Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ya haklısın seastar neler cektıgını tahmın edebılıyorum.uzun zaman ozel sektorde oyle seyler yasadım kı.
sen haklı olarak bıraz daha bırıktırelım ıstersın,hatta bugun ayrılsan bıle vıcdan azabı duyarsın keske sabretseydım dıye.ben uzun sure sabrettım olmadı .cok yıprandım sonra ayrıldım uzuldum hazır maası teptım dıye bocalıyor ınsan yanı.
ama sonucta boyle hergun stres ve uzuntu yasayacaksan hiç yorma derim kendini.
her bebek kendi kısmetıyle gelırmıs.oyle dusun.Allahım rızkını verır onunda.

ama sen gündüz işteyken ne emecek çocuk....

heee anladimmmm. ben zaten 1 sene evdeyim ama 6aydan fazlada emzirmeyi düsünmüyorum simdilik. hatta 2aya düsürmüstüm kendi kendime ama emzir dediler hatta 2 yasina kadar en iyisi dediler ama okadarda cok be.

tmm canim sidmi anladim.

heee anladimmmm. ben zaten 1 sene evdeyim ama 6aydan fazlada emzirmeyi düsünmüyorum simdilik. hatta 2aya düsürmüstüm kendi kendime ama emzir dediler hatta 2 yasina kadar en iyisi dediler ama okadarda cok be.
kız seni gebertirim çocuk nezamana kadar emmek istiyorsa emzir delimisin ne 2 ayı ne 6 ayı bırak nekadar emerse emsin sağlığı için.. kardeşim 2,5 yaşına kadar emdi hiçte birşey olmadı...

Menüyü yazmıyım canım basit şeyler ama canınız isterse üzülürüm, başım çatlıycak gibi ağrıyor keyifsizim misafrim gelicek ve çocukları çok yaramaz beni sinir ediyorlar:95:

ne güzel yazmışsın en güzel söylemişssin yaa eşimlede konuşucaz akşam karar vericez bakalım ne yapmamız gerektiğine bu arada 10 dk aşağı iniyorum mide bulantım yüzünden ve kimsede hadi gti demiyo ben ise kendimi parçalılıyorum iş için buıgün çok kötüyüm ben ve sakinleşiemeyeceğim galiba

Kızlar benim çizelgeyi düzenleyebilir misiniz? bugün itibariyle 7+6yız:)

Canım ne yaptın sen ya yazık çocuğa ne iki ayı altı ayı iki yaşına kadar emzirmen gerekir emzirmek ne kadar büyük nimet biliyormusun herkes sütüm gelmiyor emziremiyorum diye ağlıyor ben şimdiden süt yapıcı şeyleri araştırıyorum Allah nasip ederse ben iki yaşına kadar emziricem sonra ikincinin çalışmalarına başlıycam anne sütü çok önemli benim ablamın birinin çok olmadı sütü bunalıma girdi mama veriyorum diye

anlaşılan bugün herkes yoğun maalesef benim kalkmam lazım hazırlık arasında size bakıyım demiştim hoşçakalın kızlar

hakkına hayırlısı umarım herşey istediğin gibi olur

Aaaa gül tedaviye başlamış hadi hayırlısı bakalım Rabbim tez zamanda kucağına versin bebişi:) Gelse de anlatsa bari olan biteni:)

tmm canim. insallah bende 1-2yasina kadar emziririm.

kızlar nasılsınız? beni sormayın her zamanki gibi mutsuz ve düşünceliii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…