evt haklısın bacuuum. dr. tavsiye eden kişi anlattıda neler yapıldığını ondan zorlu dedim. bir hafta yumyurtalara bakıyomuş hergün snra 2 güne bir fln beslenme diyetine sokuyomuş protein ağırıklı sebze ağırlıklı et fln fındık fıstık ceviz fln. yasklar varmış gıdalarda. çok zor muş kadının tedavi yöntemi birazda pahalı. 300 tl 1 aylık veriyomuşun ilk etapda o yumurta takibinde. snraları 100 tl miş.tahlilleri fln özelde yaptırtıyomuş zaman kaybı olmasın die. bilmomm yaa çok zor maddi ve manevi açıdan zorlancaz. eşim boşver parayı diyo sonuç güzel olsunda sorun deil diyo.bakalım hayırlısı.artık
gelsin gelsin kızzz hamiş fln deilim kanda baktırdım. gelsinde dr. gidicem.
eee sizler nasılsınız keyifleriniz bugün iyi bakıyorumda. allah bozmasın bugün cuma hadi hayrınıza dua edin bizlere kısa zamanda hamiş kalalım
evt haklısın bacuuum. dr. tavsiye eden kişi anlattıda neler yapıldığını ondan zorlu dedim. bir hafta yumyurtalara bakıyomuş hergün snra 2 güne bir fln beslenme diyetine sokuyomuş protein ağırıklı sebze ağırlıklı et fln fındık fıstık ceviz fln. yasklar varmış gıdalarda. çok zor muş kadının tedavi yöntemi birazda pahalı. 300 tl 1 aylık veriyomuşun ilk etapda o yumurta takibinde. snraları 100 tl miş.tahlilleri fln özelde yaptırtıyomuş zaman kaybı olmasın die. bilmomm yaa çok zor maddi ve manevi açıdan zorlancaz. eşim boşver parayı diyo sonuç güzel olsunda sorun deil diyo.bakalım hayırlısı.artık
gelsin gelsin kızzz hamiş fln deilim kanda baktırdım. gelsinde dr. gidicem.
eee sizler nasılsınız keyifleriniz bugün iyi bakıyorumda. allah bozmasın bugün cuma hadi hayrınıza dua edin bizlere kısa zamanda hamiş kalalım
eflalim sen nasılsın cnmm..
rahim filmi kaynanamda kalmış yarın otobüse vercek onun dıiında hepsi tamm evrakların eflalimm haırlısı allahdan artık
Kızlar ben kalkıyorum bugün aptal gibiyim mal gibiyim sersem gibiyim:86: ne zaman bir yere gitsem böyle oluyorum ya az tv izliyim sonra görüşürüz.
noliii burdaa..
noliii burdaa..
bende bilmiyom valla bakamadım fazla patronlar geliy gelmese arıyyy 1 saniye yanımdan ayrılmıyolar saolsunlar
merhaba kızlar nasılsınız ne var ne yokk
gülün dr u için yazdığını okudum da canım eşin bi yerde haklı sonuç güzel olsunda bende mersinde öyle bi dr arıyorum sürekli ilgilenecek yanına çağıracak ama nerdeeee canımmmmm
cumamız hayırlı olsun rabbim bütün dualarımızı kabul etsin
yarın akşam evde yanlızım
aman ya şimdide senin patron mu başladıı:44::44:
merhaba canım iyiyiz sen nasılsın
hayırlı cumalar sanada
aa niye kuşum ya eşin nerde ki
bak yakın olsak gelirdim yanına yalnız kalmazdın
bende iyiyim kızlar
didoşşş canımmm ben yalnız bırakmam senii kuşummm
ayyy ne güzel olurduuuuu
anasını nişana götürecek benimki yarın şu olaylı nişan
bende evimi toplarım ütümü yaparım malum babiş gelcek pazar sabah 6 da
noliii burdaa..
aman yaa ne nişanmış böyle olsa da bitse kurtulsanız bu dertten
he ya sende işlerini yap yavaştan bak babanda geliyo hadi gözün aydın kuşum
ayyy açarım msn i çene yaparız ben iş yaptığım yerde kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?