tamam kı böle gidersemm çokkk kötü olur bu ay 2.5 kilo aldımmm
bi şey olmaz diyom bak büyük sözü dinle en fazla spora gider veririrsin
internetim çok yavaş sinir bastı ben çıkıyom
birazdan kociş gelir zaten bu taraftaymış geçerken senide alırım dedi aşkım benimmmmmmmmmmm
günaydınn canımcım... sağlık olsun nediyeceğimi bilemedim.... İnşallah güzel haberlerini alırız...günaydın bayanlar nabersinizzzz rondinacım nasılsın
ben dün sonunda regli oldum herhalde benim regli düzenim 40 gün olduyaa. geçende gecikdiğinde böyle geldiydi.
neyse inşşallah dr. gidicm bugün sorun çıkmassa ne var ne yok çıkar herhal.
günaydın selin...benimde bir hafta var bende bekliyorum bakalım inşallah bu sefer hamiş haberlerimizi alırızz.. kaç yıllık evlisin.. ne zamandır çalışıyorsunuz bebiş içinselam kızlar bende yeni katıldım aranıza:) adetime 5 gün var bakalım neler olcak belirtilerim var ama kan tes timi erken yaptırdım ozaman 0.22 çıktı dr daha erken olabilirde olmayabilirde demişti şimdi ne olcak bilmiorum şüphe var hep..
günayydıınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnGünaydın hatun kişiler nasılsınız?
günaydın selin...benimde bir hafta var bende bekliyorum bakalım inşallah bu sefer hamiş haberlerimizi alırızz.. kaç yıllık evlisin.. ne zamandır çalışıyorsunuz bebiş için
bend 7 aylık evliyimm ama biz evlendiğimizden beri çalışıyoruz 2 aylık evliyken hamile kaldım oda 2 ay sürdü kalbi durdu 8 haftalıkken... 3 ay oldu tekrar başladık bakalım allahım nezaman uygun gçrecek bize bebişimizxi...inşallah cnm ben 7 aylık evliyim 3 aydır çalışmalardayız:)
günayydıınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
iyiyiz kız sen nasılsınn..
bend 7 aylık evliyimm ama biz evlendiğimizden beri çalışıyoruz 2 aylık evliyken hamile kaldım oda 2 ay sürdü kalbi durdu 8 haftalıkken... 3 ay oldu tekrar başladık bakalım allahım nezaman uygun gçrecek bize bebişimizxi...
ayy canım benim ya sizde salona geçin barii ne yapacaksınız çok kötü olmuş desen komşuna bari gece melodisini çalıştırmasalar.....Hamdolsun canım uykusuzum o yüzden başım ağrıyor yine uykum kaçtı gece tam dalıyorum tuvalet sıkıştıryor birde korktum gece bir ses duydum tam dalmıştım böyle telefon tireşimdeyken çıkarya ses eşimi uyandırdım sonra o ses bir daha oldu meğer üst komşumdan geliyormuş beşik sesiya ta bize geliyor gıcır gıcır birde melodi çalıyor ben yandım ya yeni doğum yapmıştıya oturma odasında yatıyordu geçmiş yaotak odasına ben napıcam bilmiyorum geceleri
inşallah canım benim seninde haberlerini alırızzz....güzel haberler alırsın inşallah cnm ilk bebeğine üzüldüm ama rabbim hakkımızda hayırlısını versin
ayy canım benim ya sizde salona geçin barii ne yapacaksınız çok kötü olmuş desen komşuna bari gece melodisini çalıştırmasalar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?