amin canım rabbim herkese yaşatsın bu duyguyumaşallah bebişinene güsel RABBİM her isteyene tez zamanda yaşatsın inşallah ben çok meraklanıyorum acaba şimdi napıyo neresi neremde diye ben doktora gidincede bebişimi göremiyorum net olarak siz görebiliyo musunuz 11 haftalıkken heryerini seçmiştim ablamın doktoruna gittiğimde ama kendi doktorumda farkedilmiyo acaba ıultrason cihazından mı?
efnan kuzum hosgeldiin..
anacım bende ayy ayagı ayy kafası dıye sallayıp duruyom ama anacım bence mumkun deıl ya neresi oldugunu cozmek.gecenlerde bı kızın yazdıgını okumustum gunlerce kocasına sevdırmıs bak bebısımızın kafası dıye.ultrasonda farketmıslerkı kafası deıl popisiymiş :))
slm kızlar aranıza yeni katıldım 4 buçuk yaşında 1 tane kızım var ve 4 aydır korunmuyorum bu ay adetime daha 9 gün var ama kasıklarımda ara ara adet olcakmışım gibi sancım oluyo göğüslerimde acıyo ve midem bulanıyo sizce hamilemiyim yoksa pisikolojik mi anlayamadım 9 gün daha beklemek işkence gibiiii
o zaman ablanın doktorunun ultrasonu çok iyi yenilerdendir resimlerde şimdi doktor hep yüzünü çekip veriyo şimdi bana o net seçiliyo
kıslarr ya istanbul avrupa yakasında oturanlar hangi hastanede doğum yapacaksınız burada ki özel hastaneler çok fazla katkı alıyolar oysaki ablam 3 ay önce doğumyaptı kayseride 70 lira ödedi sadece katkı almayan hastane var mı bide süleymaniye semiha şakir kadın doğum hastanesini tavsiye ediyolar bu hastaneyi bilen var mı?
sen de doktora ppisini napcam biz pipi manyağı değiliz yüzünü çekip vereeeeedur bende yüzünü isteyimm bizimki 2 dir pipisini çekip veriyo bize
iyi akşamlar kuşummmmm kendijnize iyi bakınkızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar a.e.o öpüldünüzz
ttalım ben avrupa yakasındayım avcılar medicana internationale gidiyorum ve doğum ücretleri normal 500 sezeryan 800 ben katılım payını düşük alan bi hastane duymadım daha istanbulda antptede 100 150 tl ye millet özel hastanelerde doğum yapıyo anlamıyorum valla
sanırım beylikdüzü medlife da 200 tl normal doğum en düşük orayı duymuştum
kiz dogumada mi para aliyorlar? yu be. valla türkiyedekiler bunlara ramen iyi dogruuyo valla. burda cok sükür ödemiyoruz hicbirsey
ttalım ben avrupa yakasındayım avcılar medicana internationale gidiyorum ve doğum ücretleri normal 500 sezeryan 800 ben katılım payını düşük alan bi hastane duymadım daha istanbulda antptede 100 150 tl ye millet özel hastanelerde doğum yapıyo anlamıyorum valla
sanırım beylikdüzü medlife da 200 tl normal doğum en düşük orayı duymuştum
canım medical parkta fiyatlar yılbaşından önce normal 165 lira ama özel oda istersen +100 yani 265 liraydı sezeryan 285 lira özel oday olursa + 100 lira yani 385 liraydı alt komşum medical hospitalde yaptı 300 lira ben de daha azını duymadımm valla
kiz dogumada mi para aliyorlar? yu be. valla türkiyedekiler bunlara ramen iyi dogruuyo valla. burda cok sükür ödemiyoruz hicbirsey
SELAMMMM
nerde oo zey zeyyyyyy öldürecem onu.bana benzettiğini sandığı halbuki burdaki hamişlerin resmi olan 2 resim koymuş kopyaladım pc meeee. görün sizzzz sizlere nasıl hazırlim oresimleri.
kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar a.e.o öpüldünüzz
kıslarr kaçtım ben biraz eve bakıyımm akşam oluyo hala işler duruyo sonra görüşürüz
valla çok uygunmuş tatlım yaaa
snin doktor hangi hastanede sen doktoruna yaptırmıycanmı doğumu doktormu değiştirmeyi planlıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?