gnaydın herkeseeee
kızlar valla benim uyku gözümden akıyo bide gece rüyamda evde ölü bi adam vardı onu tuttum camdan aşagıya attım kimse görmesin diye evin arka tarafında da yıkık dökük evler vardı dedim burda kimse kalmıyo gören olmaz dedim camdan attık o kadar hafiftiki anlatamam ay dedim demek insan ölünce hafifliyo diyodum bide sonra baktım ordan insanlar geliyo sonra indim aşagıya attıgım ölüyü aramaya başladım bulamadım çok saçma bi rüyaydı ya
bu akşam kocam evdeeeeeee yarın yokk adam gün aşırı evde kalıyo görüşemiyoz. yarın münasip tir.
aynen kizlar gözlerim kapaniyo
kizlar bebegimin ayaciklarina bakin heleEki Görüntüle 125404
kizlar bebegimin ayaciklarina bakin heleEki Görüntüle 125404
Kızım yüzüne bak hele yavruuuum çok güzel maşallah süphanallah:) Rabbim nazarlardan saklasın ayyy bende görürüm inşallah bu hallerini nohutumun:)
insallah canim sende göreceksin. kiz yüzüde mi görünüyo bunda ben göremedim :)
afr hayrolsun kusum..değişik bi rüya..
eflal sen ne zaman alışverişten bahsetsen benim içim daralıyoo..hiç birşey almadığım aklıma geliyo..Allahım ben neden bole gevşek bir insanıım...
abuuu koca ayak gelmiş ..sumruş kıız nası tatlı ballı ayaklar.uyy öpiim öpiimm pek tatlı masallah..
ceyloo mrvvv seastar sizede günaydın hatunlaarr..
Didem alışverişi ne yaptın bebeğinkini aldın mı herşeyini ya benim kafam bulandı emziği falan almadık eşimde bak netten alalım artık diyor küveti burda çarşıda ucuz buldum sonra eşime dedimki bunun naylonu kanserojenliyse falan diye olabilir dedi o da pek alma taraftarı olmadı nasıl emin olacaz ya birde niveanın çantalı setinden alıyım mı ki kullanırmıyım ki çantayı çantalarda çok pahalı ya sen aldın mı çanta emzik vs. işte:44:
oy oy maşallah ayaklara bakkkkkizlar bebegimin ayaciklarina bakin heleEki Görüntüle 125404
gül abla diyordunya ilişki sırasında agrım oluyo diye şimdi nasılsın geçtimi başka belirtilerin hala devam ediyormu
ceyceyy hoşgeldin kuzum ohh gez bakalım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?