hoşbuldum didoşşşş nassın kızzzzz
kız benim ilk bebegim gelişmemiş oldugu halde 6 hafta 2 günlükken bile kalp atışı vardı ayrıca bu bebegimde de ilk muayenem tesadüf eseri 6+2 idi ve kalp atışını görmüştü bende görmüştüm. alttan mı bakıyor doktor üsttenmi
Eki Görüntüle 126107 kızlra resme tekrar bakın bi
laaaaaaan nörüyonuz karılarrrrrrrrrrrrrrrrr hepiniz burda maaşallahben fazla kalamıyacam ama bi merhaba deyim dedim kızım hastalandıııı yatıyooo ateşi düşmüyo uyumadık bütün gece çok üzüldüm bi görseniz dudakları ateş kırmızısı nası tatlı duruyo yaaaa ben ço köüzgünüm kız güüül senin tahlil işi ne oldu aceppp0 ben kaçırdım oblümleriii
♥♥♥25+0 olduk prensesim sedefimle ♥♥♥ 41 kere maşallah bizeeee :)
hoşbuldum didoşşşş nassın kızzzzz
iyiyim şekercimmmmm çalışmaya çalışıyommmm sen nassınnnnn
benim konu noldu millet huuu
kötüyüm didoşşşş karnım ağrıyooooooooooooo:2::2::2:
neden kuşummmmmmmmmm
Kuşum yeni evli olduğun için herşeyi yapmak istiyorsundur eminim ama sakın kendini ezdirme:)
canm bu ay klomen içtim doktor yumurtların iyi geişmiş dedi iğne yapmadı kendiliğimden çatlar dedi çatladı heralde ondan diyorum inşallah bide ben dış gebelik geçirdim sağ tüpümde o tarafım ağrıyoooo sızlıyo resmennn
canm bu ay klomen içtim doktor yumurtların iyi geişmiş dedi iğne yapmadı kendiliğimden çatlar dedi çatladı heralde ondan diyorum inşallah bide ben dış gebelik geçirdim sağ tüpümde o tarafım ağrıyoooo sızlıyo resmennn
herşeyin hayırlısı olsun canım umarım Allah en kısa zamanda nasip eder sana
zuhalcim klomen veya herhangi bi tedavi alırken kesinlikle ilaç kullanılmaz söylemedimi dr un ilaç spermleri öldürüyo sakın bi daha ilaç falan alma tamam mı
Buda gülün doğumdan sonraki hali:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?