ama sen gündüz işteyken ne emecek çocuk....
sumrucuk pompayı ıkı sey ıcın onerıyorlar.ilk gunlerde bebeğin gücü cok olmadıgından sütü cok cekemıyormus.sütde cektıkce gelen bısey oldugundan sutu artırmak için tavsıye edıyorlar.birde tabıkı calısan annler gun oncesınden sagıp saklama kaplarına koyuyorlar .anne ısteyken bebege ıcırmek ıcın hazır oluyormus.
ilk asamada belkı lazım olmaz dıye almaya bılırsın.ama ilerde calısmaya baslayacaksan lazım olacagı kesın.
kız seni gebertirim çocuk nezamana kadar emmek istiyorsa emzir delimisin ne 2 ayı ne 6 ayı bırak nekadar emerse emsin sağlığı için.. kardeşim 2,5 yaşına kadar emdi hiçte birşey olmadı...heee anladimmmm. ben zaten 1 sene evdeyim ama 6aydan fazlada emzirmeyi düsünmüyorum simdilik. hatta 2aya düsürmüstüm kendi kendime ama emzir dediler hatta 2 yasina kadar en iyisi dediler ama okadarda cok be.
eflaliim neler var bugun menüde saysana..
ay keske bizde gun yapsak oturmalara gıtsek.ne guzel olurdu.
seastarcım yaww.hiiç canını sıkma kuzucum ya.insanlar hep boylelerde su gunlerde senın tahammul gucun azalıyor.bı ıhtımal daha şoylede yapabılırsın .doktora gıdıp bı hafta rapor alırsın.nasıl olsa cumada ızın alacaktın.rapora kımse bırsey dıyemez.senı işten cıkarmalarıda soz konusu olamaz.yasal hakkın nasıl olsa.doktorlarda tereddutsuz verırler raporu.kafanı dınlersın.
ya haklısın seastar neler cektıgını tahmın edebılıyorum.uzun zaman ozel sektorde oyle seyler yasadım kı.
sen haklı olarak bıraz daha bırıktırelım ıstersın,hatta bugun ayrılsan bıle vıcdan azabı duyarsın keske sabretseydım dıye.ben uzun sure sabrettım olmadı .cok yıprandım sonra ayrıldım uzuldum hazır maası teptım dıye bocalıyor ınsan yanı.
ama sonucta boyle hergun stres ve uzuntu yasayacaksan hiç yorma derim kendini.
her bebek kendi kısmetıyle gelırmıs.oyle dusun.Allahım rızkını verır onunda.
günın hanımlar nasılsınız
ebrarım neden üzüldün kim üzdü senii
heee anladimmmm. ben zaten 1 sene evdeyim ama 6aydan fazlada emzirmeyi düsünmüyorum simdilik. hatta 2aya düsürmüstüm kendi kendime ama emzir dediler hatta 2 yasina kadar en iyisi dediler ama okadarda cok be.
selammm hemen yazıp kapamam lazımm
hastaneye gidiyorum c.tesi doktora gittim kan tahlilleri istedi onları yaptırıcam. dua edin temiz çıksın kızlar. muayene iyi geçti şu duruma göre sorun yok dedi doktor. hormonlarda bozuk deildir dedi. adetin okadan düzensiz deil dedi. bakalım kan testinde çıkıcak herşey.
ve dün tedaviye başladık. ilaç içiyorum yumoi güçlendirici. perşembe ilk kontrolüm var. snra 1 hafta hergün usg bakılcak. hayırlısı artık.
http://lbdf.lilypie.com/YfjMp2.pngKızlar benim çizelgeyi düzenleyebilir misiniz? bugün itibariyle 7+6yız:)
Canım ne yaptın sen ya yazık çocuğa ne iki ayı altı ayı iki yaşına kadar emzirmen gerekir emzirmek ne kadar büyük nimet biliyormusun herkes sütüm gelmiyor emziremiyorum diye ağlıyor ben şimdiden süt yapıcı şeyleri araştırıyorum Allah nasip ederse ben iki yaşına kadar emziricem sonra ikincinin çalışmalarına başlıycam anne sütü çok önemli benim ablamın birinin çok olmadı sütü bunalıma girdi mama veriyorum diye
kızlar nasılsınız? beni sormayın her zamanki gibi mutsuz ve düşünceliii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?