızlar yaaa bir an önce cmt. olsun istiyorum akşam rüyamda başka bir doktora gitmiştim bana detaylı ultrason yapmış güya
bebeğimin tüm detaylarını sayfa sayfa anlatmış ayyy hiç uyanasım gelmedi :) Akşam hiç bişi yapmadım annemde yemek yedik eve geldik delim gibi uyudum gene:)

ay kizlar ben size bi ultrason resmi göstereyim. cok tatli ya. durun bi bilgisayara yükleyeyim resmi hemen ekliycem

kızlar valla benim uyku gözümden akıyo bide gece rüyamda evde ölü bi adam vardı onu tuttum camdan aşagıya attım kimse görmesin diye evin arka tarafında da yıkık dökük evler vardı dedim burda kimse kalmıyo gören olmaz dedim camdan attık o kadar hafiftiki anlatamam ay dedim demek insan ölünce hafifliyo diyodum bide sonra baktım ordan insanlar geliyo sonra indim aşagıya attıgım ölüyü aramaya başladım bulamadım çok saçma bi rüyaydı ya

ay hayrolsun canım yaaa takılma bu rüyayay bence

Didem alışverişi ne yaptın bebeğinkini aldın mı herşeyini ya benim kafam bulandı emziği falan almadık eşimde bak netten alalım artık diyor küveti burda çarşıda ucuz buldum sonra eşime dedimki bunun naylonu kanserojenliyse falan diye olabilir dedi o da pek alma taraftarı olmadı nasıl emin olacaz ya birde niveanın çantalı setinden alıyım mı ki kullanırmıyım ki çantayı çantalarda çok pahalı ya sen aldın mı çanta emzik vs. işte:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…