Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Hııım geçmiş olsun gülüm yaaa benim yengemde 3 bebeğini kaybettikten sonra akıllarına geldi rahimdeki perde aldılar sonra ikiz hamile kaldı ama onları da kaybetti meğer kan pıhtılaşması ve spermlerde şekil bozukluğu varmış ne kadarlıktı senin kayıpların?

kızım kontor yokkk canımmm msn aççç kuşummmmmm
bacımm özele atsana msj msn açtımı kapayasıya yakalanıyom yaaaaaa. açamam

hmm geçmiş olsunyaaa zor bi durum. ben kan pht. masına fln baktırdım temiz.ama eşime bakılmadı şimdi tedaviye başlıycamya herhalde bakılır onada.ilk bebek 4,5 aylıkdı erkekdi. 2 ci 1 aylıkdı cnm. snrada kasilikler yaşandı düşünmedik sonrada düşündüyoz şimdi olmuyo 4 aydır.

yengen ikizlere tedaviylemi kaldıydı hamile cnm

offffff ne tedavisine başlıyon ...sen once bi öğren bebişin konmuş mu göbişine ondan sonra kötü şeyleri çağır..
bence senin secret tedavisi olman lazım cicim..iyi düşünelim ii olsun..ulu orta tedavi dimee bidaaa

Yengeme ameliyattan sonra doktorlar aşılama yaptılar hemen hamile kalsın diye 3 aşılama peş peşe tutmadı sonra sadece 1 gece girilen ilişkide hooop hamile kaldı hemide ikizdiler 1 kız 1 erkek anlatmıştım ya biri 6 haftalıkken diğeri 4 haftalıktı bebekklerin
sonra onlarda düştü Bence senin tedaviye ihtiyacın yok: )

gülümmmmm canımmmm ancak yarın gidebilirimm canım ama şüphelenmiyor da değilim canımmm yhaa böyle olmazdı çünkümmm
sen bu gün gidiyon dimiiiiii canımmmm mutlaka haber ver amaa tamam canımmm

evet şekercim bir adet anne eli var ortada ama ben yok ettim onu

idare eder şekercim çok sıkılyıorum bugün hiç tadım yok sen nasılsın bulantılar ne alemde

vallahi sabahları daha çok oluyo gün boyu geçer gibi oluyo arada ama tamda gitmiyo,ama şunu anladım açken daha çok bulanıyo ama yiyorum sanki yine bulanıyo onu anlıyamadım ay......

kızlar bişi sorcammm üstüne görme nasıl bişey ne zaman olur yani ilk korunmasız ilişkiden kaç gün sonra görülür bilgisi olan var mııı ??????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…