Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

takdir ilahi canım
alacak nefesi yiyecek ekmeği kalmamış bence allah kalanlara sabır versin

hamileik konusunda olmasada diger konularda yüksek lisans yaptım sayılır:92::92:
hey maşallah yavrummmmmmmmmm

Allah rahmet eylesin.işte vakit gelince herşey üstüste gelir.. üzüntü ne kadar yıpratıyor insanı demekkı baksana.

laaaaaaan nörüyonuz karılarrrrrrrrrrrrrrrrr hepiniz burda maaşallahben fazla kalamıyacam ama bi merhaba deyim dedim kızım hastalandııııyatıyooo ateşi düşmüyo uyumadık bütün gece çok üzüldüm bi görseniz dudakları ateş kırmızısı nası tatlı duruyo yaaaa ben ço köüzgünüm kız güüül senin tahlil işi ne oldu aceppp0 ben kaçırdım oblümleriii

ay canımmm kıyamam çok geçmiş olsun canım benim inşallah hemen iyileşir

♥♥♥25+0 olduk prensesim sedefimle ♥♥♥ 41 kere maşallah bizeeee :)

senlen ugrasmazsam işim rast gitmez.
anam hiiç çekilmiş fotografım yok desem inandırıcı olur mu bılmem amma yok emın ol, du bakalım aksam kocişle çekiniriz belkim.

senlen ugrasmazsam işim rast gitmez.
anam hiiç çekilmiş fotografım yok desem inandırıcı olur mu bılmem amma yok emın ol, du bakalım aksam kocişle çekiniriz belkim.

çekin bacım ya valla merk ediyom ben seniii böyle şahane bi zeka hangi bedende acep diye

sungerim bopum geçmiş olsun bacım allah şifa versinnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…