Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Güüüül beni dellendirme ben hamilelik testi yaptığımdan 2 gün önce ateşim 35,5ti adet geliyo dedim bak 2 aydır ne adet nede başka bişi:)

inşallah bidenenmmmmm deiğiniz gibi olarrrrr
çok nadir eşimde horozlanır annesinin yanında ama benden lafı yerr mutlaka bida yapamaz. annen var diye böyle horozlanma derim gidicek onlar benle kalcan derim herkesin içinde. esirgemem valla lafımı

Canım ateş olayına takılma benimki hep 35 lerde o zaman ben hamile değilmiyim:86: eşimd eban demişti sen yanıyorsun diye öğrenmeden önce tabi o bunu fırsata çevirme derdindeydi ateşini söndürüyüm manasında ama bazende üşüme geliyordu bana ağustosun sıcağında:))

Güüüül beni dellendirme ben hamilelik testi yaptığımdan 2 gün önce ateşim 35,5ti adet geliyo dedim bak 2 aydır ne adet nede başka bişi:)

abbbooooooooooooooo dövün beni bideeeeeeeee. cidden ölemiydi ateşinnnn bende düşük diyodum. akşam 36,1 di sabah 36,4 dü. dur bakem 2-3 gün devam edim ölçmeye. amaaaa yüzüm gerçekden yanıyodu akşam biliyonuz eşim iktisat yaptı benim üzerimde değişikler konusunda:98::98::98: evdeki profösörüm benim:94:

Benimki onların yanında horozlanmaz hiç en gıcık olduğum şeydir tam tersi ben horozlanırım ona anasıgilin yanında:)

günaydin kizlar

canim ya. bende gicik oluyorum kaynanama falan. aklina getirmemeye calis dicem ama biliyorum annesi yüzünden senin moralioni bozmasi insanin zoruna gidiyor. amaaan bosver sen. ne derse desin kadin ya. aksama söyler heralde esin. yada sen bi sor annen yine ne dedi tasinma olayini mi dedi falan diye agizini bi ara. üf ya cok üzülüyorsun sende canim ya, hic düsünmüyorlar bu gelin hamiledir simdi üstüne gitmiyelim falan diye

Son düzenleme:
hanımlar hepinize sevgi dolu bir gün diliyorum günaydınlar efendim :82: :82: :82: :82: :82:

anladım cnmm yaaa zaten hiç ölçmedimki şimdiye kadannn buay. dün eşim diyince baktım hani enfeksiyon oluyomda ateşleniyomya ondanmı acep diye derecede bişi yoktu.
üşümeyi sorma o yüzün yanıyo diyo ben titriyodum o sıra.
neyselem yaaaaa negatife alıştım ben belirtilere takılmıyom sölüyom size ama belirti olarak saymıyom

sende takma kafana canım eşin dayanamaz eninde sonunda yumurtlar derdini merak etme. duyulur yakında sabret bakalım:94:

kız allah iyilini versin hal hatır sorsana önce dertlisin tabi bu konuda ondan direk konuya atladın sumrucuk. yarana tuz bastı bu konu dimi

Bunlar bendi elirtecek o olacak bıktım artık ya sürekli diken üstünde olmaktan acaba eşim bugünde memlkete taşınmaktan bahsedeeckmi acaba ailesi yine ne yumurtladı diye düşüne düşüne sıyıracam bir gün çok fena patlıycam hiç kimse için iyi olmayacak dün kaynanamın bacıları ondaymış ne yumurtladılar kim bilir ne soktular aklına aman düğününüz var e oğlun bişey yapmıyormu bilmem ne ben bilirim onların ne diyeceğini sabır çeke çeke sabır kalmadı gerçekten patlıycam kaç gündür iyiyizya hep canım cicim illa bozulacak ay birde ne oldu iki gün önce teflon tenceremin kapağı durduğu yerde tuzla buz olmuş şok oldum:44:

Gülüm benim eşimde öyle diyordu ki diyorum ya sana ben hiç ihtimal vermiyordum gebeliğe biliyonuz:)
Geceleri yanıyon sen diyip uyandırıyyo üstümü başımı değiştiriyodu meger bebişim yakıyomuş beni:)

sus lann bak kocam yanımda zati döveriz seni haa

hanımlar hepinize sevgi dolu bir gün diliyorum günaydınlar efendim :82: :82: :82: :82: :82:

günaydınnnn didemciiikkk bugn cik cik liyim herkeseeeee ahhh patron gelmicekti bugün bu neşeyleeeeeee biii sohbet etseydikde çekseydiniz elimden
naber fıstık iyimisin

anladım cnmmm bakalım hayırlısı neyse o olur..
sen nasılsın buarada bulanıyonmu
sus lann bak kocam yanımda zati döveriz seni haa

baksennnn tekbaşına bişi yapamıyon tabi ya didemi alırsın yanına ya kocanıııı tek tek gelsene

Ay sanmıyorum taşınmyla ilgili olduğunu başka bişey ya bişey olmasa bile niye konuştuğunu söylemiyor o kadar konuşuyor hiçbirşey konuşmadık diyor böyle bir mallık var mı ya zaten şehir değiştirme vaktini bekliyorum ben direk kaynatama diyecem ben yerimden memnunum istemiyorum taşınmak diye zorlarsa açjk açık diyecem aynı şehirde olmak istemiyorum diye kaşınmasınlar

Günaydın hanfendi bu ne kibarlık gözlerim yaşardı

Canım inşaallah hamileliktendir sabırla senide bekliyorum sabret sabret çatladım artık Yok akşamda demesin açıp ben sorucam ne dedin oğlun anlatmadı diye:95:

günaydin abla. ya bir haftadir falan hic rahat uyumuyorum hep rüyalarla ugrasiyorum. dün gecede tuhaf bi rüya gördüm. ayni böyle hamileydim ama ikizim olacakmis. bi oturma odasinda uzaniyorum böyle. annemler falan var iste erken dogum olacakmis heralde falan diye konusuyoruz, iste karnimda yeterince yer yokmus büyüüyormus falan ölye birseyler konusuyorduk. birden baska bi odadayim polisler basiyo evi. beni konusmadigim ablami birde bir kac kadin daha götürüyorlar merkeze. babam falan geliyo iste almaya böyle birsürü akraba geliyo iste hepsi erkek polislerle konusuyorlar bizim kizlar böyle birsey yapmaz falan gibisine kaynatamda var. neyse yine ilk bastaki evde oluyoruz beni yatiriyorlar böyle bi kanepeye hamileyimya. sonra esim geliyo. yüzügü yanima koyuyo benim senin gibisiyle isim olmaz deyip gidiyo. ben bi ciglik atiyorum böyle hickira hickira agliyorum. sonra pesidnen gidiyorum bakiyorum avluda kardesimle araba yikiyorlar ben gidiyorum yanina hem agliyorum hem konusmaya calisiyorum en son böyle kocaman bir damla yas gördüm gözümden akan sonra uyandim hemen. ay abla ne demek ki bi bakiversen. valla geceleride dinlenemiyorum artik ya bu rüyalar yüzünden. gece esim zaten bir kac kez uyandirdi niye sicrayip duruyorsun dua oku bir kactane öyle uyu dedi. okurken uyumusum yine

baksennnn tekbaşına bişi yapamıyon tabi ya didemi alırsın yanına ya kocanıııı tek tek gelsene

tek gelemem kızım var bide onu nire bırakam hıı söyle bakim
bırakamda küçücük bebe tek başına ağlasın mı söylesene

günaydınnnn didemciiikkk bugn cik cik liyim herkeseeeee ahhh patron gelmicekti bugün bu neşeyleeeeeee biii sohbet etseydikde çekseydiniz elimden
naber fıstık iyimisin
hayrola kız ne bu neşe
offf iyi sayılırım dün kocişle didiştik sonra bi sürü ağladım sonaaaa geldi özür diledi 2 de yattım
günaydın bidenem hoşgeldin

hoşbuldum tatlımmm

Evet gülüm bulanıyom helede arabada benim nohut arabaya biner binmez anlıyo başlıyo böğk yapmaya:) Onun dışında çok şükür herşey yolunda ah birde uyku olmasa:)

Didemmm hoşgeldin,
Nimet diyorsun ya bazen gden için iyiyki gitmiş denir diye bu müdürüm önceki için öyle dedirtmişti bakalım yeni gelecek olan ne yapacak oooof offf bari son aylarımda gideydi müdürüm yaaws

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…