ebuşum Günaydıın canım sanada..
işallah güzel hafta olsun..
bebişin nasıl..
günaydın kuzulaar...
rodiniacım nasılsın..
günaydın kızlarrr.... bu hafta kırmızı bekleme haftası başladı ağrılar gelecek gibi görünüyor...günaydın hatunlarrr nasılsınıznimetcim inş. dediğin gibi güzel bir hafta olur
günaydın kızlarrr.... bu hafta kırmızı bekleme haftası başladı ağrılar gelecek gibi görünüyor...
inşallah canım ne yapayım takıldı iştegünaydın kuşum aa şimdiden düşünme ama bırak oluruna herşeyi
hayırlısı neyse o olur inş.
bebişim iyi teyzesi ellerinden öpsün
senin ufaklık nasılmış bakim annesini üzmüyor dimi
maşallah kocaman olmuş yaw
Günaydın hanımlar selam verip kaçıcam misafirlerim var bugün hazırlık yapıcam:96: sabah sabah yine sinirimi tepeme çıkarmayı başardılar çığlık atmak istiyorum doldum patlıycam ya bana akıl verin bıktım artık yine görümcemin düğün meselesi ya mayısda düğünü var ben 26 nisanda doğum yapıcam benim dengesiz kocam düğüne gidince diyor hala ne gitmesi sen anlamıyormusun 15 -20 günlük bebekle ben nasıl geliyim diyorum kendin git ben gelemee dedim seniz gitmem diyor açıp şimdi hepisine küfür edicem sizin düğünüzde sizde bıktırdınız lan bir ağız tadıyla yaşatmadınız hamileliğimi diye:95:
inşallah canım ne yapayım takıldı işte
Cok sukur yaw ebuşum..bebişim tosun oldu masallah..
cok sukur uzmuyor benı.ben onu bıraz uzuyorum galıba.haftasonu epey yoruldum.temızlık ıcın bı bayan geldı ıkı gun epey ugrastım.aksam artık halım kalmamıstı ..ama cok sukur badecım uzmedı benı akıllı akıllı oturdu :))
selammm hemen yazıp kapamam lazımm
hastaneye gidiyorum c.tesi doktora gittim kan tahlilleri istedi onları yaptırıcam. dua edin temiz çıksın kızlar. muayene iyi geçti şu duruma göre sorun yok dedi doktor. hormonlarda bozuk deildir dedi. adetin okadan düzensiz deil dedi. bakalım kan testinde çıkıcak herşey.
ve dün tedaviye başladık. ilaç içiyorum yumoi güçlendirici. perşembe ilk kontrolüm var. snra 1 hafta hergün usg bakılcak. hayırlısı artık.
buarada cuma günü adet olmuştumm...9 gün gecikmeli geldi
günaydın canım hımm demek misafir var pastalar böreklermi yapcan kız
canım ne diyim allah yardımcın olsun
ona takılma kuşum bize takıl unut herşeyi tamam mı
nimetcim kuzucum dur bakalım.bekleyelım gorelım mevla neyler,neylerse güzel eyler..
eflal kuzum yaaw,he de gec nıye canını sıkıyorsun..gitmezsin gidemezsın zaten olur bıter.kimsede neden gelmedın dıyemez sana.canını sıktıgına deger mı.hatta sevınmelısın bıle..oooh bır suru terane yorgunluktan yırttın .kımse senden bısey istemez .hizmet beklemez..
selammm hemen yazıp kapamam lazımm
hastaneye gidiyorum c.tesi doktora gittim kan tahlilleri istedi onları yaptırıcam. dua edin temiz çıksın kızlar. muayene iyi geçti şu duruma göre sorun yok dedi doktor. hormonlarda bozuk deildir dedi. adetin okadan düzensiz deil dedi. bakalım kan testinde çıkıcak herşey.
ve dün tedaviye başladık. ilaç içiyorum yumoi güçlendirici. perşembe ilk kontrolüm var. snra 1 hafta hergün usg bakılcak. hayırlısı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?