Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

amin canım rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu
canım artık büyüdüler her yeri aynı anda görünmüyor ultrasonda ama neresi olduğu farkediliyo tabi
belki sizin ultrason iyi deildir

ay çok hoşmuş yaa

canım hoşgeldin bence bu belirtiler için daha çok erken canım
inş. rabbim tez zamanda verir bebişini

kıslarr ya istanbul avrupa yakasında oturanlar hangi hastanede doğum yapacaksınız burada ki özel hastaneler çok fazla katkı alıyolar oysaki ablam 3 ay önce doğumyaptı kayseride 70 lira ödedi sadece katkı almayan hastane var mı bide süleymaniye semiha şakir kadın doğum hastanesini tavsiye ediyolar bu hastaneyi bilen var mı?

selam kızlar,
topic de açtım ama cevap yok meraktan çatlıcam kasık ağrısı hamilelik belirtisi olabilir mi ? adetime 10 gün var daha. 2 gün önce ovulasyon günümde adet sancısı gibi bir ağrı oldu. kan testi yaptırsam çıkar mı?

ttalım ben avrupa yakasındayım avcılar medicana internationale gidiyorum ve doğum ücretleri normal 500 sezeryan 800 ben katılım payını düşük alan bi hastane duymadım daha istanbulda antptede 100 150 tl ye millet özel hastanelerde doğum yapıyo anlamıyorum valla
sanırım beylikdüzü medlife da 200 tl normal doğum en düşük orayı duymuştum

kiz dogumada mi para aliyorlar? yu be. valla türkiyedekiler bunlara ramen iyi dogruuyo valla. burda cok sükür ödemiyoruz hicbirsey

kiz dogumada mi para aliyorlar? yu be. valla türkiyedekiler bunlara ramen iyi dogruuyo valla. burda cok sükür ödemiyoruz hicbirsey

devlet hastanesine gidersen para almıyolar ama özel hastaneler para alıyo tatlım
maaleseffff türkiyede yaşamak bu işte adamın biri çıkıp en az 3 çocuk demeyi biliyo ama söyletme şimdi beni

canım medical parkta fiyatlar yılbaşından önce normal 165 lira ama özel oda istersen +100 yani 265 liraydı sezeryan 285 lira özel oday olursa + 100 lira yani 385 liraydı alt komşum medical hospitalde yaptı 300 lira ben de daha azını duymadımm valla

SELAMMMM
nerde oo zey zeyyyyyy öldürecem onu. bana benzettiğini sandığı halbuki burdaki hamişlerin resmi olan 2 resim koymuş kopyaladım pc meeee. görün sizzzz sizlere nasıl hazırlim oresimleri.

valla çok uygunmuş tatlım yaaa
snin doktor hangi hastanede sen doktoruna yaptırmıycanmı doğumu doktormu değiştirmeyi planlıyon

SELAMMMM
nerde oo zey zeyyyyyy öldürecem onu. bana benzettiğini sandığı halbuki burdaki hamişlerin resmi olan 2 resim koymuş kopyaladım pc meeee. görün sizzzz sizlere nasıl hazırlim oresimleri.

vay be nehışımla geldin sen böleeeeeeeeeee
benziycen işte sende öle olcannnn

valla çok uygunmuş tatlım yaaa
snin doktor hangi hastanede sen doktoruna yaptırmıycanmı doğumu doktormu değiştirmeyi planlıyon

medical parkta tuba becerik dotorum iyi ama her ihtimale karşı ikinci bi hastane ayarlamak istiyorumm canımm son an sezerya falan demezse devam derse değişirim belkimm

kizlar burda sancin baslayinca hastaneye gidiyorsun artik kim varsa o yaptiriyo dogumu. eger özellikle bi doktor yada bi ebe istiyorsan ona haber veriyorsun o geliyo ama onu kendin ödüyorsun. fiyatinida daha önce doktorla yada ebeyle iste anlasiyorsun. burda böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…