Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

:26: :26: :18: :18:

kiz bende almadim daha hicbirsey yaaaa. artik sinir oluyorum. esimede kendimede. o hep izine ayrildiginda aliriz diyorda. e ben biraz yürüyünce simdiden yoruluyorum o koca göbisle nasil gezip dolascam anlamiyorum. hem birde son haftalar dinlenmek gerekir bu beni daha cok strese sokacak

:26: :26: :18: :18:

valla kızlar milyoner değiliz bunlar çok para tutuyo ve toplu almak hiçte kolay değil her ay ufak tefek bişiler alıp alıp attım ben size liste yaparım aldıklarımı şu anamın aldıklarıda bi gelse

valla kızlar milyoner değiliz bunlar çok para tutuyo ve toplu almak hiçte kolay değil her ay ufak tefek bişiler alıp alıp attım ben size liste yaparım aldıklarımı şu anamın aldıklarıda bi gelse

canim en iyisini sen yapmissin valla. haklisin hepsini toplu almak zor olacak ama napim dinleyen mi var.

canim en iyisini sen yapmissin valla. haklisin hepsini toplu almak zor olacak ama napim dinleyen mi var.

benimkide toplu alırız diyodu dedim çok zengin gördüm seni toplu fiilan alamayız ben parça parça alıcam dedim sustu kredi karından alıyom maaşım gelince hesap kesimini bile beklemeden ödüyom valla korkuyom doğumda kartlar filan boş olsun ilerki dönemlere bişey kalmasın

neden öyle diyorsun ki abla neden utanıyorsun bizde her ay sayıyoruz şu var bu sonra günümüz geldiginde adet oluyoruz daha bida acaba üstüne mi olduk diye bi ton sory soruyoruz sen bize kızıyon mu .... hadi bakalım hayırlısı kan testi için doktora gidecek olmanada sevindim ablacım olmassa eşinle birlikte gidin birbirinize destek olursunuz

Eki Görüntüle 125406

Yuvarlak içine aldım görebilirsiniz inşallah:)

bakıyorum bakıyorum ama göremiyorum gözlerim bozuldu herhalde ama gördüğüm kadarı bile bana yeter Allahnım yarın ben de gidicem doktora ama benim daha çok küçük 6 haftalık ne nasıl gözükücek ki acaba ???

bu arada alışveriş konusunda bencede belli bir aydan sonra yavaş yavaş alıp bi kenara koymak lazım yoksa bir anda zor olur
bu arada ben bir defter aldım hergün yazıyorum ona ilerde çocuğumua göstericem kendimi nasıl hissediyorum ne gibi değişklik oldu midem bulandımı yada canım bişey istedimi hepsini yazıyorum

Seaster son adet tarihin ne? Keseyi gördüler mi betan kaç çıkmıştı bende 6. haftadayım sanırım da doktorum kesin bişi demedi ondan soruyom:)

gnaydın herkeseeee

Günaydın hoşgeldin

kizlar bebegimin ayaciklarina bakin heleEki Görüntüle 125404

Oy maşaallah kız çok net ultrason iyiymiş benim doktorunki antika zor şeçiyorsun

günaydın kızlar nasılsınız ben süperim gezmelerdeyim dünden beri eltimlerdeyimmm
gülümmm üzülme sakın en kısa zamanda git kan testi yaptır hayatımmmmmmm çok öpüyorum seniiii

Günaydın canım oh gez sefan olsun yoksa geçmiyor günler ebnde hep gezmiştim hatta yeter artık evime gidip yalnız kalmak istiyorum demiştim:)

Canım daralsın al artık için rahatlar bak bende epey aldım bişeyler ama eksikleri düşündükçe rüyalarım kaçıyor ne yalan söylüyüm son zamanlarda daha zor olur sana çünkü onu seçmeside ayrı bir stres bir sürü araştırman lazım benden söylemesi

İyi canım ya bitmesi iyi olmuş darısı başıma önceden eşim erken aldırmıyor diye kızıyordum şimdide beğen artık diye baskı yapıyor ona kızıyorum:) ya bübchenin çantalı s tini göremedim netten rengi nasıl çantanın? küvetide alıyım o zaman zaten filede yıkıycam gerçi büyüyünce içine oturacak olsun ya ben birde hep bebedor alıyorum cam biberonuda ondan aldım iyi marka değil mi?

Yaaaa ağlıycam valla okda görünmüyo yuvarlakda ama bence orda bebeğin yüzü var lan sikkatli bakım dellenecem valla:)

kız ziiiiiiii kırmızı ile yuvarlak içine almışsınya belliya nasıl yuvarlagı görmüyorsunuz

gittim s.o idrar tahlili istedi doktorumda bugün yokmuş artık akşama kadar geçmezse eşimle acile gider hemen tahlil yaptırırızz...gebelik testi için çok erken dedi doktor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…