saol cnmm onuda anlatayımm ivetttt bebişler perdeeden düşmüş amma bizim salak izmir doktorları bulamadılar bakmak akıllarına gelmedi.haram olsun verdiğim paralar:))
ıspartaya yerleşince orda dr. gitmek kolay bi gidim bakinim dedim o haftada doçentler poliklinikde hasta bakıyomuş benim salak şansım ilk defa yüzüme güldü. ogün bi gittim akşam 5 de çıkabildim ellerinden. kan idrar tahlili ve rahime kamera ile bakcaz dedi ehh iyi dedim ve 1 gün içinde perde çıktı meydana 1 ay içindede ameliyat oldum aldılar benden bir parçamı.33 senedir. saklıyodum onu.
bacımm özele atsana msj msn açtımı kapayasıya yakalanıyom yaaaaaa. açamamkızım kontor yokkk canımmm msn aççç kuşummmmmm
Hııım geçmiş olsun gülüm yaaa benim yengemde 3 bebeğini kaybettikten sonra akıllarına geldi rahimdeki perde aldılar sonra ikiz hamile kaldı ama onları da kaybetti meğer kan pıhtılaşması ve spermlerde şekil bozukluğu varmış ne kadarlıktı senin kayıpların?
yuhuuuuuuu
tam bılgısayar basına oturuom bi iş gelıo yazamadım bir türlü şiştim valla....
nabersiniz hatunlar..
bacımm özele atsana msj Yasakli Site açtımı kapayasıya yakalanıyom yaaaaaa. açamam
hmm geçmiş olsunyaaa zor bi durum. ben kan pht. masına fln baktırdım temiz.ama eşime bakılmadı şimdi tedaviye başlıycamya herhalde bakılır onada.ilk bebek 4,5 aylıkdı erkekdi. 2 ci 1 aylıkdı cnm. snrada kasilikler yaşandı düşünmedik sonrada düşündüyoz şimdi olmuyo 4 aydır.
yengen ikizlere tedaviylemi kaldıydı hamile cnm
bacımm özele atsana msj msn açtımı kapayasıya yakalanıyom yaaaaaa. açamam
hmm geçmiş olsunyaaa zor bi durum. ben kan pht. masına fln baktırdım temiz.ama eşime bakılmadı şimdi tedaviye başlıycamya herhalde bakılır onada.ilk bebek 4,5 aylıkdı erkekdi. 2 ci 1 aylıkdı cnm. snrada kasilikler yaşandı düşünmedik sonrada düşündüyoz şimdi olmuyo 4 aydır.
yengen ikizlere tedaviylemi kaldıydı hamile cnm
bende yeni geldim cnmm sen nasılsınn
iidir ciciş nolsun..işler güçler valla..bulantın nasıl bugun..
Melisa kepeklim hoşgldiniz canlar
Melisa kepeklim hoşgldiniz canlar
evet şekercim bir adet anne eli var ortada ama ben yok ettim onuslm zuzuuu nasılsın bugün..kocana mı kızdın sen yine..sizin kavgada da bi anne eli sezinledim.. :26:
ne diim kolaylar gele..
hoşbuldum cnmm nasılsın
:18:didemmm geçmişi okuyamadım cicim noldu gene eşinlemi tartıştın ayyy.
evet şekercim bir adet anne eli var ortada ama ben yok ettim onu
idare eder şekercim çok sıkılyıorum bugün hiç tadım yok sen nasılsın bulantılar ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?