Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

günaydın canım hayırdır bugün geç geldin:26::26:
eşim gider gitmez yatak odasını derledim toparladım oturursam daha yapamam dedim sildim süpürdüm toz aldım :))) anca işte.. aldım kahvaltımı önüme açtım kamerayıda hem annem babamla konuşuyorum hem sizle hemde kahvaltı :))

way yawrummm keyfe bak bee
bende istiyom yaaaa

Günaydın bacılar ben biraz keyifsizim Müdürüm işten ayrılıyo Gelen gideni aratırmı acep şurda 7 ayım kalmış keyifli geçireyim derken bu geldi başıma bakalım ne olacak

Günaydın hanımlar nasılsınız benim keyfim yok akşamdan beri yine canımı sıktılar

günaydın bacılar ben biraz keyifsizim müdürüm işten ayrılıyo gelen gideni aratırmı acep şurda 7 ayım kalmış keyifli geçireyim derken bu geldi başıma bakalım ne olacak

günaydın canımm
walla ben çok müdür başhekim gördüm gerçekten gelen gideni aratıyor
neyse canım üzülme hayırlısı olsun

eflalim gunaydıın..hayırdır kım kızdırdı seni ...

Güül gunaydın kuzum..haydı yagmurun bereketıyle bebıs haberını alalım ınsallah..

Rodınıa gunaydın kusumm..

nolsun uyku dagıtmaya calısıyoruum...senden naber..
canım bende de durum aynı yaw
bide sabah sütü çok hızlı içtim şimdi çok pis bulantım var
ona da sinir oldum

günaydın hanımlar nasılsınız benim keyfim yok akşamdan beri yine canımı sıktılar
günaydınn aa sana noldu kuzum yaa
bugün herkeste bi haller var ama sonu iyi olur inş.

Günaydın bacılar ben biraz keyifsizim Müdürüm işten ayrılıyo Gelen gideni aratırmı acep şurda 7 ayım kalmış keyifli geçireyim derken bu geldi başıma bakalım ne olacak
günaydın canımmm valla bazende iyiki gitmiş deniyor hayırlısı nediyeyimm...
Günaydın hanımlar nasılsınız benim keyfim yok akşamdan beri yine canımı sıktılar
günaydın canısı neden sıktılar canına yaa ayıp bu halde off ya...

zii gunaydın kuzucuuum..üzülme bakarsın daha ii biri geliir.sen hamılesın zaten dıye hııc bulasmaz sana

Ay kızlar ne olduğunu bende bilsem akşam çay içecektik kaynatam aradı eşime verdim teli sen konuş ben namazımı kılıyım abdestim varken dedim neyse uzun uzun konuştular dertlendi oğluna babası ben kıldım namazı konuştum adamla nasılsın iyimisin sonra işte kardeşi aldı teli verdim eşime onlarla konuştu bana verdi geri teli ben konuştum o arada kaynanam aldı teli napıyosun nasılsın diye benden önce eşim konuştu anasıyla böyle hı tamam falan diye konuştu benimki dedim yine bişey yumurtladı bu ,kaynanam tam bana diyecek şey dedi sonra neyse oğlundan için ona söyledim o anlatır dedi görümceme verdi teli onal hoşbeş ettik teli kapattık sonunda şükür eşime dedim bişey anlatacakmışsın bana annen dedi dedim ne anlatacakmışım diyor ne bileyim tam diyecekti ablana verdi sen anlatırmışın ne olduğunu bilmiyorum dedim hatırlamıyorum dedi insan iki dk önce konuştuğunu unurturmu siz söyleyin söylemedi ısrar ettim sinirlendim sonra hiç konuşmadım yattım kanepede hiç sesim çıkmadı sormadı ne oldu canım niye konuşmuyorsun diye normalde hemen sorar çünkü ben hep konuşurum şen şakrak ondan sonrada saat ondu o sinirle ona söylemeden gittim yattım sabahta tabi sinirim geçmemişti kaldırım bunu hiçbirşey yokmuş gibi konuşuyor benim surat beş karış ve hala ne oldu diye sormuyor kesin benim hoşlanmıycam bişey dedi bu kadın ve söylemiyor sizcede tavrı anormal değil mi?

canım haklısın da takma kafana eninde sonunda söyleyecektir ne olduğunu
neyin var diye sormaz çünkü neyin olduğunu biliyo canım

bennn geldimmmm offya elektrikler gitttt ancak geldi bende ortalığı temizledim bi terledim anlatamam dışarı buz gibi ben terliyom akşamda eşin ateşinmi var senin didi yüzümü elledi yanıyon yüzün dedi ölçtüm 36,1 di ama dışardan yüzüm yanıyodu. sabah ölçtüm 36,4 herhalde adet gelcek baksanıza düşük seyrediyo ateş. neyse yağmur şimdilik dindi arkedeşler böyle giderse giderim akşama.
sonuç negatif olucak ama sizlerin hatrına gidiyom valla ben kendim merak etmiyom negatife alıştım çünki. bana kalsa beklerdim 1 hafta daha test için.

ay bi sus ya allah aşkınaa yok adet gelecek yok bilmem ne
gıcık karı

Amaaan yaaa bu kaynanalar olduğu zaman kocalara ne oluyo anlayamıyorum analarının yanında erkeklikleri kabarıyo salla bacım boşversene:)

Güüül yağmur bereketiyle gelsin bebişin inşallah:)

Bizde bu akşam gidicez ist. kaynanamları almaya pazar gittiler dün akşam gelin alın dediler eşim bu akşam için geliriz dedi aman beee ne bileyim:)

ay bi sus ya allah aşkınaa yok adet gelecek yok bilmem ne
gıcık karı

neyaaaaaaaa öyle tabiiii ala aalaaaaaa bak patron geldi zaten sinirliyimm dünkü konuları açmayalımm hırsımı alamadım zaten çıkmak zorunda kaldımm..

hem dün bişi yazmışın gördüm vah vah çocuğa dimişin yiğenimeeeeee ohhhhhh inşallah huyuda bana çekerde millete çektirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…