mrb kıslarrr benim canım sıkıldı biraz nolur okuyan herkes dua etsinn.aminiyotik sıvım fazlaymış artarsa problem olcak dedi şu anda hafif artmış bende şeker bebekte anomali olabilirmişş yarın şeker yüklmesi yapılacakk allahtan tek dileğim bebiğmde bişey olmnasınnn çok korkuyoprummmm dua edin nolurrrrrrrrr
ay canım ya nasıl anladılarki onu üzülme cnm allah yardımcın olsun bol dua et,inş bişey çıkmicak korkma sen,stres yapma....
ayy cnm yaaaa allahım korusun ikinizide. duederiz tabiki cnm sen içini ferah tut inşallah düzelir.
tooxic canım inşş bebişinle sende hiç bir sorun çıkmaz sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah canımcım bütün kalbimle dua ediyorum canımcım
betül slmlar canım..
hiiç üzülme olur mu ..hayırlısıyla bebişlerimiz kucagımıza alırız insallah.
dualarmız hep bu yonde.sende uzulup sıkılıp moralını bozma emi..
biliyorsun doktorlar ufakda bırsey olsa hemen arastırmak ıstıyorlar.sen uzulme.inşallah sonucların temız cıkar.
slm canlar nasılsınız
selamm kıslarr tefriciyemiz farkında olmadan geçmiş bile ancak yasin i şerifimiz hala duruyo herkes kaç tane okuyabilrse bana özelden yazsada onuda hayırla bitirip duasını yapsakk :))))))))evet efnancım sen gittikten sonra bendeydi liste ama cok ilerleyemedik maalesef
SALATI TEFRİCİYE 4444----------- 41 YASİN-İ ŞERİF
EVHAN-------------------------25 -------------------------1
EFNANİM---------------------3955-----------------------9
MELİSAX--------------------- 25--------------------------2
LİTTLEANGEL---------------- ---------------------------5
SBR-----------------------------150------------------------1
HÜMEYRA--------------------- ---------------------------1
MAYAAAA--------------------100-------------------------
CANDAS-----------------------115-------------------------
GÜL78----------------------------3---------------------------
AFR-------------------------------50--------------------------
ESRAERSOY-----------------55-------------------------- 2 okuyacak
KEPEKLİ------------------------40-------------------------
TOPLAM------------------------4518----------------------19
betülcüğüm yeni okudum çok geçmiş olsun merak etme bizim tüm dualarımızla bebişini sağlıkla kucağına alcaksın bizde senin güzel haberlerinle daha dasevineceğiz... dualarımız hiç eksik değil emin ol...slm canım biras moralim bozukk yukarda yazıo oku bakk
kepeklim yarın tekrar gitcem p.tesi bi daha çağırdı.3 hafta sonra bi daha. birde eğer bende şeker yoksa allah korusun bebeğimde bişey var mı die sıvı alcas başka testler yapcas dedi tiroide bakcak tekrar bide benim önceki ultrasonumda sıvı daha fazlaymış farketmemiş heralde internetten buldum kenarda çizgiler varya orası sıvının seviyesi bu ay daha az önceki aya göre onu sorcam ben çok kilo aldım birden aldım deyince farketti benceee
kızlarr yasin okuyacak yok mu 41 e tamamlasakk 1 tane bilem alsanız olurr
mrb kıslarrr benim canım sıkıldı biraz nolur okuyan herkes dua etsinn.aminiyotik sıvım fazlaymış artarsa problem olcak dedi şu anda hafif artmış bende şeker bebekte anomali olabilirmişş yarın şeker yüklmesi yapılacakk allahtan tek dileğim bebiğmde bişey olmnasınnn çok korkuyoprummmm dua edin nolurrrrrrrrr
canımm yenii okudum durumunu RABBİM yardım eder inşallah SEN MERAK ETME UNUTMA ÜZÜLMEMEN LASIMM SEN NE YAPARSAN YAP HERŞEY OLUCANA VARIR ömrü varsa bi şekilde doğar ama tavsiyem var benim komşumumda aminiyo sentezle sıvı aldırmış ve ondan sonra sürekli sıvı kaybetmiş onun bebeğinede sıvın az bebek sağlıklı olmayabilir demişler ama bebek şuan 3 yaşında turp gibi maşallah yalnz olurda sendende böyle bi sıvı almak sterlerse bikaç doktora sor bence bide eğer alınırsa herşey yoluna girecekmiymiş onuda sor öyle yaptır gerekenleri
betülcüğüm yeni okudum çok geçmiş olsun merak etme bizim tüm dualarımızla bebişini sağlıkla kucağına alcaksın bizde senin güzel haberlerinle daha dasevineceğiz... dualarımız hiç eksik değil emin ol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?