Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

yok didoş canım çekmedi ole şifa olsun diye yeseydim dedim :))

afiyet olsun starcım ..hamılelerın mutlaka bır gun baklıyat yemesı gerekırmıs zaten aklında bulunsun..

sarı beybi sana da afiyet olsun cınım..ne yedin ne yedinn..

meliisaaaa kuzucum osgeldiin..san ne pişirmiş kaynanan...

pide yedik canım herkese afiyet şifa olsun bebelerinize yarasınn

bende yedim geldim
kepekli kız bizdede aynı vardı bezelye pilav bide meyveee bide ekstradan biz kızımla yoğurt yedik

ŞŞŞ CADI DİDEMMM
sen niden sabah yazdıklarıma hiç yorum yapmadın hmmmm gezmek eylenme dışında. dr. gitcm didimm hazırlık yapıyom didimmmmmmm de didimmmmmm
bugün çatacak yer arıyodum hıh sen denk gelsin piyangodan

ahanda ben geldimm
hoşgeldin kuşummmmm

kız ne bilim ben yaaaa doktora git gel sonuca göre yorum yapam yani gitmeden ne diyem sana

kıızlar ben geldim ayyy çok işim var ya akşama akayınvalidemler annemler gelicekkevi bok götürüyo zaten evi süpürmem lazım toz almam lazım ortalığı toplamam lazım tatlı yapmam lazım dün böreği yaptım akşamdan dolapta onu pişircem mutfağı silcem banyoyu temizlicem ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nolduu kiii yaaw. . kızdırdı mı seni eşin .

çok ilgisiz.adetim gecikti doktora gittim 2 kez bi kere sordu nolmuş diye ilaç verdi doktor dedim.ilaçla olmasa tekrar gel dedi.1 haftayı geçti insan bi sorar ilaç bittimi tekrar gittinmi diye.eve gelio yemek yiyo tv izlerken uyuyo sabah işe akşam gene aynı

ayyyyy git beeeeeeeeeeee bana daral geldi bu neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

lan karılarrrrrrrr ben geldim diyom kimse beni iplemiyor mu:84::84::84::84:
ben ipledim yaaa

hoşgeldin kuşummmmm

kız ne bilim ben yaaaa doktora git gel sonuca göre yorum yapam yani gitmeden ne diyem sana

saol kuşum hoşbuldumm

abbooooooooooooo allah yardımcın olsun kuşum yaw
canım bari biri erken gelip yardım etseydi sana

kızlar evimi anca toparlayabildimm,şimdi namaza durucam gelirim birazdan

bizim içinde duat et Allah kabul etsin

tmm canım dikkat ederim siz verin bana tavsiyerle ben dinlerim

kızlar bugün moralim berbat adamla kavga ettik dün akşam

hayırdır ne oldu çözümsüz bir şey mi

canım hep mi böyleydi yeni oldu
sen biraz ilgisini çekmeye çalış o zaman bakalım ne yapcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…