tatlım nerdeyse bitti alışveriş hatta bez bile aldım desem 3 paket yeni doğan primanın Yasakli Siteimdeydi aldım hatta Yasakli Sitecak bile aldık anam o çıngıraklar filan markalı oldumu çok kazıkmış indiirm yakaladım aldım bugün gelir banya küveti anacım al bulduğunu bişey olmaz düşünme kansorejen filan emzik aldım 2 tane 1 numara birde küçük boy cam biberon aldım nuk marka. niveanın çantalı setini al tektek de alsan aynı paraya gelcek çanta hediye oluyo ki çanta lazım olur bence bende bübchenin çantalı setini aldım sonraaa göğüz pompası filan aldım chicco nun başka başka dur düşünüym yazarım sende aklına gelenleri yaz bakim
tatlım nerdeyse bitti alışveriş hatta bez bile aldım desem 3 paket yeni doğan primanın indirimdeydi aldım hatta oyuncak bile aldık anam o çıngıraklar filan markalı oldumu çok kazıkmış indiirm yakaladım aldım bugün gelir banya küveti anacım al bulduğunu bişey olmaz düşünme kansorejen filan emzik aldım 2 tane 1 numara birde küçük boy cam biberon aldım nuk marka. niveanın çantalı setini al tektek de alsan aynı paraya gelcek çanta hediye oluyo ki çanta lazım olur bence bende bübchenin çantalı setini aldım sonraaa göğüz pompası filan aldım chicco nun başka başka dur düşünüym yazarım sende aklına gelenleri yaz bakim
oy oy maşallah ayaklara bakkkk
Eki Görüntüle 125405
Bence oklarla gösterdiğim alan yüzü elindeki fotoya dikkatli bak göreceksin sumruuuuuuuuuuu:)
kiz bende almadim daha hicbirsey yaaaa. artik sinir oluyorum. esimede kendimede. o hep izine ayrildiginda aliriz diyorda. e ben biraz yürüyünce simdiden yoruluyorum o koca göbisle nasil gezip dolascam anlamiyorum. hem birde son haftalar dinlenmek gerekir bu beni daha cok strese sokacak
:26: :26: :18: :18:
Eki Görüntüle 125405
Bence oklarla gösterdiğim alan yüzü elindeki fotoya dikkatli bak göreceksin sumruuuuuuuuuuu:)
Eki Görüntüle 125405
kiz didem masallah sende iyi marka takiliyon ha :)
valla kızlar milyoner değiliz bunlar çok para tutuyo ve toplu almak hiçte kolay değil her ay ufak tefek bişiler alıp alıp attım ben size liste yaparım aldıklarımı şu anamın aldıklarıda bi gelse
canim en iyisini sen yapmissin valla. haklisin hepsini toplu almak zor olacak ama napim dinleyen mi var.
yaa cnmm belirtileri sormaaaa herşey varrrr ama boşver sölemimm. sizlere karşıda utanıyom snra belirti varken adet oldumu.
eşim geldi şimdi. konuştum yarın kan testi yaptırıyom sonuç ne olursa olsun 2 gün içindede doktora gidiyom tamam dedi.
kiz oklar nerde? inanki göremiyorum ya merak ettim. hani yüzü?
ziiii işkembe-i kübra dan sallıyosun haaa ..orda bebişin yüzüde yok ok da yook
bakıyorum bakıyorum ama göremiyorum gözlerim bozuldu herhalde ama gördüğüm kadarı bile bana yeter Allahnım yarın ben de gidicem doktora ama benim daha çok küçük 6 haftalık ne nasıl gözükücek ki acaba ???
bu arada alışveriş konusunda bencede belli bir aydan sonra yavaş yavaş alıp bi kenara koymak lazım yoksa bir anda zor olur
bu arada ben bir defter aldım hergün yazıyorum ona ilerde çocuğumua göstericem kendimi nasıl hissediyorum ne gibi değişklik oldu midem bulandımı yada canım bişey istedimi hepsini yazıyorum
gnaydın herkeseeee
kizlar bebegimin ayaciklarina bakin heleEki Görüntüle 125404
günaydın kızlar nasılsınız ben süperim gezmelerdeyim dünden beri eltimlerdeyimmm
gülümmm üzülme sakın en kısa zamanda git kan testi yaptır hayatımmmmmmm çok öpüyorum seniiii
afr hayrolsun kusum..değişik bi rüya..
eflal sen ne zaman alışverişten bahsetsen benim içim daralıyoo..hiç birşey almadığım aklıma geliyo..Allahım ben neden bole gevşek bir insanıım...
abuuu koca ayak gelmiş ..sumruş kıız nası tatlı ballı ayaklar.uyy öpiim öpiimm pek tatlı masallah..
ceyloo mrvvv seastar sizede günaydın hatunlaarr..
tatlım nerdeyse bitti alışveriş hatta bez bile aldım desem 3 paket yeni doğan primanın indirimdeydi aldım hatta oyuncak bile aldık anam o çıngıraklar filan markalı oldumu çok kazıkmış indiirm yakaladım aldım bugün gelir banya küveti anacım al bulduğunu bişey olmaz düşünme kansorejen filan emzik aldım 2 tane 1 numara birde küçük boy cam biberon aldım nuk marka. niveanın çantalı setini al tektek de alsan aynı paraya gelcek çanta hediye oluyo ki çanta lazım olur bence bende bübchenin çantalı setini aldım sonraaa göğüz pompası filan aldım chicco nun başka başka dur düşünüym yazarım sende aklına gelenleri yaz bakim
Yaaaa ağlıycam valla okda görünmüyo yuvarlakda ama bence orda bebeğin yüzü var lan sikkatli bakım dellenecem valla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?