bennn geldimmmm offya elektrikler gitttt ancak geldi bende ortalığı temizledim bi terledim anlatamam dışarı buz gibi ben terliyomakşamda eşin ateşinmi var senin didi yüzümü elledi yanıyon yüzün dedi ölçtüm 36,1 di ama dışardan yüzüm yanıyodu. sabah ölçtüm 36,4 herhalde adet gelcek baksanıza düşük seyrediyo ateş. neyse yağmur şimdilik dindi arkedeşler böyle giderse giderim akşama.
sonuç negatif olucak ama sizlerin hatrına gidiyom valla ben kendim merak etmiyom negatife alıştım çünki. bana kalsa beklerdim 1 hafta daha test için.
Amaaan yaaa bu kaynanalar olduğu zaman kocalara ne oluyo anlayamıyorum analarının yanında erkeklikleri kabarıyo salla bacım boşversene:)
Güüül yağmur bereketiyle gelsin bebişin inşallah:)
Bizde bu akşam gidicez ist. kaynanamları almaya pazar gittiler dün akşam gelin alın dediler eşim bu akşam için geliriz dedi aman beee ne bileyim:)
bennn geldimmmm offya elektrikler gitttt ancak geldi bende ortalığı temizledim bi terledim anlatamam dışarı buz gibi ben terliyomakşamda eşin ateşinmi var senin didi yüzümü elledi yanıyon yüzün dedi ölçtüm 36,1 di ama dışardan yüzüm yanıyodu. sabah ölçtüm 36,4 herhalde adet gelcek baksanıza düşük seyrediyo ateş. neyse yağmur şimdilik dindi arkedeşler böyle giderse giderim akşama.
sonuç negatif olucak ama sizlerin hatrına gidiyom valla ben kendim merak etmiyom negatife alıştım çünki. bana kalsa beklerdim 1 hafta daha test için.
Güüüül beni dellendirme ben hamilelik testi yaptığımdan 2 gün önce ateşim 35,5ti adet geliyo dedim bak 2 aydır ne adet nede başka bişi:)
inşallah bidenenmmmmm deiğiniz gibi olarrrrr
çok nadir eşimde horozlanır annesinin yanında ama benden lafı yerr mutlaka bida yapamaz. annen var diye böyle horozlanma derim gidicek onlar benle kalcan derim herkesin içinde. esirgemem valla lafımı
Ay kızlar ne olduğunu bende bilsem akşam çay içecektik kaynatam aradı eşime verdim teli sen konuş ben namazımı kılıyım abdestim varken dedim neyse uzun uzun konuştular dertlendi oğluna babası ben kıldım namazı konuştum adamla nasılsın iyimisin sonra işte kardeşi aldı teli verdim eşime onlarla konuştu bana verdi geri teli ben konuştum o arada kaynanam aldı teli napıyosun nasılsın diye benden önce eşim konuştu anasıyla böyle hı tamam falan diye konuştu benimki dedim yine bişey yumurtladı bu ,kaynanam tam bana diyecek şey dedi sonra neyse oğlundan için ona söyledim o anlatır dedi görümceme verdi teli onal hoşbeş ettik teli kapattık sonunda şükür eşime dedim bişey anlatacakmışsın bana annen dedi dedim ne anlatacakmışım diyor ne bileyim tam diyecekti ablana verdi sen anlatırmışın ne olduğunu bilmiyorum dedim hatırlamıyorum dedi insan iki dk önce konuştuğunu unurturmu siz söyleyin söylemedi ısrar ettim sinirlendim sonra hiç konuşmadım yattım kanepede hiç sesim çıkmadı sormadı ne oldu canım niye konuşmuyorsun diye normalde hemen sorar çünkü ben hep konuşurum şen şakrak ondan sonrada saat ondu o sinirle ona söylemeden gittim yattım sabahta tabi sinirim geçmemişti kaldırım bunu hiçbirşey yokmuş gibi konuşuyor benim surat beş karış ve hala ne oldu diye sormuyor kesin benim hoşlanmıycam bişey dedi bu kadın ve söylemiyor sizcede tavrı anormal değil mi?
Canım ateş olayına takılma benimki hep 35 lerde o zaman ben hamile değilmiyim:86: eşimd eban demişti sen yanıyorsun diye öğrenmeden önce tabi o bunu fırsata çevirme derdindeydi ateşini söndürüyüm manasındaama bazende üşüme geliyordu bana ağustosun sıcağında:))
günaydin kizlar
canim ya. bende gicik oluyorum kaynanama falan. aklina getirmemeye calis dicem ama biliyorum annesi yüzünden senin moralioni bozmasi insanin zoruna gidiyor. amaaan bosver sen. ne derse desin kadin ya. aksama söyler heralde esin. yada sen bi sor annen yine ne dedi tasinma olayini mi dedi falan diye agizini bi ara. üf ya cok üzülüyorsun sende canim ya, hic düsünmüyorlar bu gelin hamiledir simdi üstüne gitmiyelim falan diye
abbbooooooooooooooo dövün beni bideeeeeeeee. cidden ölemiydi ateşinnnn bende düşük diyodum. akşam 36,1 di sabah 36,4 dü. dur bakem 2-3 gün devam edim ölçmeye. amaaaa yüzüm gerçekden yanıyodu akşam biliyonuz eşim iktisat yaptı benim üzerimde değişikler konusunda:98::98::98: evdeki profösörüm benim:94:
neyaaaaaaaa öyle tabiiii ala aalaaaaaa bak patron geldi zaten sinirliyimm dünkü konuları açmayalımm hırsımı alamadımzaten çıkmak zorunda kaldımm..
hem dün bişi yazmışın gördüm vah vah çocuğa dimişin yiğenimeeeeee ohhhhhh inşallah huyuda bana çekerde millete çektirir
hanımlar hepinize sevgi dolu bir gün diliyorum günaydınlar efendim :82: :82: :82: :82: :82:
hanımlar hepinize sevgi dolu bir gün diliyorum günaydınlar efendim :82: :82: :82: :82: :82:
anladım cnmmm bakalım hayırlısı neyse o olur..Gülüm benim eşimde öyle diyordu ki diyorum ya sana ben hiç ihtimal vermiyordum gebeliğe biliyonuz:)
Geceleri yanıyon sen diyip uyandırıyyo üstümü başımı değiştiriyodu meger bebişim yakıyomuş beni:)
sus lann bak kocam yanımda zati döveriz seni haa
günaydin kizlar
canim ya. bende gicik oluyorum kaynanama falan. aklina getirmemeye calis dicem ama biliyorum annesi yüzünden senin moralioni bozmasi insanin zoruna gidiyor. amaaan bosver sen. ne derse desin kadin ya. aksama söyler heralde esin. yada sen bi sor annen yine ne dedi tasinma olayini mi dedi falan diye agizini bi ara. üf ya cok üzülüyorsun sende canim ya, hic düsünmüyorlar bu gelin hamiledir simdi üstüne gitmiyelim falan diye
anladım cnmm yaaa zaten hiç ölçmedimki şimdiye kadannn buay. dün eşim diyince baktım hani enfeksiyon oluyomda ateşleniyomya ondanmı acep diye derecede bişi yoktu.
üşümeyi sorma o yüzün yanıyo diyo ben titriyodum o sıra.
neyselem yaaaaa negatife alıştım ben belirtilere takılmıyom sölüyom size ama belirti olarak saymıyom
sende takma kafana canım eşin dayanamaz eninde sonunda yumurtlar derdini merak etme. duyulur yakında sabret bakalım:94:
anladım cnmmm bakalım hayırlısı neyse o olur..
sen nasılsın buarada bulanıyonmu
baksennnn tekbaşına bişi yapamıyon tabi ya didemi alırsın yanına ya kocanıııı tek tek gelsene
hayrola kız ne bu neşegünaydınnnn didemciiikkk bugn cik cik liyim herkeseeeeeahhh patron gelmicekti bugün bu neşeyleeeeeee biii sohbet etseydikde çekseydiniz elimden
naber fıstık iyimisin
günaydın bidenem hoşgeldin
anladım cnmmm bakalım hayırlısı neyse o olur..
sen nasılsın buarada bulanıyonmu
baksennnn tekbaşına bişi yapamıyon tabi ya didemi alırsın yanına ya kocanıııı tek tek gelsene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?