ay napam çok uykum var,zaten sıkkınım bugünden beri.
gül gül uyuz karıııııı
sensin ooo zaten eşimde giderken gıcık dedi,bende uyuz dedim.gitti.
gıcık işte nolcak gıcık gıcıkkk
eee adam biliyooooo
kız temizli yapıyoz kızımlaaaaa karnımda ama bana yardımcı oluyo işteee üzmüyo beni bir sürü işim var dahaaa yaaaaaaaa bide iki gündür magnezyum ilacı içiyom magnorm diye bi ialç içtikten sonra çıkarıyorum hemen offf ya hem iş yapıyom hem kusuyom
ne uyması bu saatte uynmaz
gül gül uyuz karıııııı
kız delüüüüüüüüüüüü gitte yemek ye çabukkkk
kız temizli yapıyoz kızımlaaaaa karnımda ama bana yardımcı oluyo işteee üzmüyo beni bir sürü işim var dahaaa yaaaaaaaa bide iki gündür magnezyum ilacı içiyom magnorm diye bi ialç içtikten sonra çıkarıyorum hemen offf ya hem iş yapıyom hem kusuyom
bi taraftan yiyom kıı rejim yapacam 4.5 kilo aldım salata yiyom hıhıhııhıgül gül uyuz karıııııı
kız delüüüüüüüüüüüü gitte yemek ye çabukkkk
slm canımslm cnmm ananmmmm koş bişiler yede gel kız.yazık bebişe
selam hoşgeldin geçmiş olsun iyi dayanmışsınnn
ney kocan mı dedi gıcık diyeee abooooooo alma lan akşam eve kalsın soğukta gelsin aklı başınagül gül uyuz karıııııı
sensin ooo zaten eşimde giderken gıcık dedi,bende uyuz dedim.gitti.
gıcık işte nolcak gıcık gıcıkkk
eee adam biliyooooo
hee tabi tabi çok biliyo kızııım adamı hasta etme zıplamıyim üstüne bak.şişko nolcak.
kız napayım yaaaaa dünden bu yana çıkarıp duruyom yine yaaaaaaaaaaaaa üffffffffff vc kirleniyo kirlensin napayım yaaaaaa anam saldım çayıra mevlam kayıraaaay süpersin beeee bi yandan çıkaıp kirletiyon bi yandan temizliyonmu
kız temizlerken biyandan kusup batırmak nası bi duygu acepppppp
ney kocan mı dedi gıcık diyeee abooooooo alma lan akşam eve kalsın soğukta gelsin aklı başına
hadi kocayı alt üst ederimde ya bu didem karısını napayım baksana tebrik edicek nerdeyse eşimi
bi taraftan yiyom kıı rejim yapacam 4.5 kilo aldım salata yiyom hıhıhııhı
slm canım
saol canım hoşbuldummm ayy bide bana sor
aaa hamileyken rejim yapılmaz döverim haa seni git et süt ye neymiş salatabi taraftan yiyom kıı rejim yapacam 4.5 kilo aldım salata yiyom hıhıhııhı
slm canım
saol canım hoşbuldummm ayy bide bana sor
sen şişko değilsin sankü delüüüüüühee tabi tabi çok biliyo kızııım adamı hasta etme zıplamıyim üstüne bak.şişko nolcak.
kız napayım yaaaaa dünden bu yana çıkarıp duruyom yine yaaaaaaaaaaaaa üffffffffff vc kirleniyo kirlensin napayım yaaaaaa anam saldım çayıra mevlam kayıraaa
berbattttttttttttttttttttttttttttttttttttt
aaa hamileyken rejim yapılmaz döverim haa seni git et süt ye neymiş salata
sen şişko değilsin sankü delüüüüüü
hıhhıhdeilim tabi daha taze gebecikim ben...kırdın beni hediyemi gönderirsen almam bakk üzülürsün
banane kızımmm az yicemm artık salatada ii akşam kociş gelince yerim az daha
aaa hamileyken rejim yapılmaz döverim haa seni git et süt ye neymiş salata
hıhhıhdeilim tabi daha taze gebecikim ben...kırdın beni hediyemi gönderirsen almam bakk üzülürsün
sen almazsan ben alırım bana gönder bana gönder
çokta az yeme bebiş emerken gider o kilolar gııııı
noldu midenmi bulandı bööööööööööööööööööööööööde gettttt yürü kusma laaaaaaaaaaaa
ay benim taze gebecik arkadaşımmmm küsme banaaaa hamileyken rejim yapılmaz döverim haa seni git et süt ye neymiş salata
olmaz salata makarna haşla ye bari yaaaaaaaaaaaaabanane kızımmm az yicemm artık salatada ii akşam kociş gelince yerim az daha
noldu midenmi bulandı böööööööööööööööööööööööö
ay benim taze gebecik arkadaşımmmm küsme bana
olmaz salata makarna haşla ye bari yaaaaaaaaaaaaa
ne bulanacam kıyamadım delüüüüüü karuuuuuuuuuuuuus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?