tamam şekercimmmmmmişleri halledersin çene çalarız canım benimmm yalnız kalmazsınnn sıkma canını bak babişin geliyor
haydi kızlar yemeğee
herkese afiyet olsunn
kepeklim bak geç gelecem ha haberin olsun ama onca saat yemek yemicem tabii
ama bunu gülle ben söylesemmm kızıyorsunuz sizi obezler siziiiiiiiiiiii
kız bende acıktım yaaaa yemek hazır olsada çıkıp yesem
off burda da işler fena ..yazamıom..
hayde ıkı dakka yemee kacıım gelıım..tum obezlere afıyet olsun..seastra sende buguncuk erkenden cıkıver yımeee..
nereee vcnım nerree 12.30 bekliyom 4 kişiyiz dönüşümlü çıkıyoruz önümde son bir müşteri var o gitsin ilk ben çıkıyom zaten
herkese afiyet olsun
ya bende diyorum bazen kaynanam yazik gelebilse keske diye ama calisiyo. Surda 2 sene kaldi emeklisine. E dogum icin istifa etmeside mantiksiz olur. Iznide 1 hafta hadi 3-4 hafta olsa ugrasirim getittiririm ama 1 hafta icin ben 2-3 hafta ugrasamam kusura bakmasinlar. Zaten burda ebede gelebiliyo yani istersen 10 geliyo bakiyo bebege. Onuda sigorta karsiliyo. Göbegine falan. Yikamada yardim ediyo, emzirmesini gösteriyo,. Altini nasil düzgün acacan onu gösteriyo. Cocugu tutma seklini gösteriyo falan filan.
yidim geldim..
Kimse varmıııı..
Bu tombişler 55 saat gelmez şimdik..
Bugunki menu bezelye pılav...
evet canım finansbank da çalışıyorumkiz sen bankada mi calisiyon? nerde calisiyon?
bende yedim geldim
kepekli kız bizdede aynı vardı bezelye pilav bide meyveee bide ekstradan biz kızımla yoğurt yedik
afiyet olsun.bizde daha yemek yapılacak da yicez de ohoo..
alla alla belesmı dagıttılar acep bezelyeyı..
hacım afıyet olsun.aklıma gelse bende bıkase alırdım dısardan yogurt.
seastar sen en yedın hacıım.yazık dısarda mı yıyorsunuz hep.sizin orda pişmiodur.
alla alla belesmı dagıttılar acep bezelyeyı..
hacım afıyet olsun.aklıma gelse bende bıkase alırdım dısardan yogurt.
seastar sen en yedın hacıım.yazık dısarda mı yıyorsunuz hep.sizin orda pişmiodur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?