abuu ne gec kalmıssınız yaww..kim pişiriyo yemegı..
kızlar evimi anca toparlayabildimm,şimdi namaza durucam gelirim birazdan
yok didoş canım çekmedi ole şifa olsun diye yeseydim dedim :))
afiyet olsun starcım ..hamılelerın mutlaka bır gun baklıyat yemesı gerekırmıs zaten aklında bulunsun..
sarı beybi sana da afiyet olsun cınım..ne yedin ne yedinn..
meliisaaaa kuzucum osgeldiin..san ne pişirmiş kaynanan...
bende yedim geldim
kepekli kız bizdede aynı vardı bezelye pilav bide meyveee bide ekstradan biz kızımla yoğurt yedik
kızlar bugün moralim berbat adamla kavga ettik dün akşam
hoşgeldin kuşummmmmahanda ben geldimm
ŞŞŞ CADI DİDEMMM
sen niden sabah yazdıklarıma hiç yorum yapmadın hmmmm gezmek eylenme dışında. dr. gitcm didimm hazırlık yapıyom didimmmmmmm de didimmmmmm
bugün çatacak yer arıyodum hıh sen denk gelsin piyangodan
nolduu kiii yaaw.. kızdırdı mı seni eşin .
ayyyyy git beeeeeeeeeeee bana daral geldi bu neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekıızlar ben geldim ayyy çok işim var ya akşama akayınvalidemler annemler gelicekkevi bok götürüyo zaten evi süpürmem lazım toz almam lazım ortalığı toplamam lazım tatlı yapmam lazım dün böreği yaptım akşamdan dolapta onu pişircem mutfağı silcem banyoyu temizlicem ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben ipledim yaaalan karılarrrrrrrr ben geldim diyom kimse beni iplemiyor mu:84::84::84::84:
hoşgeldin kuşummmmm
kız ne bilim ben yaaaa doktora git gel sonuca göre yorum yapam yani gitmeden ne diyem sana
kıızlar ben geldim ayyy çok işim var ya akşama akayınvalidemler annemler gelicekkevi bok götürüyo zaten evi süpürmem lazım toz almam lazım ortalığı toplamam lazım tatlı yapmam lazım dün böreği yaptım akşamdan dolapta onu pişircem mutfağı silcem banyoyu temizlicem ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyyyy git beeeeeeeeeeee bana daral geldi bu neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben ipledim yaaa
kızlar evimi anca toparlayabildimm,şimdi namaza durucam gelirim birazdan
yok didoş canım çekmedi ole şifa olsun diye yeseydim dedim :))
afiyet olsun starcım ..hamılelerın mutlaka bır gun baklıyat yemesı gerekırmıs zaten aklında bulunsun..
sarı beybi sana da afiyet olsun cınım..ne yedin ne yedinn..
meliisaaaa kuzucum osgeldiin..san ne pişirmiş kaynanan...
kızlar bugün moralim berbat adamla kavga ettik dün akşam
çok ilgisiz.adetim gecikti doktora gittim 2 kez bi kere sordu nolmuş diye ilaç verdi doktor dedim.ilaçla olmasa tekrar gel dedi.1 haftayı geçti insan bi sorar ilaç bittimi tekrar gittinmi diye.eve gelio yemek yiyo tv izlerken uyuyo sabah işe akşam gene aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?