kuşum üzülme yaw bende öyleyim gerçi ama inan bu sıpalar bizimle oynuyo
bak benim ki 2 gün önce karnımda delik açacak sandım o kadar tekmeledi ki anlatamam
ama 2 gündür gayet normal yine tekmeliyo ama o kadar deil
urfa merkezdeyim cnm özel bir şirkette muhasebede çalışıyom.yenişehir de oturuyom.sen nerde çalışıyon nerde oturuyon kız?kız sarı sen nerde çalışıyon bakim bide nerde oturuyon bildiğim bi yerdemi bakim
şimdiden parmaklarında oynatıyolar bizi kuzular
urfa merkezdeyim cnm özel bir şirkette muhasebede çalışıyom.yenişehir de oturuyom.sen nerde çalışıyon nerde oturuyon kız?
slmm kıslarr nasılsınız görüşmeyeli bebeciklerinizin kıpırdamalarını konuşuyosunuz anladığım kadarıyla bende bişi sorucamm nasıl anlıyosunuz kulağını elini diyolar sert olursa ya kafası ya poposu ama diğerlerini anlamıyorum
şimdiden parmaklarında oynatıyolar bizi kuzular
hemide nasıl doğunca daha fena olcaklar ama
canım ben suruçta çalışıyorum maalesef bu yüzdende burda oturuyorum
yenişehirde haa bizde eskiden m.akifte oturuyorduk
slmm kıslarr nasılsınız görüşmeyeli bebeciklerinizin kıpırdamalarını konuşuyosunuz anladığım kadarıyla bende bişi sorucamm nasıl anlıyosunuz kulağını elini diyolar sert olursa ya kafası ya poposu ama diğerlerini anlamıyorum
hoşgeldin canım nerelerdesin kaç zamandır
walla canım benim kız bikaç kez elime geldi ama neresi olduğunu bilemedim
ama tekmelerin maşallahı varr
ne iş yapıyon kız? ailen demi suruçta?
slm tatlım hoşgeldin valla benim nazlı prenses yüzünden biraz bunalımdayım
valla tatlım bende en fazla poposunu kafasını bazende ayaklarını ayırt ediyom
inanma tatlım ya dediklerinin hiçbiri tutmuyo görüyon işte benim karnım ne kadar sivri ama kız yanivalla öyle kiz. ama korkma sen bende cok korkmustum hatta kaydiktan sonra hissediyordum ama ya midemse ya bagirsaklarsa falan diye kendi kendimi korkuttum. hatta gögüslerimi siktirdim aciyordu hala ama kendi kendime ya sonra sonra gögüsler normallesiyorsa falan dedim kendi kendime kurdum cözdüm iyice korkuttum kendimi gittim doktora rahatladim. inanirmisin kiz mi erkek mi diye merak ederya insan öyle korkunca insan anliyo ne olursa olsun bebegin sagligindan daha önemlisi yok. kipirdadigini gördüm, kalbinin attigini gördümya üstümden bi ton yük düsmüs gibi oldu.
neyse korkutma iste kendini. birak bazende dinlensin karnin kiz. tekmeliye tekmeliye kocaman etmis zaten karnini. benim fazla yok ya yani varda cok kocamancanam degil.
bu arada didem derlerya oglan olunca annenn karni sivri olur diye. e seninkide bence baya sivri ama kiz. ben bu denilenlerin hicbirine inanmiyorum artik
o daha ne güclenecek. ilk basta böyle sereme gibiydi sonra böyle hareketleri belli oluyordu icimde simdide masallah tekme üstüne tekme. hemde nasil sert.
hoşgeldin canım nerelerdesin kaç zamandır
walla canım benim kız bikaç kez elime geldi ama neresi olduğunu bilemedim
ama tekmelerin maşallahı varr
ayaklari olunca byöle sert ama kücük bir yeri hissediyorsun kafasi olunca birden böyle bi agri gibi hissediyorsun demi. yani bende öyle
maşallah bebişinene güsel RABBİM her isteyene tez zamanda yaşatsın inşallah ben çok meraklanıyorum acaba şimdi napıyo neresi neremde diye ben doktora gidincede bebişimi göremiyorum net olarak siz görebiliyo musunuz 11 haftalıkken heryerini seçmiştim ablamın doktoruna gittiğimde ama kendi doktorumda farkedilmiyo acaba ıultrason cihazından mı?
efnan kuzum hosgeldiin..
anacım bende ayy ayagı ayy kafası dıye sallayıp duruyom ama anacım bence mumkun deıl ya neresi oldugunu cozmek.gecenlerde bı kızın yazdıgını okumustum gunlerce kocasına sevdırmıs bak bebısımızın kafası dıye.ultrasonda farketmıslerkı kafası deıl popisiymiş :))
büyüdükçe ekrana sığmıyolar tatlım küçükken bende heryerini ayırt ediyodum ama artık bişey anlamıyorum ne neresi doktor söylüyo öyle çözüyom
hahaha süper valla biz kafası falan diye sevmiyozz dediğin gibi anlaşılması mümkün değil acaba son aylarda daha da mı belirgin olur
ultrason resimlerindende bişi analmıyorumm canımm ablamınn bebişinin resimleri çok netti doğumdan 15 gün önceki resmini gördüm sonra doğunca tıpa tıptı bebk bizimki net değil sankii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?