Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

yuuh afır yuuh..en şişmanda beni mi şeçtin yanii.takdir ediyorum seni..intikamım acı olacak haberin olsun..

sponge bob geçmiş olsun kuzum ..severim senin kızını..

didoş 'şahane' :26: 'zeka' :26: ben mii sana en kısa sürede bedenimi gösterteyim o zaman..

adama nasıl davranıyım her dediğinde ok mi diyim ne yapıyımm :)

bu konuyu zannımca ben cvp lamalıyım şöyle anlatayım canım kendini ezdirmeyecek kadar evet de pısırık suskun bişey olma canım yatak ta çogunlukta ok de ama bazende naz yap ona ilgi göster acık oynaş onlan birlikte vakit geçirmeyi tercih et çok fazla sıkma ama çok rahatta bırakma ara sıra ona süprizler yap hep seni özlemesini sağla bazende çocuk gibi ol şımar

ayyy toplu resimmi çekildinizzz ne güsel göbüşleriniz öyle

süngeer gelmiş geçmiş olsun allah acil şifa versin yavruna.

aaa ölesin işte kızım nasıl cvplar veriyon
evettt en şişkoda sensin kabul et yani nasıl yiyiyon obezzzzz
slm kızlarr naber resim güzelmiş hakkaten
slm ttalım hoşgeldinnnnnnnnn

yuuh

hemen canım hangi konuda bilgi almak istiyorsun hamile kalmak__ kocayı elde tutmak __kaynana dırdırından kurtulmak ne istersin canım

hmile kalmak bi de kocayı elde tutmakkkk kaynana dırdırı yok çok şükür yanımda diil uzak diyarlarda :))

kızlaaaar öptüm kuşumla ilgilenmem lazım kendinize iyi bakınnnnnnn

sen beşizlerle nasıl olcan aceppp
ben sığmamki oraya herhal ama sizde beşizden farkınız yok baksana göbeklere
sağol bacım amin sen ne yaptın kızzzz tahlil işini dedim cevap yok olmaz böyleee

işime gelmiyo herhal cevap vermek sinirden ne olcak bacım kocamannnnnnnnnnnn bir negatiffffff yok bişey yaneee

benim adam yatağa uzanır 2 dak sonra rüya görüyodur.o yüzden naza vakit bırakmıyorki yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…