Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

haydi kızlar yemeğee
herkese afiyet olsunn
kepeklim bak geç gelecem ha haberin olsun ama onca saat yemek yemicem tabii

işleri halledersin çene çalarız canım benimmm yalnız kalmazsınnn sıkma canını bak babişin geliyor
tamam şekercimmmmmm

haydi kızlar yemeğee
herkese afiyet olsunn
kepeklim bak geç gelecem ha haberin olsun ama onca saat yemek yemicem tabii

ayyyy ne obezsin yaaaaaaaaaaaaa kaç saat yemek yiycen yine
şaka bi yana afiyet bal şeker olsun kuşummmmm

off burda da işler fena ..yazamıom..
hayde ıkı dakka yemee kacıım gelıım..tum obezlere afıyet olsun..seastra sende buguncuk erkenden cıkıver yımeee..

off burda da işler fena ..yazamıom..
hayde ıkı dakka yemee kacıım gelıım..tum obezlere afıyet olsun..seastra sende buguncuk erkenden cıkıver yımeee..

nereee vcnım nerree 12.30 bekliyom 4 kişiyiz dönüşümlü çıkıyoruz önümde son bir müşteri var o gitsin ilk ben çıkıyom zaten
herkese afiyet olsun

kızlar zeyneple konuştum sağlık ocağına gitmiş bi sorun yokmuş yarında doktora gidecek
bende yemeğe çıkıyom şimdi
bu arada hamile arkadaşlar torba yasasından bizim doğum izinleri ile ilgili bişey çıkmadı detaylar milliyet gazetesinde var sinir oldum iyice

nerde yaşıyosun?

bende yedim geldim
kepekli kız bizdede aynı vardı bezelye pilav bide meyveee bide ekstradan biz kızımla yoğurt yedik

kızlarrrrrrrrrrrrr yemek kazanınamı düştünüz alooooooooooooooooooooooooooooo

bende yedim geldim
kepekli kız bizdede aynı vardı bezelye pilav bide meyveee bide ekstradan biz kızımla yoğurt yedik

alla alla belesmı dagıttılar acep bezelyeyı..
hacım afıyet olsun.aklıma gelse bende bıkase alırdım dısardan yogurt.
seastar sen en yedın hacıım.yazık dısarda mı yıyorsunuz hep.sizin orda pişmiodur.

valla bacı bilmiyom beleş dağıttılar herhal
ay canınmı istedi kız aldır bi kasede ye

dışarda yiyoruz ccanım multinet kartlarımız var banka veriyor yemek paramızı ben pilav yedim nonut yedim yoğurt yedim mercimek çorbası içimtimmm
marketten de süt aldım onu içiyorum bi yandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…