Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

slm kızlar nasılsınız nasıl gidiorrr hayat bnm içimde volta atan biri var bide sürekli midem kötü uyuyaMIORM geceler dayanamıorm mideme

cnm doğumuma 7-8 hafta gibi bir süre kaldı ama hamileliğin basndan beri cekiorm bunu

olsun canım ne güzel seyler yaşıyorsun tebril ederim canım tez vakitte kucağına alırsın işallah. ben 5aydır uğraşıyoruz tık yok galiba kız mı sacları mideni yakıyordur.

olsun canım ne güzel seyler yaşıyorsun tebril ederim canım tez vakitte kucağına alırsın işallah. ben 5aydır uğraşıyoruz tık yok galiba kız mı sacları mideni yakıyordur.

kız cnm allah nasip ederde kavusursam cok zor bi hamilelik gecirdim halada zorlanıorm ama cok sükür sende üzme kendini 5 ay uzun bi zaman deil zamanı gelnce rabbm nasip eder inşl

slm kızlar nasılsınız nasıl gidiorrr hayat bnm içimde volta atan biri var bide sürekli midem kötü uyuyaMIORM geceler dayanamıorm mideme

Canım miden için ilaç vermedimi doktor, bana yazdıda kullanmadım daha yanma için, benimde sıpa aşağıdaymış o yüzden sürekli kasığım ağrıyor hatta altta çok hareket edince afedersin vajinamdan bişey çıkacakmış gibi oluyor(

ne zman gitmiş aşşagıya benimkide aşşagıda o yüzden bana düşük tehliken var dedi doktor düşük ilacı kullanıyorum. benimde arada bir sol tarafıma bir sancı giriyor aklım çıkıyor neden ki acaba

cnm vermez mi verdi ama ilaç fayda etmiyor ki bnmkide öleydi ayaklarını kanala sokmustu ve tekmelerini rahmde hissedip çok sancı cekiordm ama simdi yukarı cıktı kaburgamda ara ara midemde top gibi olduğunu hissediorm görsen kursağımla göbeğim aynı hiza da:)

cnm ilk zamanlar sağ ve sol tarafda kramp seklinde anlık sancılar cok oluodu bide o kullndığın progeston var ya ekstra hamilelik hormonu yukluo sana ondan dua et inşl bişicik olmaz

hoşgeldin canım amanda mana kim gelmiş topigin en en en en en nazlı annesi ve kızı gelmiş alınganligi saymıyorum tabisi

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ayyy ayyyyyyyyyyyyy bunlar ne güzel iltifatlar böyleeeeeee bugün benim şımarma günümdeeee ondannn çok saol canım arkadaşım o seninnn güzelliğin:)

Canım öbür kontrollerde bişey dememişti en sonkinde dedim kasığımın ağrısı geçmiyor diye daha önce dediğimde yatacaksın ayakta kalma dedi gerçketen çok yürüyünce ayakta kalınca hatta oturunca sıkıntım oluyor eşim sürekli kızıyor bişey yapacaksın bebeğe yatsana diye bu kontroldede bebek aşağıda biraz tam çıkmamış ondan oluyor dedi magnezyum yazdı onuda iki gün içtim ishal oldum bıraktım bugün yine başlıycam bakalım yine öyle olursa doktora sorucam işte böyle canım dört beş gündür fenaydım hani belimi incitmiştimya iş yapıp ondan sonra bir başladı kasık ağrısı daha yeni geçti ay aşağıda hareket edince çok fena oluyor sanırsın vajinadan fırlayıp çıkacak acayip hissediyorum o zaman:))

doğum günü kızııııııı hoşgeldinnn nazlı bebişimiz.
nice mutlu seneler canım sevdiklerinle.

çok teşekkür ederim canım benimmmmmmmmmm bugün şımarma günüm senede bir kere doya doya şımarıyorum işteeeeeeeeeeee:) sen nasılsın canım bazen testlerde çıkmıyo bak zeynebinde çıkmamıştı inşallah hamilesindir canımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…