selam kızlar nabersiniz ben çok yorgunum sabahtan beri iş yapıyom,belim ağrıdı karnımda erkenden şişmeye başladığı için,eğilmek bile zor geliyo kasıklarım ağrıyo hemen.
sizlerden ne var ne yok.
ayyy canım bilirim o hüsranlı ayları olsın herşey allahtan tatlım tez zamanda kucağını bebişle doldursun inşallah ayyy böyle sevdiklerimin ölüm haberlerine bende dayanamıyorum rabbim mekanını cennet eylesin inşallah[/QUOTE]hoşbuldum kuzum rabbime şükür iyiyim kahvaltımız yaptık şimdi sizlerleyizzzzz bugün magnezyum ilacımızada başladık bakalım hayırlısı sen nasılsın
saol cnmmm yaaaa heray olduğu gibi hüsran oldu buayda. hayırlısı böyleymiş. evt çok üzüldüm komşumuzada çok severdim kadını kimseye zararı yoktu evladının yüzünden kalp krizi geçirmiş.allah günahlarını affetsin
hoşgeldin canım benim yorma kendini bukadar yavaş yavaş yap olurmu ee nasılsın nasıl olsun buarada
hoşbulduk ciciş ee ne var ne yokds senden kıskandım bende actım müzük belkım keyfımız yerıne gelir.
evhan hosgeldin ciciş..
güül yaşlımıydı komşunuz.kalp krizini üzüntü mü tetiklemiş.
handannn faceye baktık senin ismini bulamadık ay çıkmadı
handannn faceye baktık senin ismini bulamadık ay çıkmadı
tmm hadi öyle olsun. aferin kizlar be bak en kücügünüz benim bana ögretin böyle :)
jesse cook dinliyoz ohhh sakin sakinnnds senden kıskandım bende actım müzük belkım keyfımız yerıne gelir.
evhan hosgeldin ciciş..
slm kızlar bende yemegimi yedim geldim ayyy çok yemişim varya şiştim nasılsınız bakalım
oooh afiyet bal şeker olsun nasılsın canım hoşgeldin buaradaslm kızlar bende yemegimi yedim geldim ayyy çok yemişim varya şiştim nasılsınız bakalım
bulantılarım hafifledi çok şükür,galiba yakında geçicek,ama çok çabuk yoruluyorum nedense.sen nasılsın cnm.
bende yeni evliyim bana bişiler öğretin yaaaaaaaaa
bende yeni evliyim bana bişiler öğretin yaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 126104 kızlar şu resim hoşuma gitti paylaşayım dedim bende yapacam böyle bi foto
hobbaaaaa..anam ne öğretelim biz sana :26: ..neyi bilmion mesela.. :89:
hemen canım hangi konuda bilgi almak istiyorsun hamile kalmak__ kocayı elde tutmak __kaynana dırdırından kurtulmak ne istersin canım
Eki Görüntüle 126104 kızlar şu resim hoşuma gitti paylaşayım dedim bende yapacam böyle bi foto
ortadaki didoşa benzioo
bu mevzuularda yüksek lisans yapmış gibi bi haliniz var
ds senden kıskandım bende actım müzük belkım keyfımız yerıne gelir.
evhan hosgeldin ciciş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?