tamam kuşum hadi iyi akşamlarrrr
hadi bacım git sende soyunun tek yadigarını algel okuldan
alamda gelem öptüm hepicinizi kızzzz gülll niye sesin çıkmıyo acep
kimse yokmuuuuu
oyyyy mutluyummmmmmmmmmmmm yeni doğan yiğenimi gördümmm hastaneden çıktıydıı hep uyurken gördüydüm şimdik uyanıkmışşş allahımyaaa böcek böcek bakıyoduu.
wahh bahtsız yawrumm demek sana benziyooo
gül görmedi herhall
sENLE BEN VARIZ SADECE BACIM,:)
afırcııım nasılsın ..günaydıııın..
bugun buralar bir sisli bir sisli anlatamam tam evde uyumalık havaahh bıraksalarda uyussak.
senden naber..şafak kaç anacım senin ne kaldı adete..
valla sorma bacım bende her an uyumaya hazırım ama çok iş var ya benim adete çok daha ya gıdak günlerim yeni başlıyo şubat 2_3 Yasakli Sitean adetim ya
iiymiş bacım kaynana da yok ii değerlendirin bakalım su gunleri..bakarsın kaynananın şerefıne geliverir bebiş..kadıncaz sevınır mı üzülür mü bilmem .ben gittim cocuk yapmıslar dıye
günaydın güsel sitemizin güsel bayanları nabersiniz.ben de güne yağmurla başladım ve grip olucam sanırım.
Adetden gelen yok. Bugün hcg baktırcaktımya felaket yağmur yağıyo eğer dinerse gidebilcem sormadan sebebini sölim hastane uzak dolmuştan inince çoook yürünüyo zibitim çıkar dahs çok hasta olurum ondan. Gidemessemde napalım yaaa nasılsa 3 güne kadan adet gelcekse gelir biliyom.ondan acele etmiyom.gelmiceksede bidaha idrarda baktırırım netleşir.
günaydın bacılarrrrrrrrrrrrr en erkenci benim zannımca ha hadi tez gelinnn bekliom:92::92::92:
afırcııım nasılsın ..günaydıııın..
bugun buralar bir sisli bir sisli anlatamam tam evde uyumalık havaahh bıraksalarda uyussak.
senden naber..şafak kaç anacım senin ne kaldı adete..
Günaydın kızçeler naber nasılsınız bakim
günaydın güsel sitemizin güsel bayanları nabersiniz.ben de güne yağmurla başladım ve grip olucam sanırım.
adetden gelen yok. bugün hcg baktırcaktımya felaket yağmur yağıyo eğer dinerse gidebilcem sormadan sebebini sölim hastane uzak dolmuştan inince çoook yürünüyo zibitim çıkar dahs çok hasta olurum ondan. gidemessemde napalım yaaa nasılsa 3 güne kadan adet gelcekse gelir biliyom.ondan acele etmiyom.gelmiceksede bidaha idrarda baktırırım netleşir.
kızlarrrr günaydınlarr hepinize...
adetden gelen yok. bugün hcg baktırcaktımya felaket yağmur yağıyo eğer dinerse gidebilcem sormadan sebebini sölim hastane uzak dolmuştan inince çoook yürünüyo zibitim çıkar dahs çok hasta olurum ondan. gidemessemde napalım yaaa nasılsa 3 güne kadan adet gelcekse gelir biliyom.ondan acele etmiyom.gelmiceksede bidaha idrarda baktırırım netleşir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?