gelince gör bak ben istiyom kız çizelge hadi yaaa nereye gittin olmaz ki böyle heveslendim amma yaaaaaaaaniye gittin yaaaaaa
slm kızlar nasılsınız nasıl gidiorrr hayat bnm içimde volta atan biri var bide sürekli midem kötü uyuyaMIORM geceler dayanamıorm mideme
kiz aglama kiz ben sana cizelge yapayim hemen. sat söyle birde tahminen dogum tarihini
yapim hemen
ay canım kurban olurum sana 13+1 olacak şekilde yapabilirmisin. sat mat herşeyim karıştı.
hamilemisin canım yoksa bilmiyormusun daha belirtimi adetin geçikmişmiydi
kiz aglama kiz ben sana cizelge yapayim hemen. sat söyle birde tahminen dogum tarihini
yapim hemen
tahmini dogum tarihi 13 temmuzdu zannedersem
cnm doğumuma 7-8 hafta gibi bir süre kaldı ama hamileliğin basndan beri cekiorm bunu
olsun canım ne güzel seyler yaşıyorsun tebril ederim canım tez vakitte kucağına alırsın işallah. ben 5aydır uğraşıyoruz tık yok galiba kız mı sacları mideni yakıyordur.
slm kızlar nasılsınız nasıl gidiorrr hayat bnm içimde volta atan biri var bide sürekli midem kötü uyuyaMIORM geceler dayanamıorm mideme
Canım miden için ilaç vermedimi doktor, bana yazdıda kullanmadım daha yanma için, benimde sıpa aşağıdaymış o yüzden sürekli kasığım ağrıyor hatta altta çok hareket edince afedersin vajinamdan bişey çıkacakmış gibi oluyor(
kızlarrrrr ben geldimmmmmmm şımartın beniiiiii:)
Canım miden için ilaç vermedimi doktor, bana yazdıda kullanmadım daha yanma için, benimde sıpa aşağıdaymış o yüzden sürekli kasığım ağrıyor hatta altta çok hareket edince afedersin vajinamdan bişey çıkacakmış gibi oluyor(
ne zman gitmiş aşşagıya benimkide aşşagıda o yüzden bana düşük tehliken var dedi doktor düşük ilacı kullanıyorum. benimde arada bir sol tarafıma bir sancı giriyor aklım çıkıyor neden ki acaba
hoşgeldin canım amanda mana kim gelmiş topigin en en en en en nazlı annesi ve kızı gelmiş alınganligi saymıyorum tabisi
ne zman gitmiş aşşagıya benimkide aşşagıda o yüzden bana düşük tehliken var dedi doktor düşük ilacı kullanıyorum. benimde arada bir sol tarafıma bir sancı giriyor aklım çıkıyor neden ki acaba
doğum günü kızııııııı hoşgeldinnn nazlı bebişimiz.
nice mutlu seneler canım sevdiklerinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?