canım benim laf arasında dersin yine gece uyuyamıyorum en ufak ses bile beni rahatsız etmeye başladı dersin...Ay yok canımya öyle yatak yapmayla uğraşamam ben bilmiyorum diyemme ki komşuya zaten normaldede geç saatte gürültü yaparlar geç geliyor kocası geç yatıyorlar bir kızı daha var ilk zmanlar yatak odasında babasıyla oynaşıyordu ay ben erken yatıyorum mecburen erken kalkıyorum onlar öğlen kalkıyor neyse birkaç ke zkonuşma araısnda dedimde onu kestiler artık bunu nasıld erim bilmem en sııkntılı dönemime denk geldi zaten üstümde bu arlar huzrszuluk var allah sonunu hayır etsin başından beri hamilleiğimi ağız tadıyla yaşayamdım hiçbirşey anlamdım inşaallahs en gzüel yaşarsın ben kaçtım eşim geldi
GÜNAYDIN arkdaşlar
Allah nasip ederse bende istiyorum bu yıl hamilelik
BEND geçen yıl boş gebelk yasadım
günaydın bayanlar nabersinizzzz rondinacım nasılsın
ben dün sonunda regli oldum herhalde benim regli düzenim 40 gün olduyaa. geçende gecikdiğinde böyle geldiydi.
neyse inşşallah dr. gidicm bugün sorun çıkmassa ne var ne yok çıkar herhal.
Allah nasip ederse bende istiyorum bu yıl hamilelik
slmlar ceyliin..nolsun haftasnu evdeyım sukur.biraz evın işlerine bakıyorum..senden naber
bana musade toplamam gereken koca bı ev var..grsrz cnm..
ben geldimm ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
doktora gitttimmm geldimmmmm allahın izniylen tedaviye başlıyozzzzzz. ultrason sonucuna göre kist mist yok dr. elimdeki eski usg lere baktı herşey yolunda dedi kanlardada bişi çıkmassa kısa zamanda hamile kalırsın dedi. patronlada konuştum izin verdi tedaviye. yarın seropen adlı yumoş geliştirici ilaca başlıyom haftaya perşembe ilk kontrolüm var snra 1 hafta hergün bakıcaklar yumoşlara. dktor yumurtlama gününe kadan her işini bitir dedi. snra evde iş yapmak yok uzanmak eğilmek yok ağır kaldırmak yok dedi.
çoook mutluyum şimdilikkkkk. kanlarda inşallah temiz çıkar tabi eşimin tahlilide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?