handannnnnn çok mu yoğunsun kızzz ne yüz vermiyooonnnnnnnn
anacım handanın akşam misafiri var deli dana gibi temizlik yapıyo
anacım nasıl tabirler kullanıyom ben ya
anacım handanın akşam misafiri var deli dana gibi temizlik yapıyo
anacım nasıl tabirler kullanıyom ben ya
kızım senden cadı dediğini söyledim vallahi aynen cevabı şu ben onumu dinliyecem annemi dinlerim
kızım senden cadı dediğini söyledim vallahi aynen cevabı şu ben onumu dinliyecem annemi dinlerim
ne diye handana deli dana diyon valla yetiştirim
aaaaaaaaa çok ayıp
anasınıda dinlemiyoki cadaloz
sen ne gülüyon kızzzz
uyu uyu bizde iş yerinde oturalımuykum geldiii yaaa uyusammı acep:44::44:
ben öyleydimmmm :26::26: :26: :26: :26:valla tam cadaloz şuan sinirinden beni dövüyo yok anam yokbiz eskiden böylemiydik
uykum geldiii yaaa uyusammı acep:44::44:
gül gül uyuz karıııııısanaaaaaaaaaaaaaasüngerin kızı takmamışya seni çocuk hasta ama lafıda otutturmuş yani.
kız delüüüüüüüüüüüü gitte yemek ye çabukkkkslmmm kızlarr ayy yeni geldim okuldan 8:40tasn bu yanaa hiç tenefüse çıkmadım sabahta öğlende deneme sınavuı yaptım açlıktan öldüm yaaaa
slmmm kızlarr ayy yeni geldim okuldan 8:40tasn bu yanaa hiç tenefüse çıkmadım sabahta öğlende deneme sınavuı yaptım açlıktan öldüm yaaaa
handannnnnn çok mu yoğunsun kızzz ne yüz vermiyooonnnnnnnn
slmmm kızlarr ayy yeni geldim okuldan 8:40tasn bu yanaa hiç tenefüse çıkmadım sabahta öğlende deneme sınavuı yaptım açlıktan öldüm yaaaa
kız temizli yapıyoz kızımlaaaaa karnımda ama bana yardımcı oluyo işteee üzmüyo beni bir sürü işim var dahaaa yaaaaaaaa bide iki gündür magnezyum ilacı içiyom magnorm diye bi ialç içtikten sonra çıkarıyorum hemen offf ya hem iş yapıyom hem kusuyom
ay napam çok uykum var,zaten sıkkınım bugünden beri.ne uyması bu saatte uynmaz
gül gül uyuz karıııııı
sensin ooo zaten eşimde giderken gıcık dedi,bende uyuz dedim.gitti.
gıcık işte nolcak gıcık gıcıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?