Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

canım benim laf arasında dersin yine gece uyuyamıyorum en ufak ses bile beni rahatsız etmeye başladı dersin...
öptük sizi canısı kendine iy, bakkk.....

günaydın hadi gözün aydın.senin 40 gün benim 52 günden sonra ilaçla oldu abla ya

benim ilk bebegimdi 2 aylıktı boş gebelik oldu şimdi 51 oldu adet olamadım hala testte çıkmadı

ben geldimm ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

doktora gitttimmm geldimmmmm allahın izniylen tedaviye başlıyozzzzzz. ultrason sonucuna göre kist mist yok dr. elimdeki eski usg lere baktı herşey yolunda dedi kanlardada bişi çıkmassa kısa zamanda hamile kalırsın dedi. patronlada konuştum izin verdi tedaviye. yarın seropen adlı yumoş geliştirici ilaca başlıyom haftaya perşembe ilk kontrolüm var snra 1 hafta hergün bakıcaklar yumoşlara. dktor yumurtlama gününe kadan her işini bitir dedi. snra evde iş yapmak yok uzanmak eğilmek yok ağır kaldırmak yok dedi.
çoook mutluyum şimdilikkkkk. kanlarda inşallah temiz çıkar tabi eşimin tahlilide.

canımmm çok sevindim inşallah tedavi cevap verir güzel haberlerini alırız..

bende bugün doktora gittim kızım iyi şükür..izne ayrılmadım çalışmaya devam...

mrb kıslarrr benim canım sıkıldı biraz nolur okuyan herkes dua etsinn.aminiyotik sıvım fazlaymış artarsa problem olcak dedi şu anda hafif artmış bende şeker bebekte anomali olabilirmişş yarın şeker yüklmesi yapılacakk allahtan tek dileğim bebiğmde bişey olmnasınnn çok korkuyoprummmm dua edin nolurrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…