Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

hayrolsun canim ya

günaydın kızlar nasılsınız ben süperim gezmelerdeyim dünden beri eltimlerdeyimmm
gülümmm üzülme sakın en kısa zamanda git kan testi yaptır hayatımmmmmmm çok öpüyorum seniiii

bu akşam kocam evdeeeeeee yarın yokk adam gün aşırı evde kalıyo görüşemiyoz. yarın münasip tir.

gül abla diyordunya ilişki sırasında agrım oluyo diye şimdi nasılsın geçtimi başka belirtilerin hala devam ediyormu

aynen kizlar gözlerim kapaniyo

hadi uyuyalım beraber ya bende çok yorgunum bi de bugün zor bir işim var bi mevduat var takip ettiğim 15 gündür 500 bin onu almam lazım bugün dün konuştum adamla %90 bizde bu hamilelik durumundan sonra laf fln sokuyorlar izine çıkıcan hedefler fln diye hepsine kapak olsun istiyorum bu 500 bin eşimde emlakcı sağolsun 60 tane konut kredisi gönderdi kafam rahat

Kızım yüzüne bak hele yavruuuum çok güzel maşallah süphanallah:) Rabbim nazarlardan saklasın ayyy bende görürüm inşallah bu hallerini nohutumun:)

insallah canim sende göreceksin. kiz yüzüde mi görünüyo bunda ben göremedim :)

afr hayrolsun kusum..değişik bi rüya..

eflal sen ne zaman alışverişten bahsetsen benim içim daralıyoo..hiç birşey almadığım aklıma geliyo..Allahım ben neden bole gevşek bir insanıım...

abuuu koca ayak gelmiş ..sumruş kıız nası tatlı ballı ayaklar.uyy öpiim öpiimm pek tatlı masallah..

ceyloo mrvvv seastar sizede günaydın hatunlaarr..

ayyy annesi kurban olsun bu ayaklara. masallah bebegime benim. o koca ayaklarla iste beni mahvediyo bu teyzesi ya

tatlım nerdeyse bitti alışveriş hatta bez bile aldım desem 3 paket yeni doğan primanın indirimdeydi aldım hatta oyuncak bile aldık anam o çıngıraklar filan markalı oldumu çok kazıkmış indiirm yakaladım aldım bugün gelir banya küveti anacım al bulduğunu bişey olmaz düşünme kansorejen filan emzik aldım 2 tane 1 numara birde küçük boy cam biberon aldım nuk marka. niveanın çantalı setini al tektek de alsan aynı paraya gelcek çanta hediye oluyo ki çanta lazım olur bence bende bübchenin çantalı setini aldım sonraaa göğüz pompası filan aldım chicco nun başka başka dur düşünüym yazarım sende aklına gelenleri yaz bakim

kizlar bebegimin ayaciklarina bakin heleEki Görüntüle 125404
oy oy maşallah ayaklara bakkkk

gül abla diyordunya ilişki sırasında agrım oluyo diye şimdi nasılsın geçtimi başka belirtilerin hala devam ediyormu

yaa cnmm belirtileri sormaaaa herşey varrrr ama boşver sölemimm. sizlere karşıda utanıyom snra belirti varken adet oldumu.
eşim geldi şimdi. konuştum yarın kan testi yaptırıyom sonuç ne olursa olsun 2 gün içindede doktora gidiyom tamam dedi.

Bence oklarla gösterdiğim alan yüzü elindeki fotoya dikkatli bak göreceksin sumruuuuuuuuuuu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…