Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ay canım ya nasıl anladılarki onu üzülme cnm allah yardımcın olsun bol dua et,inş bişey çıkmicak korkma sen,stres yapma....

ayy cnm yaaaa allahım korusun ikinizide. duederiz tabiki cnm sen içini ferah tut inşallah düzelir.

ay canım ya nasıl anladılarki onu üzülme cnm allah yardımcın olsun bol dua et,inş bişey çıkmicak korkma sen,stres yapma....

inş canım ne bileyim ölçüm yapılıomuş her ultrasona girdiğimizde öyle güzeldi ki ki ona bile sevinemedim

tooxic canım inşş bebişinle sende hiç bir sorun çıkmaz sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah canımcım bütün kalbimle dua ediyorum canımcım

tooxic canım inşş bebişinle sende hiç bir sorun çıkmaz sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah canımcım bütün kalbimle dua ediyorum canımcım

saol canım benimm beni yanlız bırakmadınızzz

betül slmlar canım..
hiiç üzülme olur mu ..hayırlısıyla bebişlerimiz kucagımıza alırız insallah.
dualarmız hep bu yonde.sende uzulup sıkılıp moralını bozma emi..
biliyorsun doktorlar ufakda bırsey olsa hemen arastırmak ıstıyorlar.sen uzulme.inşallah sonucların temız cıkar.

MRB Ccanım öle ama insanın canı sıkılıo ya bişey olursa herşeyi hazır onlara nasıl bakarım bi dahaa off yarın şeker yüklicek p.tesi sonuç göstercemm

slm canlar nasılsınız

slm canım biras moralim bozukk yukarda yazıo oku bakk
kepeklim yarın tekrar gitcem p.tesi bi daha çağırdı.3 hafta sonra bi daha. birde eğer bende şeker yoksa allah korusun bebeğimde bişey var mı die sıvı alcas başka testler yapcas dedi tiroide bakcak tekrar bide benim önceki ultrasonumda sıvı daha fazlaymış farketmemiş heralde internetten buldum kenarda çizgiler varya orası sıvının seviyesi bu ay daha az önceki aya göre onu sorcam ben çok kilo aldım birden aldım deyince farketti benceee

selamm kıslarr tefriciyemiz farkında olmadan geçmiş bile ancak yasin i şerifimiz hala duruyo herkes kaç tane okuyabilrse bana özelden yazsada onuda hayırla bitirip duasını yapsakk :))))))))

Son düzenleme:
betülcüğüm yeni okudum çok geçmiş olsun merak etme bizim tüm dualarımızla bebişini sağlıkla kucağına alcaksın bizde senin güzel haberlerinle daha dasevineceğiz... dualarımız hiç eksik değil emin ol...

canımm yenii okudum durumunu RABBİM yardım eder inşallah SEN MERAK ETME UNUTMA ÜZÜLMEMEN LASIMM SEN NE YAPARSAN YAP HERŞEY OLUCANA VARIR ömrü varsa bi şekilde doğar ama tavsiyem var benim komşumumda aminiyo sentezle sıvı aldırmış ve ondan sonra sürekli sıvı kaybetmiş onun bebeğinede sıvın az bebek sağlıklı olmayabilir demişler ama bebek şuan 3 yaşında turp gibi maşallah yalnz olurda sendende böyle bi sıvı almak sterlerse bikaç doktora sor bence bide eğer alınırsa herşey yoluna girecekmiymiş onuda sor öyle yaptır gerekenleri

bende öle düşünüom yani aldırmıcam bu bi tedavi diilki sorun var mı yok mu die bakıo ee varsa aldırcakmıyım aldırmayacağıma göre gerek yokk

saol tatlım çok tşk ederim yarın tekrar gitcem haber veririmm inş güzel şeyler yazarımm

SALATI TEFRİCİYE 4444 41 YASİN-İ ŞERİF

EVHAN-------------------------25 -------------------------1
EFNANİM---------------------3955-----------------------9
MELİSAX--------------------- 25--------------------------2
LİTTLEANGEL---------------- ---------------------------5
SBR-----------------------------150------------------------1
HÜMEYRA--------------------- ---------------------------1
MAYAAAA--------------------100-------------------------
CANDAS-----------------------115-------------------------
GÜL78----------------------------3---------------------------
AFR-------------------------------50--------------------------
ESRAERSOY-----------------55-------------------------- 2 okuyacak
KEPEKLİ------------------------40-------------------------
MZUHAL---------------------------------------------------2 okuyacak

TOPLAM------------------------4518----------------------19

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…