Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

evet tatlım oluyo çünkü bebiş artık yukarda kaburgalara bile baskı yapıyo hatta benimki bazen sol kaburgamı tekmeliyo nasıl canım acıyo anlatamam
bayılmışın benim antep fotolarıma yakın olsan o fincandan yaptırır gönderirim sana

kiz antep güzel hakketten ha. canli gitmedim hic ama insallah giderim bi ara. yani bence oralar böyle cok sicak geliyo bana. konusmalari, pazarlarda kurularin asilisi falan filan yani benim hosuma gidiyo. ben o fincani elin yanmasin diye cafede öyle icine koyuyorlar saniyordum. o yapilimiymis? vaybe.
ay valla oturunca daha cok agriyo ya. deminden beri deli gibi dolasip duruyom ofiste.

zeynepp naber ciciş,nasılsın gittinmi dr yakında

melis canım nasılsın bugün benim kasıgımda bir agrı var ya
korkuyorum sende de böyle oluyormu hiç. fırsat bulursam doktara gidicem bugün. arada girip çıkıyor. gaz olabilirmi sürekli bakıyorum kanama varmı diye şimdilik çok şükür yok ya düşük tede böyle agrımıştı sanki

bakırdan yapılıyo onun dışı tatlım böle işlemeli işlemeli tabaklarıda var elin yanmasın diye değil hoş görüntü için
sen doktora gidince yinede bi sor
bebişin hareketleri nasıl tatlım sende arada sıklaşıp arada azalıyomu mesela dün akşamdan bu yan abizim kız fazla hareket li değil korkuyorum bende öyle olunca

Arkadaşlar geciken adetim dün akşam oldu sonunda. Fakat sabah çok afedersiniz et parçacıkları gibi 2 parça düştü nedir sizce gece de çok sancılıydım

kepeklimmm senin bebişinde arada çok hareketli olup arada duruyomu

dıdoşuum dediğin gibi hiiç hali belli olmuyor.kimi zaman içimi yırtmaya çalıştığını düşünüyorum,kimi zamanda sesleniyorum bana mısın demiyor.ama gündüz ben genelde ayakta dolandıgımdan uyuyor galıba aksam ne zaman kı yemek yıyıp uzansam fır donuyor.

Arkadaşlar geciken adetim dün akşam oldu sonunda. Fakat sabah çok afedersiniz et parçacıkları gibi 2 parça düştü nedir sizce gece de çok sancılıydım

Canım normal o her ay aynı adet olmazsın o parçalar genelde üşütünce olur. Hayırlısı olsun ne diyelim.

haftaya sali gidicem doktora bakalim. bi sorayim.
evet oluyo bazen. sabahtan beri kipir kipir aksamlari azaliyo. simdi mesela masada oturunca karnimda masaya degince daha cok farkediyom. aksamlari heralde yemektir sudur budur derken fazla fark edemiyo galiba insan. iste gecen kaydigimda korktum bende Allah korusun hissetmiyorum sandim. doktorda gördünce rahatladim. ama gecen haftadan beri güclendi sanki sipa. daha cok tekmeliyo herkülüm benim

Son düzenleme:

evet her adetin mıktarı ve kıvamı bir olmuyor canım.bu seferki biraz yogun olmus olabılır.
baska bısey dusunupte canını sıkma bence.

ay valla bugün kaburgam cok fena. nette okudum simdi kaburga kismini sikmayacak seyler giyilmesi iyi olurmus sütyenimin dügmeslerini actim bakalim biraz azalacak mi.
ha birde kizlar sizinde gögüslerde böyle mor gibi cizgiler olustu mu? ben hep kremliyorum ama yinede var öyle cizgiler. sadece görülüyor ama yani dokununca elinle üstünden gecince hic belli degil. birde simdilik ne kadar emzirmeyi düsünüyorsunuz?

akşamdan bu yana herzamanki gibi hareketli değil arada bi oynuyo bunalıma girdim yine

akşamdan bu yana herzamanki gibi hareketli değil arada bi oynuyo bunalıma girdim yine

kuşum üzülme yaw bende öyleyim gerçi ama inan bu sıpalar bizimle oynuyo
bak benim ki 2 gün önce karnımda delik açacak sandım o kadar tekmeledi ki anlatamam
ama 2 gündür gayet normal yine tekmeliyo ama o kadar deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…