Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

gittim s.o idrar tahlili istedi doktorumda bugün yokmuş artık akşama kadar geçmezse eşimle acile gider hemen tahlil yaptırırızz...gebelik testi için çok erken dedi doktor...

geçmiş olsun canım tekrardan ne kızlı karısın valla ne ara gittin geldin akşam acile git bakalım onlar ne diyecek ilaç verirse dersin geblik ihtimalim var ilaç alamam diye belki onlar bakarlar gebelik testine

bebedorda iyi tatlım
bübchenin çantalı seti kiraz bebede var bak istersen netten lacivert çantası ama ekstradan çanta alcam bende bakıyom çok pahalılar

Afrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yüzünü gördünmü bence o kesinlikle yüzü:)

ama benim hiç öyle bii utrosyonum olmadı ki o yüzden yorum yapamam ki şimdi ben yüzüne benzetiyom ama dedimya anlamam ki

ama benim hiç öyle bii utrosyonum olmadı ki o yüzden yorum yapamam ki şimdi ben yüzüne benzetiyom ama dedimya anlamam ki

valla bilmiyorum canim ne demek istedin biliyorum zeynepcim ama bence degil. neyse olabilirde. ben en iyisi haftaya doktora sorayim :)

Seaster son adet tarihin ne? Keseyi gördüler mi betan kaç çıkmıştı bende 6. haftadayım sanırım da doktorum kesin bişi demedi ondan soruyom:)

canım yarın gidicem doktora kısmetse göreceğiz son adet tarihim 26 kasım dı en son cuma tahlil yaptırmıştım 980 çıkmıştı değerim

Aldıklarımı yazıyım bende

İki tane hastane çıkışı beşli setten
İki tane tulum
Bir tane iç dış zıbın
İki uzun kollu bady
İki kısa kollu bady
Bir sıfır kol bady
6 tane ağız mendili
Alt açma seti
Havlusu
İki tane mont
Beş tane çorap
Bir hazır patik
Bir tane öpme beni yakalığı:))

Ördüklerim

Üç yelek
Bir süveter
Bir battaniye

Alacaklarım

Banyo seti( şampuan vs.) nivea
Emzik
Tırnak makası
Tarak
Burun aspiratörü
Pompa
Küvet
Kova maşrapa
Bebek arabası
Ana kucağı
Beşik takımı( annemler alıcak)
Dolap

Annemin aldıkları

Bir büyük hastane çıkış seti
Beşli hastane çıkışı
Üç tulum
İki ayakkabı
Nevresim takımı
Kadife battaniye
Hurç
Yorgan
Bady

Annem bir sürü şey ördü :))

Olur canım sabret:) Allah sana da gösterir o güzel günleri:)
Nimetcim geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı yoktur.

kIZLAR BU ARADA NETTE YAZIŞTIĞIM DOKTORA SIKINTILARIMI TELAŞLARIMI ANLATTIM ADAM BANA SABIR DİYİP DURUYO:)

Hocam merhabalar,
SAT 15.11.2010, 18.12.2010 da yapılan beta hcg sonucum 2065, 25.12.2010da doktorum keseyi gördü fakat kaç haftalık olduğumu söylemedi 04.01.2011 da gittiğimde tekrar keseyi gördü ve tahmini olarak 01.12.2010da hamile kaldığımı söyledi kese canlılığını sorduğumda hamileliğin küçük olduğunu 15.01.2011de öğrenebileceğimi söyledi pkolu olduğum için klomenle hamile kaldım. TSH yüksekliği sebebiyle yarım levatron kullanıyorum sizce kaç haftalık hamileyim ve şu anki durumum normalmi?

Cevap : merhaba. durumunuzda bir sıkıntı yok. acele etmeyin her şey sırasıyla görülecektir. bhcg sonucunuz son adetiniz ile uyumlu gözüküyor. bol şans

Hocam vermiş olduğunuz cevap için teşekkür ederim bu verilere dayanarak gebeliğimin sağlıklı olduğu söylenebilir mi? Nedendir bilmiyorum ama boş gebelikten çok korkuyorum sizce öyle bir durum olsa şimdiye kadar doktorum anlayabilr miydi? Hamilelik belirtileri gösterir miydim? Kasıklarımdaki sızıların sebebi nedir? Kanamam lekelenmem yok gayet sağlıklı hissediyorum içimdeki kuşkular dışında Cumartesi doktorum tekrar çağırdı ama ben sabırsızlanıyorum beni aydınlatabilir misiniz?
Teşekkür ederim

Cevap : merhaba. gereksiz yere endişelenmeyin. ultrason ile bakılmadan bir şey söylemek mümkün değil. sabır. hamileliğin ilk haftalarında ufak ağrılar normal.

Sanırım oda anladı çok evhamlı olduğumu yeterrrrrrrrrrrr diyip kaçacak valla adamcağız:)

aman canim ya kendini böyle korkutma. kaynanam beni korkuttu yani sanki istemiyormus gibi, ilk dedigimde, ahhh falan dedi sevindi ama hemen arkasindan hemen keptirmayin kendinizi dis gebelikte olabilir, bos gebelikte olabilir falan dedi hep. uyuz kari. bende korkuyordum. 5haftalikken test sonucu pzitig cikti 7inci haftada yine doktora gittim aradaki 2 hafta korku icinde gecti. ne zaman kalbinin attigini gördüm ozaman rahatladim canim. icini ferah tut sen.

kalp atışları 7 haftalıkta mı duyuluyor?? ben yarın doktıra gidicem ya muayene için son adetim 26 kasım dı ordam hesapladıüım zaman aslında 6 hfta bitmiş 7. haftaya girmiş gibiyim sizce duyabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…