ayyy toplu resimmi çekildinizzz ne güsel göbüşleriniz öyle
süngeer gelmiş geçmiş olsun allah acil şifa versin yavruna.
adama nasıl davranıyım her dediğinde ok mi diyim ne yapıyımm :)
adama nasıl davranıyım her dediğinde ok mi diyim ne yapıyımm :)
♥♥♥25+0 olduk prensesim sedefimle ♥♥♥ 41 kere maşallah bizeeee :)
aaa ölesin işte kızım nasıl cvplar veriyonyuuh afır yuuh..en şişmanda beni mi şeçtin yanii.takdir ediyorum seni..intikamım acı olacak haberin olsun..
sponge bob geçmiş olsun kuzum ..severim senin kızını..
didoş 'şahane' :26: 'zeka' :26: ben miisana en kısa sürede bedenimi gösterteyim o zaman..
slm ttalım hoşgeldinnnnnnnnnslm kızlarr naber resim güzelmiş hakkaten
bu konuyu zannımca ben cvp lamalıyım şöyle anlatayım canım kendini ezdirmeyecek kadar evet de pısırık suskun bişey olma canım yatak ta çogunlukta ok de ama bazende naz yap ona ilgi göster acık oynaş onlan birlikte vakit geçirmeyi tercih et çok fazla sıkma ama çok rahatta bırakma ara sıra ona süprizler yap hep seni özlemesini sağla bazende çocuk gibi ol şımar
hemen canım hangi konuda bilgi almak istiyorsun hamile kalmak__ kocayı elde tutmak __kaynana dırdırından kurtulmak ne istersin canım
gül abla bak orda senle bende varımmmmmmm bu arda acık işim var hemen geliyom dünürüm kızma ama sen dedinya iyi bakıyom diye o yüzden en güzelini seçtim
çok yediğim doğruuu ...amaa sor bir sor yedim ama neden yedim... :89:
gül abla bak orda senle bende varımmmmmmm bu arda acık işim var hemen geliyom dünürüm kızma ama sen dedinya iyi bakıyom diye o yüzden en güzelini seçtim
ay saol dünürüm yani bu resmin bedeli olatak biraz daha altın istiycem kusura bakma yaniiiiiiiiiii
hoşbuldum didemcim
ben sığmamki oraya herhal ama sizde beşizden farkınız yok baksana göbekleresen beşizlerle nasıl olcan aceppp
sağol bacım amin sen ne yaptın kızzzz tahlil işini dedim cevap yok olmaz böyleee
bu konuyu zannımca ben cvp lamalıyım şöyle anlatayım canım kendini ezdirmeyecek kadar evet de pısırık suskun bişey olma canım yatak ta çogunlukta ok de ama bazende naz yap ona ilgi göster acık oynaş onlan birlikte vakit geçirmeyi tercih et çok fazla sıkma ama çok rahatta bırakma ara sıra ona süprizler yap hep seni özlemesini sağla bazende çocuk gibi ol şımar
kızlaaaar öptüm kuşumla ilgilenmem lazım kendinize iyi bakınnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?