Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

hımm ewet zormuş tedavisi ama beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır demişler :))
inş. hayırlısıyla sen ve tüm isteyenlere rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eder

iyi o zaman aslında güne yorgun başlamıştım gerçi halen daha yorgunum ama burdaki sohbet fln rahatlattı beni daha iyi hisediyprum kendimi şimdi

eflalim sen nasılsın cnmm..
rahim filmi kaynanamda kalmış yarın otobüse vercek onun dıiında hepsi tamm evrakların eflalimm haırlısı allahdan artık

Hamdolsun canım aynıyım ben inşaallah güzel haber verir doktor hiçbirşeyin yok taş gibisin der kafaya takma bak nasıl oluyor der:)

Kızlar ben kalkıyorum bugün aptal gibiyim mal gibiyim sersem gibiyim:86: ne zaman bir yere gitsem böyle oluyorum ya az tv izliyim sonra görüşürüz.

merhaba kızlar nasılsınız ne var ne yokk
gülün dr u için yazdığını okudum da canım eşin bi yerde haklı sonuç güzel olsunda bende mersinde öyle bi dr arıyorum sürekli ilgilenecek yanına çağıracak ama nerdeeee canımmmmm

cumamız hayırlı olsun rabbim bütün dualarımızı kabul etsin

bende bilmiyom valla bakamadım fazla patronlar geliy gelmese arıyyy 1 saniye yanımdan ayrılmıyolar saolsunlar

aman ya şimdide senin patron mu başladıı:44::44:

merhaba canım iyiyiz sen nasılsın
hayırlı cumalar sanada

aa niye kuşum ya eşin nerde ki
bak yakın olsak gelirdim yanına yalnız kalmazdın

ayyy ne güzel olurduuuuu
anasını nişana götürecek benimki yarın şu olaylı nişan
bende evimi toplarım ütümü yaparım malum babiş gelcek pazar sabah 6 da

ayyy ne güzel olurduuuuu
anasını nişana götürecek benimki yarın şu olaylı nişan
bende evimi toplarım ütümü yaparım malum babiş gelcek pazar sabah 6 da

aman yaa ne nişanmış böyle olsa da bitse kurtulsanız bu dertten
he ya sende işlerini yap yavaştan bak babanda geliyo hadi gözün aydın kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…