ayyyyy git beeeeeeeeeeee bana daral geldi bu neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ya düşün sana darl geldiyse bana neler geldi üfffffffff ha buarada insan bi hoşgeldin bi tünaydın der ne hödük karısın sen yaaa:) :) :)
ben ipledim yaaa
saol kuşum hoşbuldumm
abbooooooooooooo allah yardımcın olsun kuşum yaw
canım bari biri erken gelip yardım etseydi sana
ayy canım anaları ta uzaktan geliyo gelsede o bi iş yapmaz bana hiç yardımı yoktur yani bi kere bile sormadı yardım edicek bişey varmı diye neyse annemde geçen gün geldi bayağa bişey yaptı onada gel diyemem zaten bel fıtığı var üf ya kızlar ne yapcam ben
canım hep mi böyleydi yeni oldu
sen biraz ilgisini çekmeye çalış o zaman bakalım ne yapcak
7 ay oldu evleneli.eskiden bu kadar çok değildi.ben kızınca daha da beter oluyo sanki.
oofff napıcam ben ya
tatlı dil.............
biraz naz biraz işve tamamdır
ondanda anlamazsa ne diyeyim artık
acıl işim çıktı kızlar sonra gelirim
bana böyle davranınca bende tatlı dil ya da güler yüz yapamıyorum zoruma gidiyooo
allah herkezin gönlüne göre versin cnm,saol allah razı olsun
Allah kabul etsin, bizlere de dua et namazda cnm
dün gitti kayınvaldem cnm bugün yemekler bende,ama menüm hazır,köfte patates,tarhana çorbası,kıymalı fasulye,ve beyaz lahanalı bulgur pilavı,salata turşu filan işte şeker.yok didoş canım çekmedi ole şifa olsun diye yeseydim dedim :))
afiyet olsun starcım ..hamılelerın mutlaka bır gun baklıyat yemesı gerekırmıs zaten aklında bulunsun..
sarı beybi sana da afiyet olsun cınım..ne yedin ne yedinn..
meliisaaaa kuzucum osgeldiin..san ne pişirmiş kaynanan...
DUA ZAMANI KIZLAR((Bismillahirrahmanirrahim)) ALLAHIM TÜM HASTALARA SIFA DERTLILERE DEVA VER HAMİLELERE KOLAY DOGUM DOGACAK COCUKLARA AKIL BEDEN SAGLIGI VER IMANLI INSANLAR OLSUNLAR EVSIZLERE EV ISSIZLERE İŞ AŞSIZLARA AŞ EVLAT DIYENLERE EVLAT VER SENDEN BASKASINA YALVARTMA RABBIM KOTULUKLERLE KARSILASTRMA BABAMIN VE ARKADASLARIMIN ÖLMÜŞLERININ KİMSESIZ ÖLMÜŞLERIN DUADAN BASKA HEDIYE ISTEMEYEN RAHMETLI KULLARINA KABIR RAHATLIGI VER SENDEN BASKA GIDECEK YERIMIZ YOK SENIN SEVGINI ICIMIZDEN EKSIK ETME NAMAZ KILMAK KURAN OKUMAK ISTEYENE HIDAYETINI VER BU SITEDEKI VE DISARDAKI INSANLARIN DUASINI GERI CEVIRME CUMLEMIZI YOLUNDAN CEVIRME PEYGEMBER EFENDIMIZIN VE GELMIS GECMIS TUM PEYGAMBERLER ICIN .BİLDİGİMİZ DUALARI OKUYALIM AMİN
DUA ZAMANI KIZLAR((Bismillahirrahmanirrahim)) ALLAHIM TÜM HASTALARA SIFA DERTLILERE DEVA VER HAMİLELERE KOLAY DOGUM DOGACAK COCUKLARA AKIL BEDEN SAGLIGI VER IMANLI INSANLAR OLSUNLAR EVSIZLERE EV ISSIZLERE İŞ AŞSIZLARA AŞ EVLAT DIYENLERE EVLAT VER SENDEN BASKASINA YALVARTMA RABBIM KOTULUKLERLE KARSILASTRMA BABAMIN VE ARKADASLARIMIN ÖLMÜŞLERININ KİMSESIZ ÖLMÜŞLERIN DUADAN BASKA HEDIYE ISTEMEYEN RAHMETLI KULLARINA KABIR RAHATLIGI VER SENDEN BASKA GIDECEK YERIMIZ YOK SENIN SEVGINI ICIMIZDEN EKSIK ETME NAMAZ KILMAK KURAN OKUMAK ISTEYENE HIDAYETINI VER BU SITEDEKI VE DISARDAKI INSANLARIN DUASINI GERI CEVIRME CUMLEMIZI YOLUNDAN CEVIRME PEYGEMBER EFENDIMIZIN VE GELMIS GECMIS TUM PEYGAMBERLER ICIN .BİLDİGİMİZ DUALARI OKUYALIM AMİN
evhann cnm,bence sen önce mutfağa gir yemek işini hallet,sonra yavaştan işlere giriş bu arada duanıda çok güzel yapmışsın amiiiiiiiiiiin diyorum ağzına sağlık cnm.
vee benide bu arada kimse görmemiş öyle olsun bakalım.
7 ay oldu evleneli.eskiden bu kadar çok değildi.ben kızınca daha da beter oluyo sanki.
oofff napıcam ben ya
allah herkezin gönlüne göre versin cnm,saol allah razı olsun
dün gitti kayınvaldem cnm bugün yemekler bende,ama menüm hazır,köfte patates,tarhana çorbası,kıymalı fasulye,ve beyaz lahanalı bulgur pilavı,salata turşu filan işte şeker.
ya üff yaa nereye gidiyon zaten canım sıkılıyo
ben gördüm ben gördümmm
ama işim vardı o ara
aslında çok yeni bence biraz tatlı dil naz hereşyi çözer
amin canım Allah kabul etsin
ya bişey sorucam bana çok tuşu yeme dediler ama seviyorum ben turşuyu
niçin canın sıkılıyor aslında benimde çok sıkılıyor
anladım cnm nasılsın canım çok sıkkın bugün hiç keyfim yok yaaa
aslında çok yeni bence biraz tatlı dil naz hereşyi çözer
amin canım Allah kabul etsin
ya bişey sorucam bana çok tuşu yeme dediler ama seviyorum ben turşuyu
neden öyle dedilerki dokunuyomu,vallahi ben kızımda çoooook yedim ne olucakmış,ama bunda hiççç cnm istemiyo tatlı istiyo bugünde cnm kek çekti ama fırınım tamirden daha gelmedi,bende arkadaştan istedim bakalım yapabilicekmi.
ya sıkıldım artık biliyon mu arkadaşlarımla aylardır görüşemiyorum
burda dertleşecek kimsem yok sabah iş akşam ev başka hiçbişey yok sıkıldım o yüzden
iyiyim melisim hamdolsun sen nasılsın
ya benimde hiç keyfim yokk çatlamak üzereyim sıkıntıdan
gezmek istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?