kiz didem sana sorayim bari. senle ayniyiz sayilir. kiz benim gecen haftadan beri sag kaburgamin altinda böyle bi baski var ya. et kirilinca agri olurya ayni öyle ama sürekli. 1-2 gün gecmisti ama bugün yine cok kltü ya hele oturunca. sendede oluyo mu? yada bi bilgin var mi normal mi diye. nette hamileligin son 3 aylarinda öyle agri olur yaziyo ama yinede size sormak istedim ben
Zuhal ağrı olduğu yerde çatlama vardır bacım) Tecrübe konuşuyo ateşlendinmi hiç?
ebuşcum nasılsın kuzucum..
evet tatlım oluyo çünkü bebiş artık yukarda kaburgalara bile baskı yapıyo hatta benimki bazen sol kaburgamı tekmeliyo nasıl canım acıyo anlatamam
bayılmışın benim antep fotolarıma yakın olsan o fincandan yaptırır gönderirim sana
zeynepp naber ciciş,nasılsın gittinmi dr yakında
zeynepp naber ciciş,nasılsın gittinmi dr yakında
kiz antep güzel hakketten ha. canli gitmedim hic ama insallah giderim bi ara. yani bence oralar böyle cok sicak geliyo bana. konusmalari, pazarlarda kurularin asilisi falan filan yani benim hosuma gidiyo. ben o fincani elin yanmasin diye cafede öyle icine koyuyorlar saniyordum. o yapilimiymis? vaybe.
ay valla oturunca daha cok agriyo ya. deminden beri deli gibi dolasip duruyom ofiste.
ebuşcum nasılsın kuzucum..
kepeklimmm senin bebişinde arada çok hareketli olup arada duruyomu
Arkadaşlar geciken adetim dün akşam oldu sonunda. Fakat sabah çok afedersiniz et parçacıkları gibi 2 parça düştü nedir sizce gece de çok sancılıydım
bakırdan yapılıyo onun dışı tatlım böle işlemeli işlemeli tabaklarıda var elin yanmasın diye değil hoş görüntü için
sen doktora gidince yinede bi sor
bebişin hareketleri nasıl tatlım sende arada sıklaşıp arada azalıyomu mesela dün akşamdan bu yan abizim kız fazla hareket li değil korkuyorum bende öyle olunca
Arkadaşlar geciken adetim dün akşam oldu sonunda. Fakat sabah çok afedersiniz et parçacıkları gibi 2 parça düştü nedir sizce gece de çok sancılıydım
haftaya sali gidicem doktora bakalim. bi sorayim.
evet oluyo bazen. sabahtan beri kipir kipir aksamlari azaliyo. simdi mesela masada oturunca karnimda masaya degince daha cok farkediyom. aksamlari heralde yemektir sudur budur derken fazla fark edemiyo galiba insan. iste gecen kaydigimda korktum bende Allah korusun hissetmiyorum sandim. doktorda gördünce rahatladim. ama gecen haftadan beri güclendi sanki sipa. daha cok tekmeliyo herkülüm benim
dıdoşuum dediğin gibi hiiç hali belli olmuyor.kimi zaman içimi yırtmaya çalıştığını düşünüyorum,kimi zamanda sesleniyorum bana mısın demiyor.ama gündüz ben genelde ayakta dolandıgımdan uyuyor galıba aksam ne zaman kı yemek yıyıp uzansam fır donuyor.
akşamdan bu yana herzamanki gibi hareketli değil arada bi oynuyo bunalıma girdim yine
Ayy tşkler rahatlattınız benii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?