Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

hoşgeldin canım benim yorma kendini bukadar yavaş yavaş yap olurmu ee nasılsın nasıl olsun buarada

slm kızlar bende yemegimi yedim geldim ayyy çok yemişim varya şiştim nasılsınız bakalım

ayyy canım bilirim o hüsranlı ayları olsın herşey allahtan tatlım tez zamanda kucağını bebişle doldursun inşallah ayyy böyle sevdiklerimin ölüm haberlerine bende dayanamıyorum rabbim mekanını cennet eylesin inşallah[/QUOTE]

iyidir tatlımmm ne olsun ya işyerinde oturuyorum işte müzik dinliyom kızımda sakinliyo böylece uykusuzum halsizim eve gitmek istiyorum

ds senden kıskandım bende actım müzük belkım keyfımız yerıne gelir.

evhan hosgeldin ciciş..

güül yaşlımıydı komşunuz.kalp krizini üzüntü mü tetiklemiş.
jesse cook dinliyoz ohhh sakin sakinnn

slm kızlar bende yemegimi yedim geldim ayyy çok yemişim varya şiştim nasılsınız bakalım

hoşgeldin kuşummmmm idare eder işte bende yemekten geldim az önce

oooh afiyet bal şeker olsun nasılsın canım hoşgeldin buarada

bulantılarım hafifledi çok şükür,galiba yakında geçicek,ama çok çabuk yoruluyorum nedense.sen nasılsın cnm.

aman iyi bari nasıl olsun tatlım belli olmuyo bi bakıyosun bi iyiyim bi bakıyosun ye çıkar modundayım ama rabbime çok şükür iyiyim diyeyim canım o yorgunluk oluyo bazen hiçbişey yapmıyorum düşün

kızlar şu resim hoşuma gitti paylaşayım dedim bende yapacam böyle bi foto

ds senden kıskandım bende actım müzük belkım keyfımız yerıne gelir.

evhan hosgeldin ciciş..

güül yaşlımıydı komşunuz.kalp krizini üzüntü mü tetiklemiş.

yok cnm yaaaa yaşlı deildi. orta halli. 3 çocu var 2 si evli evli olan oğlan kumar borcu yapmış alacaklılarda ayandan vurmuş oğlanı hastanede bugün ameliyata gircekmiş. kadında evde gece düşüne düşüne fenalaşmış sabaha karşı kalbi sıkışmış şekerde vardı. ambulansda gecikmiş yetişememiş ambulans merdivende ölmüş. hala şokdayım. ambulansdada hata var 7 dk da gelmesi lazım 45 dk da gelmiş.erken gelse kurtulcakdı belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…