Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Günaydın hanımlar selam verip kaçıcam misafirlerim var bugün hazırlık yapıcam:96: sabah sabah yine sinirimi tepeme çıkarmayı başardılar çığlık atmak istiyorum doldum patlıycam ya bana akıl verin bıktım artık yine görümcemin düğün meselesi ya mayısda düğünü var ben 26 nisanda doğum yapıcam benim dengesiz kocam düğüne gidince diyor hala ne gitmesi sen anlamıyormusun 15 -20 günlük bebekle ben nasıl geliyim diyorum kendin git ben gelemee dedim seniz gitmem diyor açıp şimdi hepisine küfür edicem sizin düğünüzde sizde bıktırdınız lan bir ağız tadıyla yaşatmadınız hamileliğimi diye:95:

bebişim iyi teyzesi ellerinden öpsün
senin ufaklık nasılmış bakim annesini üzmüyor dimi
maşallah kocaman olmuş yaw

Cok sukur yaw ebuşum..bebişim tosun oldu masallah..

cok sukur uzmuyor benı.ben onu bıraz uzuyorum galıba.haftasonu epey yoruldum.temızlık ıcın bı bayan geldı ıkı gun epey ugrastım.aksam artık halım kalmamıstı ..ama cok sukur badecım uzmedı benı akıllı akıllı oturdu :))

günaydın canım hımm demek misafir var pastalar böreklermi yapcan kız
canım ne diyim allah yardımcın olsun

inşallah canım ne yapayım takıldı işte

ona takılma kuşum bize takıl unut herşeyi tamam mı

nimetcim kuzucum dur bakalım.bekleyelım gorelım mevla neyler,neylerse güzel eyler..

eflal kuzum yaaw,he de gec nıye canını sıkıyorsun..gitmezsin gidemezsın zaten olur bıter.kimsede neden gelmedın dıyemez sana.canını sıktıgına deger mı.hatta sevınmelısın bıle..oooh bır suru terane yorgunluktan yırttın .kımse senden bısey istemez .hizmet beklemez..

selammm hemen yazıp kapamam lazımm
hastaneye gidiyorum c.tesi doktora gittim kan tahlilleri istedi onları yaptırıcam. dua edin temiz çıksın kızlar. muayene iyi geçti şu duruma göre sorun yok dedi doktor. hormonlarda bozuk deildir dedi. adetin okadan düzensiz deil dedi. bakalım kan testinde çıkıcak herşey.
ve dün tedaviye başladık. ilaç içiyorum yumoi güçlendirici. perşembe ilk kontrolüm var. snra 1 hafta hergün usg bakılcak. hayırlısı artık.

tosun olsun tabi miniğim
aa annesi kızıcam ama sana yorma kızımı bi daha
bak benim kızımda kızıyo sana

canım çok sevindim tedaviye başlamana rabbim tez zamanda kavuştursun bebişine seni
hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inş.

günaydın canım hımm demek misafir var pastalar böreklermi yapcan kız
canım ne diyim allah yardımcın olsun

ona takılma kuşum bize takıl unut herşeyi tamam mı

Evet canım yapıcamda hep pratik şeyler eskisi gibi döktüremem benim adama kalsa bunları bile yapmıyım niye yoruyorlar seni diyor:) diyecen sen beni niye üzüyorsun be odun

Canım maalesef öyle olmuyor onların dediği olacak her zamanki gibi en son bayramda hatırlarsan çabaladım istemiyorum diye kim dinledi babası geldi aldı dediğini yaptı sözüm geçmiyor şimdiden beni strese sokuyorlar günah değil mi ya anlatamıyorum derdimi yok artık bu seferde onların dediği olacak olursa babama anneme diyecem onlar karışsınlar artık yapacak başka bişey yok

Canım Allah kolaylık versin inşaallah en kısa zamanda güzel sonuç alırsın.

Son düzenleme:
Gül hayırlı olsun canım..İnsan bazen adet olduguna sevınıyor dımı.inşallah tahlıllerde sıkıntısız gecerde bebısını severız en kısa surede..

günaydin kizlar. haftasonu misafirim vardi 9bucukta gittiler ay 12ye kadar anca bulasiklari falan hallettim. uykuuuummmm vaaaarrrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…