oy maşallahrabbim bizede nasip etsin o günleri görmeyi
senide bizide bi an önce kavuştursun bebeklerimize
canım çok saol cevabın için banada drum aynısını demişti,senindemi rahimin ters canım,ben 8 haftalıktı gittiğimde ozamanda alttan bakmıştı,inş kötü bişey olmaz kan gelmedi çok şükür.evet teyzesi 11 haftalık olduk çok şükür,seninkide baya büyümüş maşallahşu 3 ayı bitirebilseydim bende hayırlısıyla içimi rahatlattın be cnm çok saol.
gördüm cnm yazdığınıdaaa cvp yazamadım. patron geldi çıktım hemen.
eee nasılsın iyimisin cnmm nasıl geçti haftasonu
daha önce yazmıştım eşimle 10 günden beri aramız kötü.c.tesi akşamı yine tartıştık.dün iyiydik biraz.benim bir tedavim var adet sonrası gitmem gereken tedavi.adetim gecikmişti ilaç alıyodum 10 gün oldu sormadı bile,adet oldum bitti.doktora gitmeliyim,dün gece hatırlatma yapayım diye uyurken yarın doktora gidecem dedim ilk duyuyomuş gibi hayırdır? dedi.bende söyledim.benimle gelirmisin korkuyorum dedim tmm yarın ararım dedi tabiki aramadı.üstelik 2 haftadır sadece sarılıp uyuyo ve beni de uyutuyo kuşkulandım acaba aldatıyomu beni bunu düşünmek çok kötü yaaaaa
mrb canım iyidir sen napıyon
ya geçmişi okudumda sorunmu var tatlım anlamadım şeker yüklemesi falan yapılcak demişsin hayırdır noldu anlatsana
SELAMMM SELAMMMMMM
nabersiniz kızlarrr. patron atölyeye gittti. yalnızım şükürr. kanımı ve idrarımı verdim geldim sonucu yarın eşim alcak. bakalım inşallah yüksek bişiler çıkmaz.
ay nasıl geçecek gülüm haftasonu
c.tesi annemdeydim çok güzeldi çünkü kızıma ciciler aldım mont bilem aldım :))
anneannesi de aldı cicişler
c.tesi akşam geldim eve görümcem aradı size uyumaya gelcez dedionlar geldi
geçe geç uyu sonrasında sabah erken kalk kalvaltı hazırla kahvaltı sırasında gelen gelene tabiisonrası temizlik çamaşır ütü şeklinde devam etti sinir oldum yanii
sarıcım yaa Allah yardımcın olsun ..
ama şuda var .erkekler bazen sen ustune dusmedıkce bazı konulara ılgısız oluyorlar.o yuzden bence sımdı sen ara eşını hadı gıdelım de.
bicok seyı onlardan beklememek lazım derim ben.mesela aksamları sureklı sohbet edılecek bı konu bulmalısın.sürekli bu tedavı surecı ıle ılgılı bebekle ılgılı konuları onada anlatmalısın.bazen ilişkiyi bile sen baslatmalısın.bi süre özverili olmalısın.inşallah tez zamnda düzelir sıkma canını..
ahahahah al benden bir daha şekercim bak şimdi kocan seni aldatmıyor sadece bebek stresine girdiğiniz için çok etkilenmiş ve sevişmeye yanaşmöıyor sende yanaşmadığın için bişi olmuyo ben en sonunda kaale almamaya başladım bu durumu inan bana ondan sonra düzeldi valla:)
canım benim doktorum rahimimin ters oldugu konusunda birşey demedi ultrasonda baktıgında ters olup olmadıgı gözükür dime. ben son 4 randevumda filan hep karnımda baktı bebegi rahatlıkla görebildi ay canım elimden daha iyi si gelsede daha çok yardım etsem ama anca bu kadar oluyor. valla canım seni bilmem ama ben 3 ayı geçtigim halde hala korkum geçmedi. hatta ara ara bebegin oynadıgını da hissediyor gibi oluyorum ama emin olamıyorum. doktora gitmeden içim rahat etmeyecek bu kaygılarımız hayırlısıyla bir son bulsun artık. valla ömrümden ömür gidiyor. dün benimde sag kasıgımda sanki içerde birşey zorluyormuş gibi küçük küçük agrılar oldu. sanki bebek itiyormuş gibiydi anneme söyledim bebek okadar canını acıtamaz oynadıgında göz segirmesi gibi segirme olur demişti. ki geçen hafta perşembe günü bu segirmeyi hissettim. bbegin ilk hareketi nasıl hissediliyor. sen tecrübelisin bilirsin canım
iyi bakalım inş sonuçlarda iyi çıkar
offfff içim çok sıkılyor bugün hemde çok
ay nasıl geçecek gülüm haftasonu
c.tesi annemdeydim çok güzeldi çünkü kızıma ciciler aldım mont bilem aldım :))
anneannesi de aldı cicişler
c.tesi akşam geldim eve görümcem aradı size uyumaya gelcez dedionlar geldi
geçe geç uyu sonrasında sabah erken kalk kalvaltı hazırla kahvaltı sırasında gelen gelene tabiisonrası temizlik çamaşır ütü şeklinde devam etti sinir oldum yanii
ahahahah al benden bir daha şekercim bak şimdi kocan seni aldatmıyor sadece bebek stresine girdiğiniz için çok etkilenmiş ve sevişmeye yanaşmöıyor sende yanaşmadığın için bişi olmuyo ben en sonunda kaale almamaya başladım bu durumu inan bana ondan sonra düzeldi valla:)
lan hiç öle düşünmeyin bee onlar çok korkuo kendi zevkim için karımı zorlamayım hamile yazık çocuğa bişey mi olur die vicdan yapıolar son noktaya gelmeyince istemiolar mrk etmeyinn
ben iyiyim çok şükür kızıma alışveriş yapıyom artık çok hoş oluyor yahoşgeldin ebrarımmm nasılsın,canım çok saolun ya içimi çok ferahlattınız aslında normalde çok panik bir insanımdır,ama bunda kötüye yormamak istiyorum o yüzden evham yapmıyordum ama baktım geçmiyo sizlere sorayım dedim ee nede olsa siz çoktan atlattınız bu evreleri...şimdi sizde sende 2tane doğurdun neden bilmiyosun dersenizki eğer belkide diyosunuzdur,inanın böyle hassas geçirmedim 2 sinide bu bir deişik ya bende anlamadım.hayırlı inş.
sorma ebrar ya amniyotik sıvım hafif artmış takibe aldı dr3 hafta sonra yine gitces tüm haftasonu hastaneydik şker filan yüklendi pazar günü dr acil pazar yaptır dedi normal çıktı troide baktı3lü testte trisomi18 de sbeep oluomuş aona baktı oda 99000 binde 1 riskli yazıodu yani oda yok bakalım elimiz yüreğimizde 3 hafta geçsin die beklios canımız sıkıldı biras
he ya teyzesi başladık yavaş yavaş alışverişeohhh maşaallah hazırlıklar başladı haaa. güle güle giysin cnmmmm iyi günlerde. evin dolmuş taşmış olsun bereketiyle gelir misafir amamyardım etmedilermi sana cnm.
kız ben hamile değilimmmm :) bu gidişle de hamile kalamicam
ayy kusura bakma canım öle düşünme en kısa zamanda gelirinşşşş
canım bende doktoruma aynı şeyleri söylemiştim. doktorum kan olmadıktan sonra korkulacak birşey olmaz demişti. tabi allah bilir ama. korkma karın içinde gerginligin nedeni büyük ihtimalle bbek büyümeye başladı ve karnında içerden genişliyor ve lifler birbirinden ayrılıyor bundan oluyormuş. ben bir komşuma sormuştum o bana vazelin tavsiye etti bu gerginlik için. korka canım herşey allahtan ama şimdi gidersen altık alttan bakmazlar benim doktorum 8 9 uncu haftadan sonra hep üstten baktı. eger gidebiliyorsan doktora git derim. bende 2 haftadır kontrole gitmedin bende merak tan ölüyorum bugün giderim sanmıştım ama sevgili kocam doktor için para vermedi bende ancak akşam avans alabilirim. onun için yarına kaldı korkma canım bak maşallah büyümüş nerdeyse 3 aylık olacak.
SELAMMM SELAMMMMMM
nabersiniz kızlarrr. patron atölyeye gittti. yalnızım şükürr. kanımı ve idrarımı verdim geldim sonucu yarın eşim alcak. bakalım inşallah yüksek bişiler çıkmaz.
canım allah yardımcın olsun ne diyelim ama daha önce demiştim sana bence sen onun ilgisini çekmeye çalış bakalım o zaman nolcak
slm canım hayırdır niye giremicen
melisim aramıza hoşgeldin gerçi sen geciktin evham yapmakta en iyi zeyno evham yapıyo
canım şaka bi yana rabbim korusun bebişlerimizi inş. bişey olmaz içini ferah tut
karnın genişliyor artık ondandır o ağrılar belinde ağırlaşıyorsun diye ağıyordur merak etme tamma mı
Kuzum ben sana dün ne dedim iyi düşün iyi olsun hiç bişi olmıycak:)sorma ebrar ya amniyotik sıvım hafif artmış takibe aldı dr3 hafta sonra yine gitces tüm haftasonu hastaneydik şker filan yüklendi pazar günü dr acil pazar yaptır dedi normal çıktı troide baktı3lü testte trisomi18 de sbeep oluomuş aona baktı oda 99000 binde 1 riskli yazıodu yani oda yok bakalım elimiz yüreğimizde 3 hafta geçsin die beklios canımız sıkıldı biras
lan hiç öle düşünmeyin bee onlar çok korkuo kendi zevkim için karımı zorlamayım hamile yazık çocuğa bişey mi olur die vicdan yapıolar son noktaya gelmeyince istemiolar mrk etmeyinn
o benim bu denli çocuk istediğimi bilmiyor ki....kendisi de konuşma arasında daha erken diyo.yani o durumla ilgili değil.
canım iyi ya bişey çıkmamış işte niye sıkılıyorsun hala
hiçbişey olmıcak tamam mı boşuna üzme kendini
ben iyiyim çok şükür kızıma alışveriş yapıyom artık çok hoş oluyor ya
canım inş.sende rahatlarsın artık ewet dediğin gibi her hamilelik farklı oluyor inş. kolay geçer
canım iyi ya bişey çıkmamış işte niye sıkılıyorsun hala
hiçbişey olmıcak tamam mı boşuna üzme kendini
he ya teyzesi başladık yavaş yavaş alışverişe
amin canım misafiri severim zaten bi kısmını ben çağırdım
bide habersiz gelenler oldu
yardım eden pek olmadı görümcem yeni doğum yaptı bebeği küçük büyük kızı biraz yardım etti işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?