Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Yok canım üstten bakıyo bana hep:)

Hahahh ben tam olmuşum valla:)

Geçmiş olsun kuzum

♥♥♥25+0 olduk prensesim sedefimle ♥♥♥ 41 kere maşallah bizeeee :)

Maşallah size bakalım oooh kucağına al inşallah:)

hoşbuldum didoşşşş nassın kızzzzz

Hoşgeldin canım:)

Kızlar gül beşizlere hamile bakın:)

Eklentiler

• $Gül.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 12
neden kuşummmmmmmmmm

canm bu ay klomen içtim doktor yumurtların iyi geişmiş dedi iğne yapmadı kendiliğimden çatlar dedi çatladı heralde ondan diyorum inşallah bide ben dış gebelik geçirdim sağ tüpümde o tarafım ağrıyoooo sızlıyo resmennn

herşeyin hayırlısı olsun canım umarım Allah en kısa zamanda nasip eder sana

ay tatlımmm yumurtaların çatlamasından kaynaklıdır o aklına kötü şeyle getirme iyi düşün iyi olsun

zuhalcim klomen veya herhangi bi tedavi alırken kesinlikle ilaç kullanılmaz söylemedimi dr un ilaç spermleri öldürüyo sakın bi daha ilaç falan alma tamam mı

zuhalcim klomen veya herhangi bi tedavi alırken kesinlikle ilaç kullanılmaz söylemedimi dr un ilaç spermleri öldürüyo sakın bi daha ilaç falan alma tamam mı

canm doktorum sölemedi yumurtlama döneminde ağrılar olur dedi ağrı kesici al geçmezse gel dedi zararlı olduğunu bilmiyodum bu dönemde sölediğin için sağol

Zuhal ağrı olduğu yerde çatlama vardır bacım) Tecrübe konuşuyo ateşlendinmi hiç?

Buda gülün doğumdan sonraki hali:)

Eklentiler

• $kirmizi-elbiseli-sisman-guzel_3.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 14
kiz didem sana sorayim bari. senle ayniyiz sayilir. kiz benim gecen haftadan beri sag kaburgamin altinda böyle bi baski var ya. et kirilinca agri olurya ayni öyle ama sürekli. 1-2 gün gecmisti ama bugün yine cok kltü ya hele oturunca. sendede oluyo mu? yada bi bilgin var mi normal mi diye. nette hamileligin son 3 aylarinda öyle agri olur yaziyo ama yinede size sormak istedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…