Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

günaydın bacılarrrrrrrrrrrrr en erkenci benim zannımca ha hadi tez gelinnn bekliom:92::92::92:

afırcııım nasılsın ..günaydıııın..
bugun buralar bir sisli bir sisli anlatamam tam evde uyumalık hava ahh bıraksalarda uyussak.
senden naber..şafak kaç anacım senin ne kaldı adete..

bugun buralar bir sisli bir sisli anlatamam tam evde uyumalık hava ahh bıraksalarda uyussak.

valla sorma bacım bende her an uyumaya hazırım ama çok iş var ya benim adete çok daha ya gıdak günlerim yeni başlıyo şubat 2_3 falan adetim ya

valla sorma bacım bende her an uyumaya hazırım ama çok iş var ya benim adete çok daha ya gıdak günlerim yeni başlıyo şubat 2_3 Yasakli Sitean adetim ya

iiymiş bacım kaynana da yok ii değerlendirin bakalım su gunleri..bakarsın kaynananın şerefıne geliverir bebiş..kadıncaz sevınır mı üzülür mü bilmem .ben gittim cocuk yapmıslar dıye

iiymiş bacım kaynana da yok ii değerlendirin bakalım su gunleri..bakarsın kaynananın şerefıne geliverir bebiş..kadıncaz sevınır mı üzülür mü bilmem .ben gittim cocuk yapmıslar dıye

aman ne bileyim hiç çalışasım yok dün biraz niyetlendim sonra sebepsiz yere eşime kızdım adamcaz bişey demedi ama bu aralar yaptıgı yüm hareketler bana batıyo sanki ..... valla bilmiyom kaynana şerefine gelirmi gelmez mi ama emin olki benden çok o sevinir ay bileydim önceden giderdim der her fırsatta söylüyo zati sizden 5 ay sonra evlendiler hemile yok sizle evlendiler çocugu oldu hep öyle şeyler söylüyor zaten o yüzden çok mutlu olur görümcemin çocuklarını seviyo kadın kendine aşkım dedirtiyo ya onun çocuk sevmesine de kızıyom ha

günaydın güsel sitemizin güsel bayanları nabersiniz.ben de güne yağmurla başladım ve grip olucam sanırım.
adetden gelen yok. bugün hcg baktırcaktımya felaket yağmur yağıyo eğer dinerse gidebilcem sormadan sebebini sölim hastane uzak dolmuştan inince çoook yürünüyo zibitim çıkar dahs çok hasta olurum ondan. gidemessemde napalım yaaa nasılsa 3 güne kadan adet gelcekse gelir biliyom.ondan acele etmiyom.gelmiceksede bidaha idrarda baktırırım netleşir.

günaydın canım inş. Diner yağmur bi an önce sende bizde rahatlarız kuşum

günaydın bacılarrrrrrrrrrrrr en erkenci benim zannımca ha hadi tez gelinnn bekliom:92::92::92:

Günaydın kızçeler naber nasılsınız bakim

kızlarrrr günaydınlarr hepinize...

günaydın ablacım hoşgeldin inş. akşama kadar dinerde yağmur gidersin doktora abla idrar testi yapma artık direk kanda baktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…