selammm hemen yazıp kapamam lazımm
hastaneye gidiyorum c.tesi doktora gittim kan tahlilleri istedi onları yaptırıcam. dua edin temiz çıksın kızlar. muayene iyi geçti şu duruma göre sorun yok dedi doktor. hormonlarda bozuk deildir dedi. adetin okadan düzensiz deil dedi. bakalım kan testinde çıkıcak herşey.
ve dün tedaviye başladık. ilaç içiyorum yumoi güçlendirici. perşembe ilk kontrolüm var. snra 1 hafta hergün usg bakılcak. hayırlısı artık.
günaydin kizlar. haftasonu misafirim vardi 9bucukta gittiler ay 12ye kadar anca bulasiklari falan hallettim. uykuuuummmm vaaaarrrr.
günaydın sumru kız o nasıl bulaşıkmış öyle üç saat sürmüş
günaydın sumru kız o nasıl bulaşıkmış öyle üç saat sürmüş
umarım tahlil sonuçlarında iyi çıkar canım
günaydın herkese çok kötüyüm kötü bir haftasonu geçirdim.sözde bankada çalışıyorum sözde haftasonu tatil yaaa yalannn cumartesi günü buz gibi bir yemekhane 280 kişiden sabah saat 8 akşam 5 e kadar imza aldık durduk eve geldiğimden donuyordum 3 battaniye altına girdim ısınamadım bi yemek yemek için kalktım geri yattım pazar derseniz o da aynı yoğunlukta geçti atılan imzalrı sıraya fln dizdik çok lazımmış gibi evmi temizledim duş aldım ve şuanda resmen titriyorum midem acayip bulanıyor.izin almayı düşünüyorum ama vereceklerini hiç sanmıyorum akiam nasıl olur acaba ???*
umarım tahlil sonuçlarında iyi çıkar canım
günaydın herkese çok kötüyüm kötü bir haftasonu geçirdim.sözde bankada çalışıyorum sözde haftasonu tatil yaaa yalannn cumartesi günü buz gibi bir yemekhane 280 kişiden sabah saat 8 akşam 5 e kadar imza aldık durduk eve geldiğimden donuyordum 3 battaniye altına girdim ısınamadım bi yemek yemek için kalktım geri yattım pazar derseniz o da aynı yoğunlukta geçti atılan imzalrı sıraya fln dizdik çok lazımmış gibi evmi temizledim duş aldım ve şuanda resmen titriyorum midem acayip bulanıyor.izin almayı düşünüyorum ama vereceklerini hiç sanmıyorum akiam nasıl olur acaba ???*
Gunaydın sumrucum ..
sende yorgun savascısın desene..
onlar varken hicbirsey yapmadim ki. yemek falan yedik cerezdir sudur budur derken. dag gibi olmus. birde tencereler falan filan. birde makinaya yerlestirdim tencereler haric yinede cok sürdü be. esimde annesigille konustu sonra aradada onlara laf yetistirdim. sonra birde dus aldim baktim anaaaa saat 12yi gecmis bile. ohhhh dün gelen misafirinde yeni cocugu oldu simdi 5bucuk aylik. cok tatli masallah. esime bi güzel anlatti birazda korkuttu :) yasasin izine gec gidiyoruz. esime ve kaynanamgile kalsa 40miz ciksin hemen gidicez türkiyeye ama ben istemiyordum 40li bebekle ben ne yapim sicakta ya. birde kendi evin degil. birsey lazim olur bilmem etmem oralari. ben diyordum hep en azindan asilari bitsin 4aylik olsun gideriz diye. dün arkadasim dedi iste ben bi muayneye 1 hafta gec gittimde ama cocuk esirgemeden mektup geldi neden ihmal ediyorsunuz diye dedi. esimde mecburen dedi artik iyi bari hersey bitsinde öyle gidelim diye. 4aylikken gidersek en gec 6aylikken dönmemiz lazim. salak kaynanamda diyo iyi ozaman esin dönsün sen bebekle burda kal sanki esim muayne olacak. deli mi ne. giciklik olsun iste onunkide.1ay kaliyorduk simdi 2 ay kalicaz diyoruz daha gözü doymuyo be. sanki cocuga o bakacak. ise gidecek gelecek. 2-3 saat bebek sevecek okadar.
canım bi firmanın maaş anlaşması aldık 280 kişilik bu hafta maaşlarını alıcaklar hepsi vardiyalı çalışıyor şubeye gelme imkanları yok eee kim gider biz gideriz tabi ki daimi işçi .yok canım ya iyki olmamış banka çalışılcak yapılcak iş değil hele bir bayan içinaman ya sen anlattın ben yoruldum walla
kuşum işin çok zor allah yardımcın olsun neden yemekhanede çalıştınız anlamadım
ay iyi ki bankada çalışmıyorum bi ara bende bankaya girmek için uğraştım ama olmadı
iyi ki olmamış yaa
ay canim ya. sabah hic kalkip gelmeseydin keske direk doktora gidip rapor alsaydin
hadi gözünaydın çok iyi olmuş senin için çok sevindim
iyi bari bebişin kendine gelsin yazık o kadar küçük çocuk yıpranırdı zaten
canım bi firmanın maaş anlaşması aldık 280 kişilik bu hafta maaşlarını alıcaklar hepsi vardiyalı çalışıyor şubeye gelme imkanları yok eee kim gider biz gideriz tabi ki daimi işçi .yok canım ya iyki olmamış banka çalışılcak yapılcak iş değil hele bir bayan için
o da sorun canım yaa hamile olduğumu söyleyince bile bana verdikleri tepki istifa etmeyi düşünmüyormusun demi oldu izin istesem haytta vermezler cumada konrtole gidicem ya o gün izin kullanıcam sabahtan ama duramazsam belki acılar bakalım
Günaydın kızlar bebeğimin kalp atışlarını duyduğum an dışındaki bütün haftasonum berbattı kusmaların yanı sıra bir sürü misafir ağırladım kaynanamlar sağolsun yedi sülaleyi çağırmışlar maaşallah deli oldum valla
Günaydın kızlar bebeğimin kalp atışlarını duyduğum an dışındaki bütün haftasonum berbattı kusmaların yanı sıra bir sürü misafir ağırladım kaynanamlar sağolsun yedi sülaleyi çağırmışlar maaşallah deli oldum valla
ayyyy canim sende yorgun savascilara hosgeldin. ayyyyyy zeynep nolur biz su kaynanalari bi dövelim be. bak aklima yine kaynanamin haftasonu kurdugu mütis bi cümle geldi.
esimin dayisigil antalyada yasiyor. maddi durumlari cok iyi olmamasina ramen hicbiri calismyior ama yemesinide iyi biliyorlar. neyse iste onlarla msnde görüstük cuma günü. evin resimlerini gösterdik. muftagimda cayciyi gördü. hemen diyo yazin bende istiyorum o caycidan diyo. kaynanama götürmüstük taaa burdan oda bozuk cikti birde geri getirdik salak gibi. kaynanama ordan bulduk yenisini aldik onuda kirdi hanimefendi. kalkmis yengeside istiyor simdi. esim annesine dedi anne yengemde cayci istiyor diye. al oglum yengene diyo. sonra esim sakasina mikrodalgada istiyor dedi. yengenin dedigini yap oglum diyo hemen, ay sinir oldum. sanki kendilerinin bana cok faydasi varda ben onlara evlerini mi düzecem giciklara bak hele ya. sinir oldum valla. anlamiyorum ya insan nasil böyle yüzsüz olur
ha birde borcumuz falan olmasa hadi neyse alalim istesinler ama arabanin borcu, kira, aylik giderler falan. zaten zor yetiyo birde sanki milletin benim evime bi faydasi olmus gibi millet bana utanmasa ev düzdürecek ya. kaynanam zaten aldiriyo mutfak aletleri falan sonra birde beni öne sürüyo ayyy amaaaan benden gecti ben kendim icin degil sen buraya gelince kolaylik olur kullanirsin diye diyorum diyo. benim aynisindan 2 senedir dolapta duran hic kullanmadigim robot sanki bana orda 1ayda lazim olacak.
ya bunu anlamıyorum senin hamile olduğunu dinlemen gerektiğini bilmiyorlar mı ?
ama ne güzel bak bebeğinin lap atışını duymuşsun
Güya bana yardıma gelmişler bütün gece kustum ama bir tanesi kalkıp birşeye dokunmadı eşimin yanında bütün işleri görğmcem yaıyor ama biri geldimi dokunmuyo bile millet geline hizmet etti demesin diye beni deli edecekler:)
kiz gel biz bunlari valla dövelim baska olmicak.
slm cicileerrrr..
zii bebişini gordun muu..masallah kuzuya..
seastar gecmıs olsun canım.bende sumruya katılıyorum hıc bekleme acırlar dıye.bence iznini al.bi güzel evinde dinlen.varsın olsun cumada ızın alırsın.
arkadaslarım bugun pazartesi herkeşler sinilli sıkılmayın bunalmayın olan ve olacak bebişlerinizi üzmeyin..deriin bi nefes alın..gununuz güzel geçsiinn..
uyy yesinler onun küçücük kalbisinii
çok sevindim canım hadi gözünaydın çok şükür sıkıntı yokmuş bak evhamların boşunaymış
walla kaynananlara da bişey demicem artık:88::88:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?