Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Noldu şekerim? nen var?

daha önce yazmıştım eşimle 10 günden beri aramız kötü.c.tesi akşamı yine tartıştık.dün iyiydik biraz.benim bir tedavim var adet sonrası gitmem gereken tedavi.adetim gecikmişti ilaç alıyodum 10 gün oldu sormadı bile,adet oldum bitti.doktora gitmeliyim,dün gece hatırlatma yapayım diye uyurken yarın doktora gidecem dedim ilk duyuyomuş gibi hayırdır? dedi.bende söyledim.benimle gelirmisin korkuyorum dedim tmm yarın ararım dedi tabiki aramadı.üstelik 2 haftadır sadece sarılıp uyuyo ve beni de uyutuyo kuşkulandım acaba aldatıyomu beni bunu düşünmek çok kötü yaaaaa

slm kızlar nasılsınız bakalım bu aralar giremiyecegim bana sonra olanları anlatırsınız tamam mı yeni hamişimiz olursa özele atın

sarıcım yaa Allah yardımcın olsun ..
ama şuda var .erkekler bazen sen ustune dusmedıkce bazı konulara ılgısız oluyorlar.o yuzden bence sımdı sen ara eşını hadı gıdelım de.
bicok seyı onlardan beklememek lazım derim ben.mesela aksamları sureklı sohbet edılecek bı konu bulmalısın.sürekli bu tedavı surecı ıle ılgılı bebekle ılgılı konuları onada anlatmalısın.bazen ilişkiyi bile sen baslatmalısın.bi süre özverili olmalısın.inşallah tez zamnda düzelir sıkma canını..

zaten şu ana kadar çoğunlukla ben başlattım.kendimi kötü hissediyorum.onun da beni arzulamasını bekledim.ve bugünki doktor kontrolünde büyük ihtimal küçük bir operasyon olucak 3 hfta ilişki yasağı var bunu çok iyi biliyo daha önce de olmuştu dün gece hatırlasın diye söyledim ama umursamadı bile.az önce aradı ama doktor olayını çoktan unutmuş sormadı bile...

canım bence bu akşam olanları unut ve onu gözlemle onunla konuş tedaviden bahset şimdi ara nasılsın aşkım işin varmı benimle gelebilecek misin falan de aklına kötü şeyler getirme ilişkiyide illa erkek başlatacak diye birşey yok ki sen başlat sen git ona onun sevdigi kıyafetlerini giy bu gün biraz makyaj yap ne bileyim allan pullan işte bakalım fark edecek mi hayırdır ne bu halin derse de seni özledim der yapışırsın adama ve ilişki sırasında onunla konuş seni özlemişim falan de sende beni özledin mi diye sor ve eger seni altatıyorssa ki allah korusun şeytana uydurmasın eşini anlarsın

slm kızlarr ben gedimm özleyen varmı beni bakemmm,ben sizleri çook özledimm çünkü,kızlar bişey sorucam acilen cevap yazın tamammı,karın ve bel ağrısı yaşıyorum dünden beri ve bu beni çok korkutuyo,karnım geceden beri çok ağrıdı düz yatınca bişi yok ama yan dönünce ağrı yapıyo,belimde yürürken başlıyo ağrımaya,bebeğime bişimi oluyo yoksa allahım korusun,dr gitmekte istemiyorum rahimim tesr olduğundan hep alttan bakıyo ultrasanla bende bişi olur diye korkuyorum gerçi dr korkulcak bişey olsa risk olsa biz uygularmıyız bunu korkma desede nafile tabi,şimdi gidersem yine alttan bakar diye gitmiyorum en azından şu 13.haftaya girmeyi bekliyorum karından görünebilmesi için...ve karnım sanki geriliyo böyle yırtılcak gibi oluyo.yaaaaa kafam karışık kızlar acil yardım lütfennnnnnnn.

zaten şu ana kadar çoğunlukla ben başlattım.kendimi kötü hissediyorum.onun da beni arzulamasını bekledim.ve bugünki doktor kontrolünde büyük ihtimal küçük bir operasyon olucak 3 hfta ilişki yasağı var bunu çok iyi biliyo daha önce de olmuştu dün gece hatırlasın diye söyledim ama umursamadı bile.az önce aradı ama doktor olayını çoktan unutmuş sormadı bile...

slm güzeller nasılsınızzz biz 30 haftaları gördük geciorz azcık zamanımız kaldı prensesimle kavusmaya

hoşgeldin masum pisiii maşallah az kalmış bebişine kavuşmayı,nasılsın...

ya aşk olsun kızlar bişey sordum size hemide acilinden dedim,kimse tınlamadı ayy,zaten pc donup duruyo heran kapanabilir...

canım bende doktoruma aynı şeyleri söylemiştim. doktorum kan olmadıktan sonra korkulacak birşey olmaz demişti. tabi allah bilir ama. korkma karın içinde gerginligin nedeni büyük ihtimalle bbek büyümeye başladı ve karnında içerden genişliyor ve lifler birbirinden ayrılıyor bundan oluyormuş. ben bir komşuma sormuştum o bana vazelin tavsiye etti bu gerginlik için. korka canım herşey allahtan ama şimdi gidersen altık alttan bakmazlar benim doktorum 8 9 uncu haftadan sonra hep üstten baktı. eger gidebiliyorsan doktora git derim. bende 2 haftadır kontrole gitmedin bende merak tan ölüyorum bugün giderim sanmıştım ama sevgili kocam doktor için para vermedi bende ancak akşam avans alabilirim. onun için yarına kaldı korkma canım bak maşallah büyümüş nerdeyse 3 aylık olacak.

hoşgeldin masum pisiii maşallah az kalmış bebişine kavuşmayı,nasılsın...

ya aşk olsun kızlar bişey sordum size hemide acilinden dedim,kimse tınlamadı ayy,zaten pc donup duruyo heran kapanabilir...

cnm simdi okudum yazdığığını karın ağrısı normal bebk buyuyo yerleşio korkma ferah tutu kendini ve böle durumlarda ılık duş al hemen

SELAMMM SELAMMMMMM
nabersiniz kızlarrr. patron atölyeye gittti. yalnızım şükürr. kanımı ve idrarımı verdim geldim sonucu yarın eşim alcak. bakalım inşallah yüksek bişiler çıkmaz.

canım çok saol cevabın için banada drum aynısını demişti,senindemi rahimin ters canım,ben 8 haftalıktı gittiğimde ozamanda alttan bakmıştı,inş kötü bişey olmaz kan gelmedi çok şükür.evet teyzesi 11 haftalık olduk çok şükür,seninkide baya büyümüş maşallahşu 3 ayı bitirebilseydim bende hayırlısıyla içimi rahatlattın be cnm çok saol.

canım allah yardımcın olsun ne diyelim ama daha önce demiştim sana bence sen onun ilgisini çekmeye çalış bakalım o zaman nolcak

slm kızlar nasılsınız bakalım bu aralar giremiyecegim bana sonra olanları anlatırsınız tamam mı yeni hamişimiz olursa özele atın

slm canım hayırdır niye giremicen

melisim aramıza hoşgeldin gerçi sen geciktin evham yapmakta en iyi zeyno evham yapıyo
canım şaka bi yana rabbim korusun bebişlerimizi inş. bişey olmaz içini ferah tut
karnın genişliyor artık ondandır o ağrılar belinde ağırlaşıyorsun diye ağıyordur merak etme tamma mı

SELAMMM SELAMMMMMM
nabersiniz kızlarrr. patron atölyeye gittti. yalnızım şükürr. kanımı ve idrarımı verdim geldim sonucu yarın eşim alcak. bakalım inşallah yüksek bişiler çıkmaz.

slm canım sabah yazdım görmedin sanırım
çok sevindim tedaviye başlamana
hadi bakalım inş. tahlillerinde normal çıkar da herşey yolunda gider

slm canım sabah yazdım görmedin sanırım
çok sevindim tedaviye başlamana
hadi bakalım inş. tahlillerinde normal çıkar da herşey yolunda gider

gördüm cnm yazdığınıdaaa cvp yazamadım. patron geldi çıktım hemen.
eee nasılsın iyimisin cnmm nasıl geçti haftasonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…